Prosize kapsule

Modeli već koriste dozvoljeno šetanje u toplesu u Njujorku (VIDEO)

selbiModel Šelbi Karter prošetala se golih grudi u restoranu u Njujorku, a sve je snimio fotograf Alen Henson koji trenutno sebi gradi karijeru snimajući toples modele na javnim mestima.

Da stvar bude još bolja, prema njujorškim zakonima šetanje u toplesu je potpuno legalno.

Osoblje je pozvalo policiju koja je par izvela iz otmenog restorana u Njujorku. Oni su potom zamolili policajce da se slikaju sa njima što je dovelo do njihovog pitanja: „Gde će ova fotografija ovo ići?“. 

U pitanju je bilo pametno pitanje s obzirom na činjenicu da su dva policajca iz Njujorka pre izvesnog vremena pozirala sa drugim Hensonovim toples modelom i zbog toga su protiv njih pokrenute disciplinske mere.

Devetnaestogodišnji model Čejen Lutek bila je na fotografiji sa dva policajca koja su takođe na poziv menadžera restorana došli da intervenišu, ali nisu imali pravo da je uhapse pošto je u Njujorku sasvim legalno biti otkrivenih grudi.

Policija Njujorka je u maju objavila zvanično saopštenje u kom stoji da nije ilegalno da žene budu u toplesu u javnosti i da ne bi trebalo da im se pišu kazne zbog toga.

Ovo naređenje dobilo je 34.000 njujorških policajaca a ono je izvedeno iz zakona koji navodi da je otkrivanje grudi, bilo muških ili ženskih, potpuno legalno.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar