Prosize kapsule

Sexy masaža u sedam koraka

masaza 01Onog trenutka kada rešiš da svojoj lepšoj i manje dlakavoj polovini prirediš dobru masažu, ’Premia’ ulje i Šemsa koja gruva iz komšiluka neće ti biti dovoljni da to realizuješ. Moraš da se malo više potrudiš.

Priprema

Priprema za masažu je jako bitna stavka. Masaža je zapravo samo kruna dobre pripreme, a ako ovu prvu fazu nisi obavio kako treba, vrlo je verovatno da ćeš ukenjati motku pre nego što bilo šta i počneš.

1. Ulje

Ulja za masažu možeš pronaći u svim seks šopovima, a izbor je veliki – od aromatizovanih do onih jestivih. Raspon cena je vrlo različit, ali za bočicu od 100 ml ne bi trebalo da daš više od 11 evra. Za taj novac određene vrste ulja možeš kupiti i u količini od 250 ml.

2. Muzika

Ako već nisi do sada kupio u nekom marketu, razne ambijentalne kompilacije nađi i preuzmi sa interneta. Ako hoćeš da napraviš egzotičnu atmosferu, preporučujemo neku chill out/lounge kolekciju muzike inspirisanu orijentom, kineskom ili japanskom muzikom. Kontamo da si možda navikao da zaskačeš ribe uz Bekija Bekića ili Slayer, ali ovde pričamo o ozbiljnim stvarima. NAPOMENA: Nikako ne biraj sranja tipa „Zvuci mora“, „Stenjanje kitova“ ili „Delfinske noći“ jer devojka vrlo lako uz takvu zvučnu podlogu i masažu može da zaspi k’o panj, a onda ćeš „veš da pereš na ruke“ što, naravno, ne želiš.Charity. Praying candles in a temple.

3. Svetlo

Sobno svetlo i potpuni mrak su opcije koje ne dolaze u obzir, bar ne u početku, jer je ključno postići odgovarajuću atmosferu.  Stoga uzmi gomilu manjih ili nekoliko većih sveća, po mogućstvu mirišljavih. Možeš ih pazariti za maksimalno 500 dinara, što i nije neki veliki izdatak jer ćeš i njih, kao i ulje, koristiti dosta puta. Sveće strateški rasporedi, ne moraju biti previše blizu krevetu, rasporedi ih tako da daju prigušeno svetlo, a da epicentar dešavanja bude u polumraku.

Akcija

Dobro, znamo da se dobra strategija masaže fokusira na četiri tačke: grudi, leđa, zadnjicu i vaginu partnerke. Ne mora tim redom. Štaviše, leđa su najmanje osetljiva tako da, pre nego što navališ k’o gladna godina na one najosetljivije regije, pozabavi se prvo ovom oblašću.

1. Leđa

Senzualna masaža leđa učiniće da tvoja partnerka jedva čeka da stigneš do onih „erogenijih“ zona. Ne štedi ulje. Isprskaj ga po njenim leđima i pusti da se sliva niz kičmu. Pritiskaj je i masiraj pažljivim ali odlučnim potezima. Kreni od ramena i spuštaj se niz leđa do početka guze, pa se ponovo vrati na vrh leđa. Povremeno preseci dodirujući njena leđa samo vrhovima prstiju, vrlo nežno i gotovo neosetno. To će kod nje probuditi još jaču želju i gurnuti je u slatko iščekivanje.

2. Grudi

Grudi su sledeće mesto kojem ćeš se, verujemo, posvetiti sa zadovoljstvom. Svi volimo da se igramo njima, a tokom masaže igra će biti znatno zabavnija i za tebe i za tvoju lepšu polovinu jer će biti obogaćena uljem. Namaži ih obilno, a onda počni da ih maziš i blago gnječiš. Posebno se posveti bradavicama, propuštaj ih kroz prste, draži ih ali ne preteruj; žene su vrlo osetljive na to. Kada kažemo „vrlo osetljive“ mislimo na to da im takve igre često baš i ne prijaju. Ukoliko buete poželeli, možete se upustiti i u čari takozvanog „španskog seksa“. Doživljaj će, zbog ulja, biti izuzetan.devojka ulje

3. Guza

Dobro znamo koliko voliš žensko dupe i koliko si čekao da se spustiš do ove regije. Odaberite pozu (stojeća, ležeća…) i onda možeš da počneš. Masiraj joj guzove kružnim pokretima dlanova, povremeno zađi u udolinu između, ali nemoj se previše zaneti, osim ako nisi siguran da i tvoja partnerka želi to isto. Možeš kombinovati i rad jezikom, jer je ulje potpuno bezopasno i neće ti ništa faliti. Ukoliko je partnerka raspoložena za analni seks, ulje će je svakako dodatno zagrejati, opustiti i podmazati, a onda će “prolaz” biti lak i prijatan za oboje.

4. VENERIN BREG I OSTALO

Ovo bi trebalo da bude šlag na torti ili jagoda na šlagu na torti, odnosno vrhunac. Njeno kompletno nauljeno telo već će raspaliti tvoju požudu, a kada budeš namazao njen venerin breg (obrijan ili sa dlačicama, i jedno i drugo ima svojih prednosti), temperatura će dosegnuti nepodnošljivu visinu koja se može okončati samo eksplozivnim seksom i još eksplozivnijim vrhuncem. Ulje možete polivati po penisu i njenoj vagini čak i tokom seksa, što će biti jako seksi i stimulativno.

I to je, otprilike to, kada je u pitanju seksi masaža. Ne zaboravite da zaštitite krevet i posteljinu i – uživajte. 

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar