Prosize kapsule

Šest saveta kako da usavršite pozu 69

19310_1

Poza 69 koliko god imala kultni status u svetu senzualnih užitaka, neke zbog neiskustva može dovesti i do frustracija. Pomoću sledećih sedam saveta možete je dovesti do savršenstva, a kada ih jednom usvojite, nećete moći više zamisliti seks bez tog broja.

1. Guranje genitalija u partnerovo lice je prilično besramno i upravo zbog toga je toliko oslobađajuće. Žena u trenutku može zaboraviti na stidljivost i uzbuditi se kao nikad pre.

2. Neke muškarce ova poza toliko uzbuđuje da prebrzo ejakuliraju. Zbog toga je dobro da vi počnete da radite na njoj pre nego ona na vama.

3. Ženama su za postizanje vrhunca potrebni ujednačeni pokreti jezikom.

4. Koristite i ruke. Kada želite da se odmorite, pomerite usta i nadražaj stimulirajte na opušteniji način.5 Stavite jastuk ispod glave da ne biste istegli vrat dok podižete glavu kako bi uspostavili kontakt.

6. Odvažniji mogu isprobati i pozu 69 naglavačke koja će vam priuštiti jedinstveni orgazam. Pozu ćete izvesti tako što ona legne na krevet tako da joj glava visi s ivice, a vi se sagnete i podignete je tako da su vam njene noge oko vrata.

Slični tekstovi

Ostavite komentar