Prosize kapsule

Snimio devojku u prevari, pa pokazao svim zajedničkim kolegama

bolnicarka 15Jedan Britanac snimio je svoju devojku kako ga vara sa njegovim kolegom sa posla (svi su radili na istom mestu), a onda snimak pokazao svim kolegama sa kojima su zajedno radili. 

Neimenovani muškarac iz Londona živeo je nekoliko godina sa svojom devojkom, a oboje su radili kao bolničari u Hitnoj pomoći.

Muškarac (40) dugo je bio sumnjičav jer mu se činilo da nešto ne štima u vezi, pa je instalirao kamere u bolničko vozilo i njihov stan, kao i par prostorija za odmor i ostava u Hitnoj pomoći Bromli u jugoistočnom Londonu.

Sumnje su se ispostavile kao opravdane, jer su kamere zabeležile kako se “dohvatila” sa drugim frajerom, inače takođe bolničarem.

Ostavljeni dečko poslao je cirkularni email svim kolegama, sa video fajlom njenog seksa sa drugim kolegom.

“Pošto je ona rado ispričala svoju verziju priče, evo i moje. Ustvari, sve će vam biti jasno iz snimka. Pošto ćete videti da je seks sa njim imala i u vozilu Hitne pomoći, jasno vam je da su životi ljudi mogli biti ugroženi dok su se njih dvoje prepuštali strastima”, napisao je on.

Hitna pomoć istražuje čitav slučaj, ali prevareni dečko, njegova devojka i treći član ovog ljubavnog trougla i dalje su na dužnosti.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar