Prosize kapsule

Lopov iz ukradenog telefona prepisao 1.000 brojeva i poslao ih vlasniku

kradjaVlasnik telefona poslao je preteću poruku lopovu, koji je rukom prepisao skoro 1.000 brojeva i vratio ih zajedno sa SIM karticom, a telefon zadržao.

Kineski lopov strpljivo je na 11 listova papira prepisao gotovo 1.000 kontakata iz iPhonea koji je ukrao muškarcu u taksiju.

Sve brojeve, uredno prepisane, vratio je vlasniku, objavili su kineski mediji u ponedeljak.

Džeparoš je najverojatnije ukrao telefon Zu Binu dok je s njim podelio taksi. Zu je u telefonu imao skoro 1.000 brojeva, ali nije imao sigurnosnu kopiju, poput milijuna drugih korisnika. Njemu je veći problem bio gubitak podataka od gubitka samog telefona.

“Znam da si ti muškarac koji je sedeo kraj mene. Budi siguran da ću te pronaći”, napisao je u poruci koju je poslao lopovu.

“Pogledaj kroz moj imenik i videćeš kakvim se poslom bavim. Vrati mi telefon na moju adresu ako znaš šta je dobro za tebe”, stajalo je u poruci.

Najvjerovatnije je ovakva preteća poruka i naterala lopova da uredno prepiše sve brojeve i vrati ih muškarcu. Kako prenosi AFP, Zu radi u ugostiteljstvu, za koje se u Kini veruje da je povezano sa bandama.

Nekoliko dana kasnije stigao mu je paket sa SIM karticom i 11 stranica brojeva što ga je prilično šokiralo.

“Trebalo mu je dosta vremena samo da napiše brojeve od 1 do 1.000, a pogotovu još imena i telefonske broje. Verujem da je lopovu ruka prilično umorna”, rekao je Zu.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Lopov iz ukradenog telefona prepisao 1.000 brojeva i poslao ih vlasniku

  1. Pingback: Lopov iz ukradenog telefona prepisao 1.000 brojeva i poslao ih vlasniku | Web-novine.com

Ostavite komentar