Muški magazin - M@N! http://www.muskimagazin.com Prvi pravi muški online magazin na srpskom! Dobre ribe, seks saveti, automobili, teretana, moda... Sve za muškarce! Thu, 25 Sep 2014 14:41:43 +0000 en-US hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.9.2 Dr Olja odgovara hejteru http://www.muskimagazin.com/2014/09/12/dr-olja-odgovara-hejteru/ http://www.muskimagazin.com/2014/09/12/dr-olja-odgovara-hejteru/#comments Fri, 12 Sep 2014 12:42:27 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=114138 Continue reading ]]> Haters_Logo_Blur

Znači nosite se DOKTORKA U TRI LEPE! Ako ste vi stvarno pre svega savetnik, pa onda taj neki doktor…. Nastup, reči koje birate su vam užasni! Ovo kao da je napisala neka klinka od 17-18 godina ili neka iskompleksirana BEOGRADJANKA… Odvratni ste… Ušao sam na sajt zobg nekih vežbi, pa mi je Vaša tema pala za oko… Medjutim ,totalno razočarenje jedne iskompleksirane, budaletine kao što ste Vi… Ništa pristojnije i lepše nisam napisao jer je pravite previše pametni, filozofirate d ozla boga… ODVRATNI!

Valter

Dragi Valtere,

Muškarci koji vređaju žene dele se dve vrste. Prva vrsta su oni koji su jednostavno nekulturne prostačine. Druga vrsta su oni koji ih vređaju zato što imaju mali polni organ, ali nemaju lupu da to i dokažu. Takođe, nemaju ni veliki auto da taj nedostatak bar malo ublaže i nadomeste.

Naročito je zabrinjavajuće kada takvi muškarci vređaju zgodne i lepe žene kao što sam ja, jer ta netrpeljivost, pored pomenute frustracije malim spolovilom, pokazuje i skrivene homoerotične ili, da budemo skroz otvoreni, pederske sklonosti. I to nije ništa loše samo po sebi, ali jeste loše kada se zbog toga vređaju drugi ljudi.

Moja preporuka za tebe, dragi moj Valtere, je da se suočiš sa svojim frustracijama i rešiš ih što pre. Sa osećanjima koja muče čoveka najlakše je raskrstiti tako što se sa njima suočiš. Antički govornik Demosten je, pre nego što je postao orator, mucao, ali se suočio sa svojim manama i pobedio ih. Pevač Edi Veder je svoj strah od javnih nastupa pobedio tako što je postao pevač, a Enrike Iglesias je frustraciju izazvanu svojom malom muškošću (identičan problem kakav i ti imaš) rešio tako što je otvorio fabriku kondoma.

Ti ne moraš da otvoriš fabriku kondoma, ali možeš da prestaneš da se ponašaš kao kurton prema ženama. One, da ti otkrijem tajnu, kondome još i vole, ali kurtone ne mogu da smisle.

Tvoja i svačija,

Dr. Olja ;-)

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/09/12/dr-olja-odgovara-hejteru/feed/ 0
Gole ribe u kolima http://www.muskimagazin.com/2014/09/01/gole-ribe-u-kolima/ http://www.muskimagazin.com/2014/09/01/gole-ribe-u-kolima/#comments Mon, 01 Sep 2014 14:17:53 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=112030 Continue reading ]]> ]]> http://www.muskimagazin.com/2014/09/01/gole-ribe-u-kolima/feed/ 0 Četiri greške nakon raskida http://www.muskimagazin.com/2014/09/01/cetiri-greske-nakon-raskida/ http://www.muskimagazin.com/2014/09/01/cetiri-greske-nakon-raskida/#comments Mon, 01 Sep 2014 11:55:25 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=112007 Continue reading ]]> raskid veze

Opšte je poznato da ne postoje raskidi koji su prijatni i lepi. Koji god da je razlog i koliko god da su te dve osobe razumne i svesne, jednostavno raskidanje veze nikako ne može biti srećan događaj i nikada se ne kaže „Baš smo strava raskinuli, baš je bilo dobro!“. Naravno da postoje osobe koje izgovaraju slične rečenice ali ne bih o tome… Neka im je lepo, pa kako god…

To su periodi u životu kada smo ranjivi i kada nam se osećanja smenjuju od tuge, preko besa pa sve do ubeđenosti da je to zapravo bila sudbinska veza i da smo stvoreni jedno za drugo. I vrlo je verovatno da smo u nekim procenama potpuno u pravu. Bilo da se radi o tome da je veza bila potpuna glupost, bilo da smo stvoreni jedno za drugo. Međutim u tim promenama raspoloženja i haosu u kom se nađemo nakon raskida, često smo skloni imamo ishitrene postupke koji se na kraju ispostave kao žešće greške. Jednako to radimo i mi devojke i vi muškarci ali pošto se ovde u glavnom obraćam muškoj publici onda ću tako i nastaviti. Dakle, pričam muškarcima a odnosi se na sve nas.

SVAĐE

Kao što sam par puta rekla, raskidi sami po sebi izazivaju u nama u najmanju ruku bezveze osećanje i sasvim je prirodno da nam se javi bes, ali makar na početku ga treba nekako suzdržavati i izbegavati svađu. Jer svađe nikad ništa dobro ne donesu a naročito su loše u takvim stanjima koliko god se činilo da u tom trenutku imamo svašta da kažemo. One rečenice tipa „Ti si to a ja sam to…“ neće ništa pametno razrešiti i stvoriće još goru situaciju između nas. Bolje je iskulirati na početku pa posle misliti šta je najpametnije. Kad se slegnu utisci, posle par (ne)prespavanih noći bićemo pametniji i racionalniji. Ne treba nogom zatvarati vrata jer nam u glavnom posle takvih postupaka bude krivo i često želimo da vratimo vreme pa da uradimo malo drugačije i nešto da prećutimo.

IZBEGAVANJE KONTAKTA

Kada kažem izbegavanje onda mislim na ne odgovaranje na poruke i pozive. U svakom slučaju, koliko god da je trajala ta veza, na neki način smo se upoznali i glupo je da odjednom prekidamo kontakt. Razlozi razilaženja su najrazličitiji pa čak i kada taj neko ko nas ostavi želi nešto da nam kaže ili da nas pita, mislim da zaslužuje nekakav odgovor. Taj odgovor govori o nama da smo i dalje normalne osobe čak i ako kažemo da nismo trenutno raspoloženi za priču. I siromašna komunikacija je bolja od ćutanja. Uostalom kada prođe neko vreme dešava se da i ova druga strana poželi nekakav razgovor.

ONE NIGHT STAND

Za ovo će se mnogi složiti da je lek posle raskida. Moguće ali nisam sigurna… Međutim ako već mislite da je to rasterećenje za vas onda to nikako ne treba da radite sa devojkama koje nisu upućene da je to zaista one night stand jer na taj način nesvesno povređujete još jednu osobu i sebi stvarate dodatne komplikacije. Znači, ukoliko verujete i znate da će to olakšati trenutno stanje u kom se nalazite, onda to uradite s predumišljajem i pametno.

„NOVA DEVOJKA“

Prilično je teško da nam se odmah posle raskida dese neverovatno lepe stvari i odmah upoznamo nekog sa kim želimo novu vezu. Ne kažem da se ne dešava nikada i ako se desi onda je to super i blago onima koji to dožive. Ali isto tako znam da su česte situacije kada se puste priče ili se zamoli neka poznanica da pred određenim osobama glumi devojku. Mislim, svi smo to prošli ali ne znam koliko je to bio pametan potez. Zapravo nisam uopšte sigurna da je to pametno jer u tom slučaju se sigurno povređuje ona bivša a lažna devojka se posle izvesnog vremena ispostavi da je lažna i onda ništa niste uradili. Odnosno takvi potezi se tumače kao potezi slabića.

©MuskiMagazin.com

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/09/01/cetiri-greske-nakon-raskida/feed/ 0
6 grešaka koje muškarci prave u klubovima http://www.muskimagazin.com/2014/08/13/6-gresaka-koje-muskarci-prave-u-klubovima/ http://www.muskimagazin.com/2014/08/13/6-gresaka-koje-muskarci-prave-u-klubovima/#comments Wed, 13 Aug 2014 22:54:10 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=108541 Continue reading ]]> provokativna devojka

Beograd, jedno od najpoznatijih lokacija za izlaske na svetu. Beograd ima vrhunske klubove i splavove, i stalno se otvaraju novi (na primer, ove sezone otvorio se vrhunski klub Angels), a i srpkinje su među najlepšim ženama na svetu, od kojih mnoge vole da izlaze.

Na papiru deluje veoma prosto upoznati ženu svojih snova u klubu tokom izlaska, no većina muškaraca vrati se kući puna frustracije i praznih džepova.

Iako se ponekad osećamo kao da žene u klubove ne izlaze da bi upoznale muškarce, prema istraživanju sajta Ask Men to nije istina. Name, čak 64% žena u klubove izlazi kako bi upoznale potencijalnog partnera. Oko 20% žena izađe samo zato što im je dosadno, te žele da vide šta će se dogoditi. Oko 12% ih izađe isključivo radi zabave, dok veoma mali procenat izađe sa dečkom na sastanak.

Zašto onda baš ja nikada ne upoznam i ne zavedem neku devojku u nekom top klubu kao što su ove sezone veoma popularni Klub 94 ili Klub Angels? Evo nekih muških ponašanja u klubovima i na splavovima, a koja žene izuzetno nerviraju:

1. Prizivanje žena ka svom stolu

Nemojte biti toliki mekušci da žene ka svom stolu prizivate prstom, dok ste udobno zavaljeni u svom separeu, okruženi i sigurni među svojim drugarima. I žene će vaš strah provaliti za trenutak. Takođe, ukoliko pošaljete drugara da vam dovede devojku kako bi je vi upoznali, ugasili ste svoju šansu pre nego što ste je i dobili.

lepe devojke

2. Ne pokušavajte da podignete žene za stol

Istina, ima žena koje obožavaju da su u centru pažnje, pa ma kako do njega došle. Ali većina žena će se od vas ohladiti u trenutku, ukoliko pokušate da ih podignete na stol ili ih na sličan način naterate da rade provokativnije stvari.

3. Kupovina pića ženama, a da ih pre toga niste ni pitali.

Ni žene nisu toliko nepraktične da će odbiti piće koje je već plaćeno, međutim na vas će gledati kao na mlakonju, te od neke dublje veze (osim ukoliko ne mislite biti njen otirač) neće biti ništa.

provokativni ples lezbo

4. Pokušavate poljubiti devojku dok pleše

Ukoliko devojka odluči da pleše sa vama, to znači da samo želi da pleše sa vama. To što ste bili blizu njenog zanosnog tela tokom jedne ipo pesme, ne znači da ste dobili zeleno svetlo da je poljubite, čak iako ste je videli kako se cmaka sa drugaricom. Iako se zna dogoditi da neko smuva ženu u roku od par minuta, taj neko verovatno nisi ti, i ako nisi sto posto siguran da ti je dala zeleno svetlo da je poljubiš, nemoj ni pokušavati. Samo ćeš napraviti sranje.

5. Odmeravanje žena sa šanka

Ukoliko sedite za šankom i ispijate svoje piće dok odmeravate žene u klubu, sve vreme se tripujući da ste kul, pravite kardinalnu grešku. Naime, time pokazujete svim ženama da ne znate kako da im priđete, da se prilaska pribojavate, i da to maskirate svojom “cool” pozom za šankom koju ćete da držite sve dok se ne napijete dovoljno i ne smognete nerava da priđete devojci na koju ste bacali oči celo veče. No, tada je već suviše kasno, jer ste dobili korpu i pre nego što ste to shvatili.

6. Pipkanje ženskih leđa “u prolazu”

Ukoliko morate prođete ili želite da na trenutak pridobijete njenu pažnju, a ona vas ne čuje od buke, potapkajte je po ramenu. Žene ne vole da im nepoznati ljudi dodiruju donji deo leđa, jednako toliko koliko ni vi ne volite kada vam neki lik dodirne leđa.

Nadamo se da svi vi koji ste se ponašali na neki od izlistanih načina, od danas pa na dalje to više nećete raditi.

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/08/13/6-gresaka-koje-muskarci-prave-u-klubovima/feed/ 0
Da li pravi muškarci koriste auto karte? http://www.muskimagazin.com/2014/08/08/da-li-pravi-muskarci-koriste-auto-karte/ http://www.muskimagazin.com/2014/08/08/da-li-pravi-muskarci-koriste-auto-karte/#comments Fri, 08 Aug 2014 15:11:55 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=107720 Continue reading ]]> pravi muskarac

Iako na prvi pogled možda ne deluje tako, odgovor na ovo pitanje iznenađujuće je kompleksan. Premda u mnogome superiorni u odnosu na svoje neprave kolege, Pravi Muškarci ipak imaju određene slabosti koje neretko dolaze do izražaja u nevreme. Jedna od njih ističe se kao sveprožimajuća i sveobuhvatna: nespremnost Pravog Muškarca da prizna slabost bilo kakve vrste. Traženje pomoći u bilo kom obliku, razume se, najstrože je zabranjeno, budući da Pravi to osećaju kao izdaju sebe i vaskolikog muškog roda, i to s pravom.

Pravi Muškarac i mape

Malo je situacija u kojima se ova osobina nameće u toj meri kao pri vozačkom snalaženju na nepoznatoj teritoriji. Za Pravog Muškarca ovakva situacija ne predstavlja samo logistički i geografski izazov, već podrazumevano dovodi u pitanje samu suštinu njegovog bića, tako da mu ne pada na pamet da se služi pomagalima, pogotovo ne na domaćem terenu. Zato mu auto karta Srbije jednostavno ne treba. Jer kakav je to muškarac koji ne može da nađe put bilo gde i bilo kad, makar to bilo i na mestu bez bilo kakvih putokaza, mapa i smernica? Neke pripadnice lepšeg pola bi na ovo dodale i, sad već legendarnu, nesposobnost savremenih Pravih da doslovce prate uputstva bilo koje vrste. To i ne čudi, s obzirom da precizna uputstva sasvim očito nameću potpuno izlišan pritisak, suzbijajući prirodnu superiornost Pravih u svim oblastima ljudskog pregnuća, naročito onima koje podrazumevaju upotrebu volana.

Auto karta je, stoga, za Prave, ekvivalent ružičastim čarapama s likom Mini Maus – predmet koji se apsolutno nikad ne koristi, bez obzira na okolnosti. On zna tačnu razadljinu između gradova iz glave, a put mu pokazuje zvezda Severnjača. Eventualno se status Pravog može održati ukoliko se mapa upotrebi za brisanje krvi, neku neophodnu popravku ili pokloni nekoj ženi, starcu, detetu ili nepravom kolegi, ali opseg mogućih primena auto-karte za Pravog tu prestaje. On nije zainteresovan za najkraći i najbrži, već za svoj put, a on se može pronaći samo po osećaju, što samo neiskusnom ili nepravom oku može delovati besmisleno i nerazumno.

Šta kaže nauka

Naučno je dokazano da ograničenja koja ovakav način razmišljanja nameće dovode do traćenja više stotina hiljada sati godišnje u besciljnom lutanju širom planete, što ne samo da nepovoljno utiče na životnu sredinu, već ima i bezmalo poguban uticaj na brak kao instituciju. Ipak, naučnici upozoravaju da bi bilo kakvo sistemsko prisiljavanje Pravih Muškaraca na korišćenje auto-karti moglo isprovocirati žestoku reakciju, dok mnogi veruju da bi neki Pravi u znak protesta prestali da poštuju i ono malo do tad poštovanih saobraćajnih propisa.Bilo kako bilo, naučna zajednica se slaže u oceni da je najmudrije prepustiti evoluciji da obavi svoje i da Pravi svojim tempom spoznaju vrednost mapa, GPS uređaja i stizanja na odredište bez suvišnog utroška vremena, energije i nerava saputnika.

 

Ako pitate Prave, reći će vam da je u pitanju stereotip i da je nepošteno što oni, u tim trenucima noseći breme odgovornosti na mestima koja često nisu ni ucrtana na kartama, moraju da trpe i gnev saputnika ispoljen tako primitivnim generalizacijama.Ipak, Pravi smatraju da je sasvim prirodno da oni nose taj teret i da je pritisak javnosti samo još jedan izazov u nizu. Ako uz odgovornost za živote saputnika moraju da trpe i psihološki pritisak, neka bude – Pravi su sigurni da će naći svoj put, kao i uvek. On će možda biti duži, mračniji i možda će tu i tamo zamalo sleteti s pokoje litice, ali na kraju će, umorni, s novom avanturom za pojasom, pronaći cilj.

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/08/08/da-li-pravi-muskarci-koriste-auto-karte/feed/ 0
Prvi telefoni i telefonski brojevi http://www.muskimagazin.com/2014/08/08/prvi-telefoni-telefonski-brojevi/ http://www.muskimagazin.com/2014/08/08/prvi-telefoni-telefonski-brojevi/#comments Fri, 08 Aug 2014 14:56:34 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=107718 Continue reading ]]> stari telefon

Znaju li naši mlađi čitaoci šta je ovo?

Iako fiksni telefoni polako padaju u zaborav, zasenjeni novom tehnologijom i mogućnostima koje ona pruža, poput Skajpa i Vibera, postoje neke zanimljive činjenice o njima, koje ćete sigurno želeti da znate. Uostalom, sigurno još uvek postoji nekolicina onih, verovatno starije gospode koja još uvek preferiraju stari, dobri telefon (a koji ovi mlađi ne znaju ni da koriste).

Zasluge za postojanje telefona dugujemo škotskom pronalazaču Aleksandru Grejemu Belu, koji je 1876. godine, uputio prve reči preko telefona.

Naime, Bel se tada obratio svom asistentu, kako bi ga pozvao u svoju kancelariju, a pošto su u to vreme to bila jedina dva telefona na celom svetu, nije mu bio potreban čak ni broj. Nakon nekoliko godina, telefoni i telefonski korisnici su se širili poput epidemije. Razvijale su se gradske telefonske mreže, a svaki telefonski set je dobio svoj broj.

Tada nisu postojali ni brojevi, a kamoli pozivni brojevi država i gradova. Naime, prvi telefoni nisu imali brojčanik, već su se pozivi vršili tako što se slušalica podizala sa postolja, nakon čega bi se javio operater, kome bismo izdiktirali broj sa kojim želimo da uspostavimo kontakt. U to doba su još uvek od telefona bili bitniji poštanski brojevi gradova.

Pored modela telefona koji su direktno uspostavljali vezu sa operaterom, postojali su i modeli koji su imali regulator sa strane, nakon čijeg okretanja u krug bismo bili povezani sa operaterom. U to vreme, telefonski brojevi su imali samo četiri cifre, a ukoliko je poziv bio upućen osobi izvan grada, takvi pozivi su bili unapred naručeni od operatera, što je zahtevalo određeno čekanje.

Početkom 1910. godine, takozvane „helo devojke“ koje su ručno spajale veze, zamenjene su automatskim telefonskim centralama. Nakon toga, pojavljuju se prvi telefoni sa rotirajućim brojčanikom, koji su na sebi imali samo brojeve, i tada bili prava retkost, i postojali su samo u kabinetima visokih zvaničnika.Slova pored brojeva, uvedena su tek 1920ih.

Sredinom dvadesetog veka, pojavili su se telefoni sa tonskim biranjem. Prva dilema inženjera bila je kako pozicionirati dugmad. Prva ideja, bila je da oni budu poređani u krug, kao kod telefona sa rotirajućim brojčanikom, jer je smatrano da će svaka promena samo dodatno zbuniti korisnike. Međutim, ubzro nakon toga, istraživanja su pokazala da će ljudi vrlo brzo savladati biranje brojeva, bez obzira na raspored dugmadi. Tada je doneta odluka, da se tipke organizuju u tri reda, koji će imati po tri tastera jedan do drugog.

Zanimljivosti o „modernim“ telefonima i brojevima

U Americi se za potrebe filmova i serija koriste fiktivni brojevi telefona, kako bi se izbeglo uznemiravanje građana, pa tako postoji čitava berza fiktivnih brojeva koji se koriste u ove svrhe, koji počinju uglavnom sa tri petice. Ali kompanije ne slede uvek ovakvu praksu, ponekad se dešavaju propusti, pa su mogući određeni problemi.

Jedan takav primer desio se sa filmom „Bruce almighty“. Naime, broj telefona koji se koristio u ovom filmu, zapravo je bio pravi, i koristio se u nekoliko država SAD-a. Korisnici su svakodnevno dobijali pozive od stotina onih koji su želeli da porazgovaraju sa Bogom.

Trik sa telefonskim brojem

Izaberite jedan sedmocifreni telefonski broj, zatim prve tri cifre tog broja pomnožite sa 80. Broju koji ste dobili, dodajte jedan, pa ga pomnožite sa 250. Kada ste to uradili, tom broju sada dodajte četiri preostale cifre originalnog broja telefona. Zatim ponovo dodajte te iste četiri cifre, oduzmite od tog broja 250 i podelite sa dva. Kul, zar ne?

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/08/08/prvi-telefoni-telefonski-brojevi/feed/ 0
Kako trenirati kod kuće http://www.muskimagazin.com/2014/07/31/kako-trenirati-kod-kuce/ http://www.muskimagazin.com/2014/07/31/kako-trenirati-kod-kuce/#comments Thu, 31 Jul 2014 13:44:42 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=106960 Continue reading ]]> at-home-workout

Verovatno vam se nebrojano puta desilo da sedite kod kuće, dosađujete se i rešite da uradite koju vežbu – ali ne znate odakle da počnete.

Sklekovi

U ovom tekstu ću probati da vam približim koje vežbe možete da radite kod kuće. Prva vežba koja vam pada na pamet su sklekovi: ok, sklekovi su odlična vezba za triceps i grudi, ali na koji nacin raditi sklekove a da vežbamo cele grudi? Lako, radite tri vrste sklekova: Takozvani ”dijamant” sklekovi (šake su vam spojene u obliku dijamanta), obične (kada su ruke ušširini ramena) i široke sklekove (ruke su šire od ramena). Radite po 10 sklekova svake vrste, bez odmora između različitih vrsti sklekova.

Kada uradite jednu seriju (po 10 sklekova od svake vrste), pravite pauzu 2 minuta i ponovite postupak jos 2 puta (ukupno 3 serije). Nakon ovoga napravite 4 minuta pauze, pa ponovite postupak sa nogama podignutim na neki oslonac (moze na neku stolicu) da bi vam vežba angažovala i gornji deo grudi.

Trbušnjaci

Nema muškarca koji ne želi da ima poznati “six-pack”, a ni devojke koja im može odoleti! Takođe, verovatno vam je poznat izraz: ”Trbušnjaci se dobijaju u kuhinji, a ne u teretani”. To je delimicno tacno (i ne znači da treba trbušnjake da radite u kuhinji) – za dobre trbusnjake potrebna je i dobra ishrana, a ne samo trening.

Na slici su prikazane vežbe koje treba raditi. Svaku vežbu raditi po 20 sekundi, bez pauze izmedju vežbi. Čim završite jedan krug, napravite pauzu od 3 minuta i uradite još tri takve serije.

 

Propadanja na stolici

Propadanja na stolici

Propadanja na stolici, veoma dobra vežba za triceps. Pokreti su objašnjeni na slici, radite četiri serije po 20. Odmor izmedju serija je dva minuta.

Čučnjevi, da ne bi i vi bili jedni od onih ”sto ne rade noge” ljudi, radite čučnjeve. Četiri serije po 20, 2 minuta odmora izmedju serija. Čučnjeve raditi polako, kontrolisati svaki pokret.

©MuskiMagazin.com

Kardio, najvažniji deo treninga ako želite smršati i dobiti definiciju. Neke najbolje kardio vezbe su “jumping jacks”, “mountain climbers”, preskakanje vijače. Svaku vezbu raditi po 30 sekundi, bez pauze izmedju vežbi. Pauze izmedju serija praviti po potrebi.

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/07/31/kako-trenirati-kod-kuce/feed/ 0
Top 10 penisa kroz istoriju http://www.muskimagazin.com/2014/07/29/top-10-penisa-kroz-istoriju/ http://www.muskimagazin.com/2014/07/29/top-10-penisa-kroz-istoriju/#comments Tue, 29 Jul 2014 14:58:53 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=106945 Continue reading ]]> superman-man-of-steel-underwear

Muškarci generalno vole da se pohvale veličinom onoga što poseduju, da li je u pitanju automobil, biceps ili novčanik, nešto kod toga „pogledaj koliki je“ čini da se osećaju bolje, nadmoćnije i muževnije.

Tako je i sa penisom, odnosno prosečnom veličinom penisa. Ispravka, naravno da je tako i sa penisom. Vole valjda ljudi da im je šaka ispunjena, ko li će ga znati. Mada, sve je to verovatno zbog žena.

A kako i ne bi bilo. Pored svih tih porno zvezda, koji su zadovoljili stotine žena sa svojim dvadeset-plus alatkama, fatalnih zavodnika poput Kazanove, sasvim je prirodno i normalno da svaki muškarac želi da raspolaže veličinom, i bude zadovoljan time što je sjajan ljubavnik. Međutim, nije sve u veličini, makar ne u veličini polnog organa, ima nešto i u moći i šarmu. No ipak mnogi muškarci uzimaju tablete za potenciju kako bi bili primamljiviji ženama. Kroz istoriju, pominju se silna imena, ljubavnici, zavodnici, srcelomci, i naravno, njihovi penisi. Previše bi bilo pisati o svima njima, čisto da ne dođe do predoziranja svetskim penisima, izbor je sužen na samo njih deset. Ali deset posebnih, koji su ostavili trag, i čija se imena gotovo uvek pominju kada se govori o najpoznatijim fatalnim muškarcima i njihovim ponosima.

Napoleon Bonaparta

Napoleon-BonapartaIako se, mnogo godina nakon njegove smrti, utvrdilo da je Napoleon zapravo imao jako mali penis, on spada u listu onih, koji su ipak zapamćeni kao veliki ljubavnici. Ovaj francuski vojni i politički lider, ženio se samo dva puta, ali je, prema istorijskim zapisima, u toku tih brakova imao brojne ljubavnice. Smatra se da je vanbračne aktivnosti imao sa oko dvadesetak žena. Možda ih je bilo i više, ali o ovima se navodno spekulisalo. Njegova prva žena, Žozefina, koje je bila starija od njega, smatrala je da Napoleon vodi ljubav brzo i žestoko, čak ga je uporedila sa vatrogascem koji gasi požar. Prema glasinama i raznim zapisima tog doba koji se mogu pronaći, neki su čak smatrali da je Napoleon imao sklonosti i prema muškarcima. On je navodno imao i probleme sa endokrinim žlezdama, što je na kraju rezultiralo smanjivanjem penisa i testisa, kao posledica oboljenja koje se ispoljava u vidu abnormalnog smanjivanja genitalija. Pobornici i obožavaoci Napoleonovog lika i dela pak smatraju da je lekar, koji ga nije voleo, pri obdukciji odsekao Bonapartin penis, i tako ga posthumno osramotio. Da li je to mit, ili realna situacija, nikada se neće saznati. Ali izgleda da je Napoleon bio ljubavnik za svačiji ukus.

Grigorije Raspućin

Rapućin je bio ruski mistik za koga se verovalo da je vidovit i da je imao sposobnost da isceljuje verom. Bio je jedan od najbližih saradnika ruskog cara Nikolaja i njegove supruge, carice Aleksandre. On je tada postao kontroverzna ličnost, ne samo zbog svog neuglednog i neurednog izgleda, nekulturnog ponašanja, već i zbog skandaloznog života koji je vodio sa ženama iz visokog društva. Kao veliki bludnik, koji je smatrao da se povezanost sa Bogom ostvaruje kroz greh, on je, kako se pričalo, religiozno uzbuđenje žena pretvarao u seksualno i tako zavodio stotine, što plemkinja, što običnih sirotica. Neki čak smatraju da je spavao i sa samom caricom Aleksandrom i njenim ćerkama. Neki postojeći zapisi svedoče o veličanstvenosti Raspućinove muškosti, i sadrže čak i ispovest jedne od mnogih njegovih ljubavnica, koja je tvrdila da su orgazmi sa ovim mistikom bili toliko snažni da je padala u nesvest svaki put.

Frenk Sinatra

Frank-SinatraPrema navodima Sinatrinog biografa, Frenk je uvek pokušavao da sakrije činjenicu da je obdaren. On kaže da je svoj veliki penis, Sinatra smatrao svojom fizičkom manom, i da, za razliku od mnogih muškaraca koji bi bili ponosni na to, on uopšte nije bio. Sinatrin sluga je čak u svojoj knjizi pominjao njegovu muškost, i to da je njegov donji veš posebno pravljen, i krojen po meri kako bi sve ostalo unutra. Ava Gardner, jedna od Sinatrinih ljubavnica je čak izjavila da je pevač imao svega pedesetak kila, ali da je samo njegov penis imao deset.Možda je fantastični pevač želeo da ga žene vole zbog njegovog glasa i duha, a ne zbog veličine njegovog penisa.

Džon Holms

Jedan od najpoznatijih porno glumaca svih vremena, poznatiji pod imenom Džoni Vad, snimio je preko dve i po hiljade filmova za odrasle i ostao večita misterija. On se proslavio zahvaljujući svom velikom penisu, koji je i proglašen kao tada najveći u porno industriji, i iznosio je 34 centimetra prema rečima njegovog tadašnjeg menadžera. Međutim, njegova prva supruga tvrdila je da se radi o „samo“ 25 centimetara u erekciji. Koliko centimetara je zapravo bilo u pitanju, ostaće tajna, ali ono što ide u prilog tvrdnjama menadžera jeste činjenica da ukoliko bi Holms, dostigo punu erekciju sa tolikim penisom, on bi se neizbežno onesvestio. Tome svedoče i izjave Džonovih filmskih partnerki koje su ispričale da su imale osećaj da vode ljubav sa nečim ogromnim i mekanim.

Džon Vejn Bobit

Bobit će najverovatnije ostati upamćen kao čovek kome je supruga odsekla penis nožem. Na svu njegovu sreću, polni organ je uspešno prišiven, kao i nadimak „frankenštajn penis“. On je svoju popularnost iskoristio tako što je postao porno glumac, i uspešno spavao sa preko 70 žena.

Žuan Batista dos Santoš

Ovaj momak ostao je upamćen po svojoj specifičnoj anatomiji. Naime, on je imao i treću nogu koja je virila iz zadnjeg dela kičmenog stuba, koja mu, uprkos svojoj nefunkcionalnosti, nije predstavljala problem. Ali tu se ne završava fascinacija tadašnjih medicinskih stručnjaka. On je imao i dva penisa koja su bila savršeno funkcionalna. Mogao je da postigne erekciju sa oba, a navodno je bio i sjajan ljubavnik.

Erol Flin

Poznati glumac Zlatnog doba Holivuda, pored svog velikog glumačkog talenta, bio je poznat i po svom velikom polnom organu. Ali, neki bi rekli i po tome što odlično svira klavir. Erol je jednom prilikom, na žurci izvadio svoj penis i insistirao da njime odsvira „You are my sunshine“.

Ron Džeremi

ron-jeremy-hand-gesturePoznati porno glumac, vlasnik je penisa dužine 25 centimetara. Iako ne može da se pohvali naročitom lepotom, ovaj glumac postao je ikona „običnog“ muškarca. Simpatični, zaobljeni Ron, ukazao je muškarcima da čak i oni koji nemaju telo kao Apolon mogu biti jednako uspešni u osvajanju žena, pokazujući seksualne veštine na komičan i jednostavan način. Sem što je pokazao ogroman talenat za vraćanje samopouzdanja muškarcima, ovaj glumac ne krije ni svoj talenat za oralno samozadovoljavanje.

Tomi Li

Ne zna se da li je ovaj sredovečni muškarac poznatiji po svom muzičkom talentu, vezi sa glumicom Pamelom Anderson za kojom su ludeli svi tinejdžeri, po porno snimku koji je snimio sa istom, ili po svom velikom penisu. Šta god da je u pitanju, ovaj glumac, ukoliko to želi, može dodati još jednu stavku koja će ga učiniti još slavnijim – a to je da postane porno glumac. Nakon što se na internetu pojavio gore pomenuti snimak, svet je saznao da je Tomi već dobijao ponude iz porno industrije, koji su smatrali da Li raspolaže ozbiljnim „paketom“.

Džon Hem

Zgodni glumac, zvezda serije „Momci sa Medisona“ (Mad Men), ne samo što pleni svojom pojavom i talentom, pažnju, naročito ženskog dela publike, a verovatno i muškog, skreće svojim nabreklim pantalonama. Koliko je zaista pažnje posvećeno obdarenosti ovog glumca govori i to da postoji blog posvećen njegovom penisu pod nazivom „Jon Hamm’s wang“. Iako svestan svoje popularnosti, Hem nije očekivao da će se podići tolika prašina oko njegove muškosti. Čak je od fotografa zatražio da ga fotografišu isključivo od struka na gore.

©MuskiMagazin.com

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/07/29/top-10-penisa-kroz-istoriju/feed/ 0
Samo dobri komadi http://www.muskimagazin.com/2014/07/22/samo-dobri-komadi/ http://www.muskimagazin.com/2014/07/22/samo-dobri-komadi/#comments Tue, 22 Jul 2014 12:43:47 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=106860 ]]> http://www.muskimagazin.com/2014/07/22/samo-dobri-komadi/feed/ 0 Bockanje rečima http://www.muskimagazin.com/2014/07/18/bockanje-recima/ http://www.muskimagazin.com/2014/07/18/bockanje-recima/#comments Fri, 18 Jul 2014 08:43:05 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=106787 Continue reading ]]> Dejan_2

Ovo je moja slika dok sam siveo u Annaberg-Buchholz

Cao zovem se Dejan, imam ozbiljna problem sa curama. Posedujem jako samo pouzdanje nemam complex da im pridjem jedina stvar jeste sto mi stvara problem jeste moja oratorika .. znaci razgovor ili prica znam da obratim paznju na komplimentima ali kad je upitanju “BOCKANJE RECIMA” tu sam jako slab I gubim sve sanse . Interesujeme dali postoje neke sanse kako I na koji nacin popravim pricu sa curama. Cao Dejan

 

Ćao, Dejane,

baš je čudno što misliš da je tvoja oratorika slaba jer bi se na osnovu tvog pisma reklo da si vrlo elokventan i da nemaš problem sa verbalnim delom priče kada su devojke u pitanju.

Ipak, ako praksa pokazuje drugačije, ko sam ja da tvrdim suprotno? Ja bih se, na primer, momentalno smuvala sa tobom zbog ovog pisma, tako je slatko i zavodljivo, ali to sam samo ja. Volim da ostvarim prisan kontakt sa svojim pacijentima, da tako kažem.

Da bi popravio svoje verbalne sposobnosti, evo šta ti je činiti.

- Obrati pažnju na komplimentima tako da ih daješ samo ako su iskreni. Žene su pokvarene, umeju da nanjuše kad nešto pričaš samo da bi im se uvukao u gaćice, a onda si nadrljao k’o saigrači Arjena Robena, tačnije – nećeš dobiti ništa.

- Što se tiče bockanja rečima, to je lako rešiti. Prestani da bockaš rečima i pređi na dela. Uošte ne moraš da budeš posebno duhovit ili luckast, budi to što jesi. Istraživanja pokazuju da momci sa slabom oratorikom jebu tri puta više od ovih elokventnih jer toliko smore devojku objašnjavajući joj šta hoće da joj gaće same spadaju samo da bi okončale agoniju.

- Treća i najefekasnija stvar: ćuti. Ako misliš da loše stojiš sa oratorikom, nemoj mnogo ni da pričaš. Budi mističan. Devojke vole povučene i tajnovite momke. Kopka ih šta ima ispod te maske. Ne mora ni da zna da ispod nema ništa. To ti je kao ono kada ribe prevare momke da imaju velike grudi stavljanjem umetaka i nošenjem specijalnih brushaltera. Dok on shvati da je prevaren, već je kasno i nema nazad. Tako i ti. Igraj njihovim oružjem. Budi lukav i prepreden. Oratorika je ionako za budale.

Tvoja i svačija,

Dr. Olja

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/07/18/bockanje-recima/feed/ 2