Prosize kapsule

U Austriji otvoreni bazeni za kupanje u pivu

kupanje u pivuAustrijska pivara “Štarkenberg” otvorila je nadomak Minhena termalni centar koji odnedavno u svojoj ponudi ima i bazene u kojima turisti mogu da se kupaju u pivu.

Po ceni od 298 dolara, bazen pun piva može da se iznajmi, a u njemu se može uživati uz kriglu hladnog piva, prenose američki mediji.

Vlasnik pivare je na ovu ideju došao kada je deo opreme za proizvodnju piva postao suvišan pa je odlučio na kreativan način iskoristi opremu umesto da je baci.

Bazeni su smešteni u veoma lepim podrumima u stilu turskih kupatila u kojima se nalazi sedam bazena u koje staje oko 12.000 litara piva.

Iako iz pivare tvrde da su ove kupke veoma dobre za razne vrste kožnih bolesti i da ima pozitivne efekte na kosu i nokte, gosti više vole da piju nego da plivaju u bazenima piva.

Kupači sede u drvenim kadama napunjenim miksom piva i prave izvorske vode. Voda je dobro zagrejana a na dugme se ubacuje novo i sveže pivo koje može da rashladi.

Pivski kvasac je dobar i za probleme sa aknama. Tamno pivo otvara pore, ulazi kroz kožu i nakon 15 minuta vaša koža se čini nežnijom.

Iz pivare tvrde i da koža neće upiti pivo tako da se ono oseća satima posle.

©Muskimagazin.com

Ostavite komentar