Prosize kapsule

Novi trend: Golo devojačko veče

devojkaDevojačko veče poznato je po raznim čudnim zabavama na kojima se buduće mlade sa svojim prijateljicama i deverušama opraštaju od devojačkog života, a trenutno je u modi novi trend koji nam se vrlo dopada.

Međutim, novi trend da se mlade fotografišu gole sa svojim prijateljicama postao je vrlo popularan u Americi. Akterke ističu kako na ovaj način proslavljaju prijateljstvo i ženstvenost.

Ovakve fotografije takođe promovišu žene sa svim oblicima i veličinima tela. Neke mlade poziraju nage same, kako bi fotografije poklonile svojim budućim muževima.

“Mlade su se fotografisale same, ali onda smo pomislili zašto ih ne bismo sve zajedno fotografisali jer na taj način imaju veću podršku. One donesu vino i hranu pa sesiju pretvore u pravo slavlje”, rekla je fotograf Ketrin Leonard za Njujork Post.

Leonard naplaćuje fotografisanje između 400 i 500 američkih dolara po osobi. U cenu je uključena frizura i šminka, a mogu se snimati u studiju u Njujorku ili na nekoj drugoj lokaciji.

“Još uvek sam šokirana koliko je snažno ovo iskustvo bilo. Mislim da se nikada nisam osećala tako moćno”, rekla je jedna od žena, buduća mlada Sara.

Dženi Ričards i njena prijateljica Ejmi Bler imale su zajedničko devojačko veče na Manhetnu prošlog meseca.

“Naša sesija je bila velika zabava sa mojim prijateljicama. Osećale smo se neverovatno lepim i srećnim. Bilo je predivno jer je poenta svega bila da se osećamo dobro u svojoj koži”, rekla je Dženi.

Dodala je kako nije sigurna šta će uraditi sa fotografijama, ali da nije isključena mogućnost da ih zaključa i izvadi za 15 godina kako bi se divile mladalačkom izgledu.

©Muskimagazin.com

1 komentar on “Novi trend: Golo devojačko veče

  1. Pingback: Novi trend: Golo devojačko veče - Web-novine.com | Web-novine.com

Ostavite komentar