Prosize kapsule

Bosanac tuži devojku zbog “iskorišćavanja” njegove sperme

kuala lumpurBosanac Ervin Ahbabović, koji živi u Maleziji, odlučio je da tuži svoju bivšu devojku zbog, kako je naveo u optužnici, iskorišćavanja njegove sperme.

Devojka ga je, tvrdi Ahbabavić, iskoristila kako bi dobila dete sa evropskim genima. On je tužbu podneo Vrhovnom sudu u Kuala Lumpuru, piše malezijski portal The Star.

U sudskoj izjavi, 41-godišnji Bosanac, koji ima privatnu firmu u toj zemlji, tvrdi da je u vezu sa 29-godišnjakinjom ušao sa iskrenim namerama i ljubavi. Kad im se 7. februara 2010. godine rodio sin, Ahbabović je verovao da će to biti prekretnica ka braku.

Međutim, njegova devojka nije tako mislila i imala je negativnu percepciju njihove veze. Nakon rođenja deteta, 29-godišnjakinja ga je, tvrdi Ervin, konstantno optuživala i tražila razloge za svađu. On takođe tvrdi da je želja za seksom i dominacijom njegove sada već bivše devojke prelazila granice normalnog.

“Tražila je da to radimo šest puta dnevno po jedan sat. Pretila je da će počiniti samoubistvo ukoliko joj ne ispunim seksualne želje ili je napustim bez razloga”, tvrdi Bosanac koji je u Maleziju stigao 1995. godine.

Nadalje, tvrdi da ga je jednom prilikom napala i ubola u podlakticu. Nakon prekida, devojka je Ervinu zabranila da viđa dete i rekla mu da ga je iskoristila samo zbog sperme.

Ahbabović traži novčanu nadoknadu u iznosu od oko 140.000 evra, a ovaj bizarni slučaj dobiće svoj epilog 1. oktobra, kada bi trebalo početi suđenje.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar