Prosize kapsule

Amerikanka pokušala da sakrije 5.000 ukradenih dolara u rektumu

kristi blekAmerikanka iz Tenesija po imenu Kristi Blek (43) oporavlja se u bolnici nakon što je pokušala da sakrije 5.000 dolara u rektumu, a zatim probala da izvadi novac četkom za toalet i hvataljkama.

Blek je prošle nedelje ukrala novac od svog dečka Bobija Galija, misleći da će je napustiti. Posle neuspelog pokušaja da izvadi novac iz anusa, sa obilnim krvarenjem je prevezena u Memorijalnu bolnicu okruga Hokings, gde joj je ukazana pomoć.

Kada je Gali prijavio da ga devojka potkrada, policija je u utorak došla u njegovu kuću. On je ispričao da joj je namestio zamku i da u staru torbu stavio koverte sa četiri, hiljadu i 100 dolara i ostavio je na stonom fudbalu.

Kad se u toku noći probudio i video da torbe nema, upitao je devojku, koja je takođe bila budna, da li zna gde je novac. Uplašena, ona je povratila kesu sa polurastvorenim lekovima.

“Priznala mu je da ga je smotala i gurnula u rektum”, izjavio je policijski narednik Majkl Alen.

Žena je priznala policiji da je uzela novac i lekove zato što se bojala da će je dečko isterati iz kuće, a nije imala čime da plati stan. Novac je pokušala da ukloni četkom za WC i hvataljkama i tom prilikom je zadobila teške povrede.

Kada je prebačena u bolnicu, novac je uklonjen i zaplenjen kao dokaz. Optužena je za krađu u iznosu od preko 1.000 dolara.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar