Prosize kapsule

HTC predstavio novi telefon kodnog imena Butterfly S

Butterfly S ima nešto brži procesor čak i u odnosu na One kao i podršku za microSD kartice, ali izostalo je aluminijumsko kućište

Butterfly S ima nešto brži procesor čak i u odnosu na One kao i podršku za microSD kartice, ali izostalo je aluminijumsko kućište

HTC je predstavio 5-inčni smartfon Butterfly S sa vrlo impresivnim specifikacijama. Uređaj je zasnovan na četvorojezgričnom procesoru Snapdragon 600 takta 1,9 GHz (veći takt nego u HTC Oneu) i 2 GB RAM-a, a vrhunske komponente odnose se i na ostatak smartfona.

Navedeni 5-inčni Super LCD 3 ekran ima punu HD rezoluciju (1.920 x 1.080 tačaka, 440 ppi) i Gorilla Glass 3 zaštitu, a tu su još i 16 GB interne flash memorije proširive microSD karticama kao i 25 GB prostora za podatke na Dropboxu, besplatno tokom dve godine. Pozadinsku UltraPixel kameru prati prednja rezolucije 2,1 megapiksela, a uređaj ima i BoomSound stereo zvučnike sa prednje strane (BeatsAudio) a OS je Android Jelly Bean (4.2.2) sa HTC Sense 5 interfejsom.

Mnogima će se svideti i HTC-ova odluka o ugradnji baterije kapaciteta 3.200 mAh, koja omogućava pristojnu autonomiju uz navedene specifikacije (HTC navodi da do 3,5 dana možete neprekidne da slušate muziku a da ne punite bateriju). Među malobrojnim manama je svakako upitna dostupnost na zapadnom tržištu – HTC Butterfly S za sada je najavljen samo u Tajvanu (ostatak Azije u planu) po ceni od oko 766 dolara.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “HTC predstavio novi telefon kodnog imena Butterfly S

  1. Pingback: HTC predstavio novi telefon kodnog imena Butterfly S - Web-novine.com | Web-novine.com

Ostavite komentar