Prosize kapsule

Children of Bodom u Beogradu 18. novembra

Children-of-BodomFinska melodeath/power/modern metal grupa Children of Bodom održaće koncert u Domu Omladine Beograda 18. novembra.

Jedan od vodećih bendova skandinavske metal scene, finski Children of Bodom, konačno dolazi u Srbiju i održaće koncert u beogradskom Domu omladine 18. novembra. Bend će u Srbiji nastupiti u sklopu akuelne „Halo of Blood“ turneje, na kojoj promoviše istoimeni novi album.

 U svojoj bogatoj karijeri Children of Bodom prokrstarili su celu planetu nekoliko puta, svirali duge svetske turneje, ali nekako nikada nisu uspevali da dođu u Srbiju. Pored koncerta u Beogradu bend će 19. novembra svirati i u Ljubljani. Informacija je potvrđena i na službenoj internet stranici finskog sastava.

U pitanju je sastav koji je veoma popularan u Srbiji i čija se popularnost, kada je metal muzika u pitanju, može meriti sa popularnošću bendova poput Nightwisha i Dimmu Borgira.

Bend je formiran 1993. godine. Naziv su dobili po kriminalnom slučaju koji su novinari zvali „Children Of Bodom“, kada je troje tinejdžera, tokom kampovanja 1960. godine na obali jezera Bodom, brutalno izmasakrirano, a finska policija još nije rešila slučaj. Na svakom albumu, Bodomi sviraju jednu pesmu o tom događaju koji se smatra najvećim zločinom u istoriji Finske.

Cene karata i drugi detalji biće saopšteni naknadno.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar