Prosize kapsule

Razer DeathAdder – CLG Edition

Razer DeathAdder - CLG EditionKompanija Razer je predstavila novog gejmerskog miša, kodnog imena Razer DeathAdder – CLG Edition.

Razerov miš je prvenstveno namenjen gejmerima zbog čega je opremljen 4G senzorom osetljivosti od 6,400 DPI-a, Ultrapolling rateom od 1000 Mhz i odzivom od 1 ms. Omogućeno je On-The-Fly podešavanje i Always On tip rada. Miš je veličine 127x70x44 mm i težine 105 grama. Na raspolaganju imate i dodatnih 5 nezavisnih Hyperresponse programbilnih tastera.

Miš je ergonomski prilagođen za dešnjake, bočne strane su mu gumirane i ima Zero-acoustic Ultraslick podlogu. Pored dobrih karakteristika miš dolazi i sa vizualnim dodacima u vidu Counter Logic Gaming znaka i scroll koturića koji je osvetljen belim LED osvetljenjem. Kabal kojim se spaja sa računarom ukupne je dužine od 213 cm i izrađen je tako da se prilikom upotrebe ne upliće. Kako bi se osigurala optimalna komunikacija između miša i računara u Razeru su se odlučili ugraditi pozlaćeni USB konektor.

Razer DeathAdder CLG Edition dostupan je putem online prodavnice po ceni od 79,99 eura, dok nije poznato kada će se pojaviti i u klasičnim prodavnicama.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Razer DeathAdder – CLG Edition

  1. Pingback: Razer DeathAdder – CLG Edition | Web-novine.com

Ostavite komentar