Prosize kapsule

Meksiko: Žena osvetnik ubija muškarce zbog silovanja?

meksiko policijaMeksička policija koja istražuje ubistva dva vozača autobusa razmatra mogućnost da je počinilac zločina žena koja želi da se osveti za seksualno zlostavljanje.

Prošle nedelje su u gradu Huaresu na severu zemlje ubijena dva vozača iste kompanije za autobuski prevoz, preneo je britanski BBC.

Žena koja se predstavila kao “lovac Dijana” je pre nekoliko dana poslala mejlove meksičkim dnevnim listovima i ostavila poruke na društvenim medijima u kojima navodi da je ona ubica i da je vozače ubila kako bi osvetila putnice koje seksualno zlostavljaju vozači noćnih autobusa.

“Ja i druge žene smo propatile, ali ne možemo da ćutimo”, navodi se u jednom od mejlova.

List “Diario de Huares” je objavio da ubica nije opljačkao ubijene vozače autobusa, niti je koristio oružje koje uobičajeno koriste članovi narko-kartela.

Prošle srede je jedna žena sa plavom perikom prišla prvom vozaču, izvadila pištolj, upucala ga u glavu i izašla iz autobusa, dok je u drugom takvom incidentu ubica, takodje žena, vozaču rekla:

“Mislite da ste opasni, zar ne?”, nakon čega ga je ubila.

Poruke navodnog ubice su privukle pažnju policije jer sadrže odredjene detalje o zločinima, koji nisu bili objavljeni u javnosti.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar