Prosize kapsule

Uskoro počinje emitovanje rijalitija o svingerima (VIDEO)

svingeriU SAD uskoro počinje emitovanje novog rijaliti šoua koji će pratiti živote svingera, od njihove svakodnevice, brakova i karijera do svingerskog seksualnog života.

Pet parova koji će učestvovati u rijalitiju “Secret Sex Lives: Swingers” su profesionalci, roditelji u brakovima ili vezama, a žive u Atlanti.

“Najveća zabluda o svingerskom načinu života je da po čitave dane i noći tražimo partnere, ili da smo striptizete i nešto slično”, rekla je Džejmi, izvršna direktorka u kompaniji koja se bavi knjigovođstvom, koja već tri godine “svinguje” sa svojim mužem advokatom.

“Ja nisam poput Tajgera Vudsa, ne pronalazim žene iza Džejminih leđa i ne spavam sa njima”, kaže Everet, njen suprug.

U “svingeraju” postoje mnoga pravila. Uvek se jasno zna kakvog je karaktera odnos parova, ko sa kim sme da stupi u seksualni odnos, a i svako ima svoju ulogu.

“Cruise director” je na primer osoba koja vodi svingersku zabavu, a “jednorog” je devojka koja spava sa parovima; nju, naime, “mnogi traže, ali niko je dosad nije sreo”.

Svingerski parovi se međusobno prepoznaju po mnogim raznolikim znakovima poput okretanja ananasa naopačke u kolicima u kupovini, ljubičastih ili ružičastih ukrasa u dvorištima, kao i po nakitu. Prstenje na palčevima nogu ili ruku, yin-yang tetovaže…

Prema istraživanju Swinger Social Networka, dva do četiri posto venčanih parova u SAD-u su svingeri, što je oko dva miliona ljudi.

Van njihovog hedonističkog hobija, svingerski parovi su ponosni na normalne i funkcionalne živote koje vode u zajednici koja ne deli njihov životni stil. Poput monogamnih parova, naglasak stavljaju na međusobnu komunikaciju i iskrenost.

Mnogi od njih čak tvrde kako im je “svingovanje” unapredilo i ojačalo brak i smatraju kako nema govora o nevernosti partnera jer su svi upoznati sa pravilima i sa njima su se složili.

Izvor: Index.hr

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Uskoro počinje emitovanje rijalitija o svingerima (VIDEO)

  1. Pingback: Uskoro počinje emitovanje rijalitija o svingerima (VIDEO) - Web-novine.com | Web-novine.com

Ostavite komentar