Prosize kapsule

Prebili rođake zato što im nisu došli na slavu

policija trakaTo što prvi put nisu otišli na Svetog arhangela Mihajla kod rođaka skupo je koštalo porodicu S. iz Malog Mokrog Luga.

Domaćin slave A.T. (27), njihov bliski rođak, u 2:30 sati najpre im je gađao prozor staklenim flašama i mačem, a zatim je ušao sa prijateljima u kuću, lomio, pretio i tukao ujaka, piše “Blic”.

“Slavljenik” je jednog od policajaca koji su došli na poziv ugrizao za ruku. Svi su završili u Urgentnom centru, a A. T. je pritvoren.

Porodica S. godinama je redovno išla na slavu kod A. T, ali ove godine prvi put nisu.

“Nismo otišli jer smo se pre dva meseca posvađali malo oko psa. Oko pola tri čuli smo lomljavu stakla. Suprug i ja smo odmah sišli sa sprata da vidimo šta se dešava. Prozor dnevne sobe bio je potpuno polomljen, srča na sve strane, razbijen je i televizor koji je pogođen flašom. Videli smo A. Kako stoji na betonskoj ogradi i baca flaše na naš prozor. Muž ga je pitao zašto to radi, a on mu je odgovorio da je to zbog toga što nismo došli na slavu”, priča još u šoku M. S, inače medicinska sestra, koja sa suprugom živi u kući na 30 metara od domaćina na čiju slavu nisu otišli.

Buka i lomljava probudile su i komšije koje su vikale sa prozora da neko treba da pozove policiju.

“Deca su vrištala. Sin (10) je izgubio dah, počeo je da drhti i povraća, a ćetrka (12) je dobila vrtoglavicu. Kasnije smo ih odveli u Institut za majku i dete. Prestravljeni su jer misle da će im neko ubiti oca. Juče nisu otišli u školu, a ni mi nismo otišli na posao”, priča ona.

Nakon gađanja flašama, drama se preselila i u samu kuću.

“A. je upao u kuću sa još nekoliko drugara koji su bili kod njega na slavi. Nasrnuo je na mog supruga i na devera, Svekra S. koji je pokušao da ga smiri, udario je dva-tri puta pesnicom u glavu, iako zna da ima neuroloških problema, da je nedavno bio na operaciji i da ima plastičnu pločicu umesto dela čela. Ubrzo su stigla dvojica policajaca, pokušali su da ga smire, ali je jednog od njih ugrizao za ruku. Policajci su zvali pojačanje, stigla su još četvorica. Jedva su ga savladala njih šestorica i iznela iz kuće”, priča M. S.

U čitavoj toj gunguli povređen je još jedan gost sa slave, koga je povredio drugi gost. I on je završio u Urgentnom centru.

I policajci su bili šokirani napadom.

“Uviđajna ekipa odnela je i zarđali mač koji je ostavio ispred kuće, njega smo tek ujutru primetili”, kaže G, zaova M.S.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Prebili rođake zato što im nisu došli na slavu

  1. Pingback: Prebili rođake zato što im nisu došli na slavu | Web-novine.com

Ostavite komentar