Prosize kapsule

Vratiš se kući i zatekneš orgije!

60448837

Ari Teman (31) izdao je na vikend svoj stan u Njujorku preko sajta “Air bnb”, putem kojeg ljudi izdaju privatan smeštaj jedni drugima. Sa Dejvidom Karterom, registrovanim korisnikom tog sajta, dogovorio se da Karter i njegovi tast i tašta odsednu u stanu preko vikenda, pošto su u Njujork došli na venčanje jednog člana porodice.

Kada je Teman svratio u stan jer je zaboravio ručni prtljag, doživeo je nesvakidašnji šok! Stan je bio pun golišavih ljudi, a u toku je bila orgija!

“Odmah sam ih sve izbacio napolje, a neki od ‘gostiju’ su se pobunili jer su rekli da su na Internetu videli reklamu za orgije koje će trajati cele noći u praznom stanu”, ogorčen je ovaj Njujorčanin.

“Sve najgore što možete da pronađete na Internetu sakupilo se u mom stanu! Bilo je vezivanja, bičevanja, nekakvih ogromnih plišanih životinja”…

Teman je pozvao upravnika zgrade i policiju, pa je orgija “raspuštena” a učesnici su se razbežali. Sajt “Air bnb” ugasio je profil Dejvida Kartera, i obećao Temanu nadoknadu ako je nešto u stanu oštećeno tokom provoda nezvanih gostiju.

Slični tekstovi

Ostavite komentar