Prosize kapsule

Brazilska studentkinja ponovo prodaje svoju nevinost

catarina-miglioriniBrazilska studentkinja koja je šokirala svet svojim oglasom da prodaje nevinost, tvrdi da akcija na kraju nikada nije realizovana sa čovekom koji je ponudio najviše za njeno blago.

Katarina Migljorini (21) ponovo prodaje svoju nevinost na aukciji, a ovog puta cena iznosi 73.000 evra, a nada se da će dostići barem milion evra.

U Australiji je snimljen dokumentarac o njenoj prvoj aukciji, ali ona sada kaže da do nje nikad nije stigao novac koji je nepoznati Japanac dao za njenu čednost prošlog oktobra.

Ona za to krivi snimatelja tog dokumentarca, Džastina Sislija.

“Nakon što sam postala vest u tako mnogo zemalja, odlučila sam da ponovo ponudim svoju nevinost na aukciji”, kaže ona.

Migljorini je ranije želela da pokloni 90 odsto dobijene sume nevladinoj organizaciji koja konstruiše moderne kuće u Santa Katarini.

Ipak, pošto tvrdi da novac nikad nije ni dobila i da nije izgubila nevinost, kaže da je njena misija i dalje neostvarena.

Prošlog oktobra, japanski milioner potpisan kao Nacu (53) izbacio je jaku konkurenciju.

Međutim, kada je Migljorini htela s njim da se sretne u jednom sidnejskom restoranu, nigde nije bilo čoveka koji je odgovarao Nacuovom opisu.

Ona kaže da je za sve kriv snimatelj Sisli, koji joj čak nije pokrio ni putne troškove do Sidneja, niti joj dao 576 hiljada evra, koje je Nacu navodno platio.

Migljorini kaže da Nacu možda i ne postoji i da je sve činio samo kako bi privukao pažnju medija na svoj dokumentarac.

Sisli negira sve njene tvrdnje.

“Imamo snimak koji dokazuje suprotno”, kaže on.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar