Muški magazin - M@N! http://www.muskimagazin.com Prvi pravi muški online magazin na srpskom! Dobre ribe, seks saveti, automobili, teretana, moda... Sve za muškarce! Thu, 17 Apr 2014 20:14:14 +0000 en-US hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.8.3 Tri vežbe za snažne trbušnjake http://www.muskimagazin.com/2014/04/08/tri-vezbe-za-snazne-trbusnjake/ http://www.muskimagazin.com/2014/04/08/tri-vezbe-za-snazne-trbusnjake/#comments Tue, 08 Apr 2014 07:30:29 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=104487 Continue reading ]]> Abs_1

Retki ih imaju, svi ih žele, žene ih vole… Kako ih dobiti? Trbušni mišići su vrlo važna zaštita organa abdomena, a zajedno sa mišićima leđa, igraju i presudnu ulogu u položaju i držanju celog trupa. Genetika, loše životne navike i volja da svoj bojler pretvorite u zidnu keramiku koja oduzima dah jedini su faktori koji vas dele od savršenog stomaka.

U nastavku ćemo vam prikazati samo neke od osnovnih vežbi za gornje, donje i bočne trbušne mišiće. Ovaj program za trbušne mišiće trebao bi trajati oko 15 minuta, a radi se najmanje dva puta nedeljno, i to zmeđu 10 i 20 ponavljanja za početnike, pa sve do 30 ponavljanja za pravi efekat.

 

Gornji trbušni mišići

Lezite na leđa i stavite noge na loptu ili benč klupicu savijene pod uglom od 90 stepeni. Stavite ruke na grudi. Podižite glavu i ramena dok vam telo nije pod uglom od 45 stepeni, odnosno dok ne odvojite lopatice od poda. Vratite se u početni položaj. Izdahnite kada podižete telo i održite lagani tempo da biste  pravilno odradili vežbu.

 

Donji trbušni mišići

 

Sednite na ravnu klupice. Ruke stavite iza stražnjice i uhvatite se za klupicu. Nagnite se natrag i podignite noge nekoliko centimetara od klupice. Savijte kolena, uspravljajući torzo sve dok se ne dotaknu kvadricepsi i grudi. Vratite se u početni položaj. Tenzija mora biti na trbušnim mišićima.

 

Bočni trbušni mišići

 

Ova vežba pogađa vaše bočne trbušne mišiće. Stanite uspravno, noge neka budu u širini ramena. Uzmite bućicu u desnu ruku s dlanom prema unutra. Držite leđa uspravno, nagnite se u desnu stranu koliko možete, zatim se vratite u početni položaj. Nakon odrađenog željenog broja ponavljanja, ponovite vežbu i s drugom stranom tela. Zapamtite da se savijete samo u struku.

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/04/08/tri-vezbe-za-snazne-trbusnjake/feed/ 0
Kako povećati penis – arapsko muženje http://www.muskimagazin.com/2014/04/08/kako-povecati-penis-arapsko-muzenje/ http://www.muskimagazin.com/2014/04/08/kako-povecati-penis-arapsko-muzenje/#comments Tue, 08 Apr 2014 07:14:27 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=104482 Continue reading ]]> 6d5995d3-5f4e-499a-8cfd-a06200ab58b1_550_413.jpg

O tehnikama povećanja muškosti već smo pisali u nekoliko navrata. Pozabavili smo se Kegelovim vežbama, a sada ćemo pojasniti jednu egzotičnu metodu koja nam stiže sa istoka. Takozvano “muženje penisa”, muškarci Orijenta koristili su vekovima. Znanje se prenosilo s oca na sina i najpouzdanija je prirodna metoda produžavanja penisa. Ova vežba obogaćuje penis krvlju, tako da se posle nekoliko meseci redovnog praktikovanja predeli koji zadržavaju krv u penisu povećavaju i tako stalno mogu zadržavati sve veće količine krvi. To povećava penis. Vežba zahteva 20 do 30 minuta, a izvodi se na rubu stola odnosno kauča ili su stojećem položaju. Za nju je potrebno malo lubrikanta ili dečjeg ulja. Tokom vežbe se ne preporučuje ležanje zbog gravitacije koja smeta “muženju”.

 

Tehnika

 

Za prave rezultate vežbu je potrebno izvoditi na dnevnoj bazi, jer jedino tako erektilno tkivo penisa ostaje u dobroj formi i čuva se cirkulacija. Pre samog izvođenja potrebno je razgibati penis i pripremiti ga vrućim zagrevanjem o čemu se bolje možete informisati iz naših ranijih tekstova na ovu temu.

Koraci vežbe su sledeći:

1. Masiranje penisa do delimične erekcije.

Za tu vežbu je potreban tretman penisa u korenu palcem i kažiprstom, čime krv ostaje u penisu. Slikovito, napravi se znak ‘OK’ oko penisa. Palac i kažiprst se čvrsto spoje oko penisa i potiskuju krv u njemu napred duž erektivnog tkiva do glavića. Kad prva ruka prođe celi put, palcem i kažiprstom druge ruke napravi se isto. Tempo je smiren, ruka sledi ruku kao kod pravog muženja.

Posle trideset minuta na glaviću će se pojaviti crvene tačkice što je najbolji znak da ste postigli željeni rezultat. One nastaju zbog rastezanja predela u kojima se nakuplja krv. Da bi bilo što manje tih ‘oštećenja’, može se početi polako i nežno pa zatim pojačavati. Optimalno vreme vežbe jeste trideset minuta, ali ono se blago povećava od deset minuta na dvadeset, pa tek onda na pola sata u drugoj nedelji vežbanja kako bi se izbegao “zamor materijala”. Vežbu ne treba praktikovati pod tušem i sa sapunom, jer će se pojaviti bol usled sasušivanja kože, a veoma je važno da izbegnete potrebu za ejakulacijom. Vežba je veoma korisna i kod učenja odlaganja ejakulacije i produženja polnog odnosa.

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/04/08/kako-povecati-penis-arapsko-muzenje/feed/ 0
Najbolja hrana za rast mišića http://www.muskimagazin.com/2014/03/27/najbolja-hrana-za-rast-misica/ http://www.muskimagazin.com/2014/03/27/najbolja-hrana-za-rast-misica/#comments Thu, 27 Mar 2014 09:37:22 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=104431 Continue reading ]]> 1ad4efd4220952e8e203ee2a5027ce4f

Prilikom treninga i napora, dolazi do oštećenja mišićnih vlakana. Ta oštećenja aktiviraju proces oporavka koji dovodi do rasta ćelija mišića. Da bi moglo doći do rasta potrebne su aminokiseline (proteini su građeni od aminokiselina), a one su osnovni građevinski blokovi života. Osim proteina potreban nam je i glikogen, a da bi se sve ovo na najefikasniji način dopremilo do ćelija neizostavan je insulin. Sledeće namirnice bogate su svim potrebnim elementima za brz rast mišića.

Kinoa
Ne jedu svi ljudi meso, ali kako do dragocenih proteina ako ne jedete meso? Odgovor na to pitanje je kinoa. Žitarica koja raste u Južnoj Americi i koja je puna proteina i to doslovno, jer sadrži svih devet esencijalnih aminokiselina. Takođe, kinoa ne sadrži gluten, lako je svarljiva i puna je vlakana, magnezijuma i gvožđa.

Bademi
Bademi su druga biljna hrana koja je puna proteina. Samo ¼ šoljice badema sadrži skoro 8 grama proteina, što je skoro 2 grama više od tipičnog jaja. Bademi su izvrstan izvor nezasićenih masti, koje su dobre za srce, kao i magnezijuma, minerala koji se koristi u više od 300 biohemijskih reakcija u telu, a poznato je da je uključen i u sintezu proteina.

Posni sir
Verovatno ne postoji bodibuilder koji ne konzumira posni sir. Jednostavno pročitajte etiketu nutritivnih vrednosti i videćete zašto je tako. Samo ½ šoljice posnog svežeg sira sadrži 14 grama proteina u samo 80 kalorija sa manje od 2 grama masti. Jednostavno ubacite u blender posni sir, omiljeno voće, vodu i imate obrok prepun proteina.

Ostrige
Iako nisu poznate kao hrana koja pomaže u rastu mišića, ostrige su još jedan tajni specijalitet koji koriste bodibuilderi. 100 grama kuvanih pacifičkih ostriga sadrži više od 20 grama proteina i samo 5 grama masti. One obezbeđuju više cinka od bilo koje druge hrane. Kao i magnezijum, cink je još jedan mineral koji je neophodan za sintezu proteina, što svrstava ostrige u vrh hrane za izgradnju mišića.

Čokoladno mleko
Dok ste bili mali, verovatno su vam govorili kako je mleko dobro za rast. No sad kad ste odrasli mleko je i dalje jednako važno. Budući da je mleko hrana životinjskog porekla, ono pruža sve bitne aminokiseline, a istovremeno nudi vrlo malo masnoća, posebno obrano meko.

Nemasna govedina
Crveno meso kao što je govedina odličan je izvor proteina, tako da bi izbegavanje takvog mesa bila pogreška. Samo 100 grama govedine sadrži više od 27 grama proteina. Mada takva porcija sadrži i 11 grama masti i oko 200+ kalorija, ono što odvaja ovo meso od ostalih konkurenata su dodatni vitamini i minerali koje sadrži. Govedina je prepuna vitamina B12, cinka i gvožđa, elemenata koji su važna za rast i razvoj mišića.

Soja
Bilo da je poslužena kao tofu ili sojino mleko prednosti soje jednostavno se ne mogu meriti bilo kojom drugom hranom biljnog porekla, što se tiče izgradnje mišića. Jedna šoljica kuvane soje sadrži oko 20 grama aminokiselina.

Jaja
Brza i jednostavna za pripremu, ukusna za jesti, jaja su ključna prehrambena komponenta svakoga ko želi izgraditi mišiće. Svako jaje ima 5 do 6 grama proteina u samo 60 kalorija. Ali nije samo količina proteina to što ga čini tako posebnim. Protein iz jaja smatra se najlakše iskoristivim proteinom sa najvišom biološkom vrednošću. To znači da se protein iz jaja najučinkovitije koristi za rast mišića.

Piletina i ćuretina
Piletina je sa razlogom na gotovo samom vrhu hrane za rast mišića. 100 grama čistih belih pilećih prsa sadrži gotovo 31 gram proteina i samo 4 grama masti. Dakle što se tiče odnosa proteina i masti, piletina je pun pogodak. Ćuretina je još bolja alternativa.

Riba
Kada je u pitanju izgradnja mišića, riba je ta koja pobeđuje konkurenciju. Uzmimo lososa za primer. Ne samo da je pun proteina od oko 25 grama po 100 gramskoj porciji, nego sadrži i mnogo drugih zdravih hranljivih elemenata koje samo budala ne bi konzumirala. Losos sadrži za srce korisne nezasićene masnoće i omega-3 masne kiseline. On je odličan izvor vitamina D.

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/03/27/najbolja-hrana-za-rast-misica/feed/ 0
Saveti za negu brade http://www.muskimagazin.com/2014/03/27/104425/ http://www.muskimagazin.com/2014/03/27/104425/#comments Thu, 27 Mar 2014 09:33:48 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=104425 Continue reading ]]> muskarac-1382039081-17322

Brada na vašem licu mnogo govori o vama. I dok uredni brkovi mogu biti znak autoriteta, mala nepočešljana bradica pretvara vas u buntovno rok božanstvo. Duga brada poput Gandalfove, međutim, može ostaviti utisak da ste beskućnik ili neki zli gospodar podzemlja. Sada kada su brade ponovo u modi, važno im je kontrolisati oblik i dužinu kako biste održali željeni izgled.

Brijačem odredite granice

Ne možete se samo opustiti i pustiti dlake da rastu kuda žele. Puštanje savršene brade traži podjednaku pažnju kao i mokro brijanje. Započnite s određivanjem osnovnog oblika vaše brade. Savršena brada nikada ne bi smela prelaziti preko gornje usne ili poslužiti kao nadstrešnica za vrapce. Ne sme se, takođe, spustiti do vrata. Koristite vlažnu britvicu kako biste odredili gde brada prestaje i počinje vrat. Kako biste odredili oblik brade, obrijte se od uha do ugla usana u što prirodnijoj liniji. Zapamtite da oštri uglovi ne pristaju ni jednom licu.

Uložite u kvalitetan alat i postignite pravi rezultat

Ne gubite vreme sjeckajući bradu starim zarđalim makazicama. Investirajte u aparat za šišanje s nastavkom za određivanje dužine kako biste bradu mogli skratiti na urednu dužinu (sve duže od centimetra podseća na drvoseče i nije pogodno za posao, osobito ako radite na konzervativnom području finansija ili prava). Neki moderni aparati imaju dodatnu oštricu pod posebnim uglom za još preciznije šišanje.

Kako održati bradu lepom

Održavanje lepe brade zahteva isto toliko vremena kao i održavanje kose. Redovno je perite istim sredstvom kojim perete i lice, baš kao što biste prali kosu s istim šamponom. Ne samo da će to vašu bradu i kožu održati u dobrom stanju nego ćete oprati i prljavštinu i sve drugo što je vaša brada skupila u 24 sata. Oni koji prvi put puštaju bradu primetiće kako u početnoj fazi rasta ona ume da svrbi. Koristite gel za hidrataciju kako biste umirili osećaj svraba i hidratizirali kožu ispod brade. Bitno je da gel formula ne ostavlja trag na vašoj bradi.

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/03/27/104425/feed/ 0
Muški vodič kroz ženski PMS http://www.muskimagazin.com/2014/03/27/muski-vodic-kroz-zenski-pms/ http://www.muskimagazin.com/2014/03/27/muski-vodic-kroz-zenski-pms/#comments Thu, 27 Mar 2014 09:27:51 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=104421 Continue reading ]]> Woman gets caught eating junk food

Predmenstrualni simptomi su stvarnost svake žene, ali i muškarca. Oni im ponekad ne veruju, ubeđeni da je reč o frustracijama i načinu da se izbegnu avanture poput druženja sa njihovim roditeljima, pospremanje kuće ili seks. Ipak, ženski PMS je realnost. Kod nekih su “oni dani” manje izraženi, dok neke žene proživljavaju svakog meseca sve simptome od početka do kraja.

U svakom slučaju, žene bi ih se rado rešile, a kad ugledaju zakrvavljene oči svoje razgoropađene drage, verujemo da i muškarci požele isto. Evo kratkog vodiča kako biste lakše shvatili njihove muke, ali i uspešno zaobišli sve “mine” PMS-a.

Psiha
Većina žena je tokom tih dana posebno razdražljiva. Vlada krilatica “mrzim sebe i svet oko sebe”. Da, to se može odnositi i na vas. A da pri tome niste ni krivi ni dužni. Tih dana ženama upravljaju hormoni. Brže se naljute, gubie živce, padaju u laganu depresiju, ništa im se ne da. Ne možete im pomoći. Samo budite svesni da niste ništa krivi, i što je najvažnije, nemojte im dodatno stajati na žulj. Ko zna u šta bi se sve moglo pretvoriti.

Glavobolja
Mnoge žene tih dana pate od jakih glavobolja. U većini slučajeva ne pomažu tablete za bolove. To nije izmišljotina. Takođe, nije izgovor za bežanje od seksa. To je surova realnost.

Teške noge
Neke žene pate od bolova u nogama koji se često reflektuju kao “teške noge“. Reč je o umornim nogama, a osećaj donekle podseća na onnaj kada pretrčite nekoliko krugova oko fudbalskog stadiona. Najbolje što možete učiniti za vašu dragu, jeste lagana masaža stopala.

Promene na grudima
Na zadovoljstvo svakog muškarca, ženske grudi tokom PMS-a nabubre. To može biti skoro nevidljiva promena, ali isto tako grudi mogu izgledati veće za pola broja ili čak čitav broj. Oduševljeni ste. Tako lepo stoje, prosto vas mame. Samo mala napomena – tokom PMS-a ženske grudi bole, a bradavice su hiper osetljive. Budite nežniji prema njima nego inače.

Grčevi
Mnoge žene pre menstruacije pate od grčeva koji su uzrok kontrakcije mišića materice. Jačina bola može varirati, a mržnja koju vidite u njenim očima, uzrokovana je upravo ovim.

Mučnina
Određeni postotak žena tokom PMS-a oseća blagu mučninu, koja je često popratna pojava glavobolje.

Nadutost
Manifestuje se osećaj nadutosti u predelu stomaka. Žene se osećaju debelo i veliko poput ogromnog šarenog balona. Priroda je u pitanju, ne možemo protiv toga ništa.

Želja za seksom
Vrlo osetljiva tema. Mnogim devojkama uz sve gore navedene simptome tokom tih dana nije uopšte do seksa. Međutim, ima i onih drugih. Postaju nezasitne i divlje. Više su napaljene i lakše doživljavaju orgazme. To takođe može varirati od meseca do meseca. Jednostavno se prepustite. Neka ona preuzme kontrolu, onoliko koliko njoj odgovara. Ko zna u šta bi se seks mogao pretvoriti. Možda, uprkos svim negativnim simptomima, ipak zavolite PMS.

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/03/27/muski-vodic-kroz-zenski-pms/feed/ 0
Brze vežbe za snažne mišiće http://www.muskimagazin.com/2014/03/27/brze-vezbe-za-snazne-misice/ http://www.muskimagazin.com/2014/03/27/brze-vezbe-za-snazne-misice/#comments Thu, 27 Mar 2014 09:21:43 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=104416 Continue reading ]]> Muscles-Strong-Sexy-Man-Model-Widescreen-768x1366

Imate ukupno 15 minuta slobodnog vremena, i to u pauzi između dva sastanka, posle kojih vas očekuje rođendanska zabava najboljeg prijatelja vaše ćerkice iz zabavišta, ili druženje sa ekipom u lokalnoj birtiji. Dakle, vremena za teretanu nema. Ali za vežbe tih četvrt sata sasvim je dovoljno. Predstavljamo vam program od 12 vežbi koji će svakodnevnim praktikovanjem vaše telo za kratko vreme dovesti u tip-top stanje. Za izvođenje potrebni su vam stolica, zid i sedam minuta vremena.

Mnoga istraživanja pokazala su da visoko intenzivan trening od svega nekoliko minuta može proizvesti molekularne promene u mišićnoj masi jednake dugim treninzima smanjenog intenziteta poput trčanja ili vožnje biciklom.

Kako biste izvukli maksimalnu korist iz ovog programa, potrebno je između vežbi praviti pauze za oporavak od 10 sekundi. Tokom svakog seta vežbi, mišići koji se ne koristite odmaraju, zbog čega je bitno da vežbe izvodite tačnim redosledom.

7-minutne-vjezbe

Svaka vežba traje 30 sekundi, a intenzitet treba biti takav da dosegnete otprilike nivo neugodnosti 8 na skali od 1 do 10. Tih sedam minuta vežbanja mora biti veoma bolno i neprijatno iskustvo. Samo tako vežbe će imati pravi efekat. Dobra vest je da je reč o svega sedam minuta agonije. Sedam minuta koji će od vašeg tela napraviti čudo!

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/03/27/brze-vezbe-za-snazne-misice/feed/ 0
Prelepe devojke http://www.muskimagazin.com/2014/03/20/prelepe-devojke/ http://www.muskimagazin.com/2014/03/20/prelepe-devojke/#comments Thu, 20 Mar 2014 09:22:27 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=104326 Ove devojke su prelepe, zar ne?

brodude0 brodude1 brodude2 brodude3 brodude4 brodude5 brodude6 brodude7 brodude8 brodude9 brodudeA brodudeB brodudeC brodudeD brodudeE brodudeF brodudeG brodudeH brodudeI brodudeJ brodudeK brodudeL brodudeM brodudeN brodudeP brodudeQ

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/03/20/prelepe-devojke/feed/ 0
Jeftin majstor http://www.muskimagazin.com/2014/03/20/jeftin-majstor/ http://www.muskimagazin.com/2014/03/20/jeftin-majstor/#comments Thu, 20 Mar 2014 09:17:57 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=104296 Kad krpa nađe zakrpu, a privremena rešenja postanu stalna

00100000 00200000 00300000 00400000 00500000 00600000 00700000 00800000 00900000 01000000 01100000 01200000 01300000 01400000 01500000 01600000 01700000 01800000 01900000 02000000 02200000 02300000 02400000 02500000 02600000 02700000 02800000

 

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/03/20/jeftin-majstor/feed/ 0
Evo zašto ne treba podrigivati u javnosti! http://www.muskimagazin.com/2014/03/20/evo-zasto-ne-treba-podrigivati-u-javnosti/ http://www.muskimagazin.com/2014/03/20/evo-zasto-ne-treba-podrigivati-u-javnosti/#comments Thu, 20 Mar 2014 09:08:44 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=104288 Continue reading ]]> podr

Ako to uradite u privatnosti svoga doma, ne morate da se plašite da će nepoznata osoba uleteti i udariti vas stolicom?!

Upravo ovo dogodilo se neimenovanom dvadesetogodišnjaku iz Južne Karoline. On je sa drugom došao u “Tako bel” u Tiga Keju, i tek što su seli i počeli da jedu, on je podrignuo.

Čovek za susednim stolom nagao se ka njima i pitao ga da li je upravo podrignuo, bez da se izvini prisutnima. Zbunjeni mladić rekao je da jeste, nakon čega je drugi gost “odlepio”!

Skočio je na mladića, udario ga stolicom po ruci, i zgrabio ga za grlo, pre nego što ih je obezbeđenje razdvojilo i uhapsilo napadača.

On je u bekstvu, a mladić je zadobio samo modrice. Sledeći put će sigurno dobro razmisliti, pre nego što podrigne.

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/03/20/evo-zasto-ne-treba-podrigivati-u-javnosti/feed/ 0
Vratiš se kući i zatekneš orgije! http://www.muskimagazin.com/2014/03/20/vratis-se-kuci-i-zateknes-orgije/ http://www.muskimagazin.com/2014/03/20/vratis-se-kuci-i-zateknes-orgije/#comments Thu, 20 Mar 2014 09:05:21 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=104284 Continue reading ]]> 60448837

Ari Teman (31) izdao je na vikend svoj stan u Njujorku preko sajta “Air bnb”, putem kojeg ljudi izdaju privatan smeštaj jedni drugima. Sa Dejvidom Karterom, registrovanim korisnikom tog sajta, dogovorio se da Karter i njegovi tast i tašta odsednu u stanu preko vikenda, pošto su u Njujork došli na venčanje jednog člana porodice.

Kada je Teman svratio u stan jer je zaboravio ručni prtljag, doživeo je nesvakidašnji šok! Stan je bio pun golišavih ljudi, a u toku je bila orgija!

“Odmah sam ih sve izbacio napolje, a neki od ‘gostiju’ su se pobunili jer su rekli da su na Internetu videli reklamu za orgije koje će trajati cele noći u praznom stanu”, ogorčen je ovaj Njujorčanin.

“Sve najgore što možete da pronađete na Internetu sakupilo se u mom stanu! Bilo je vezivanja, bičevanja, nekakvih ogromnih plišanih životinja”…

Teman je pozvao upravnika zgrade i policiju, pa je orgija “raspuštena” a učesnici su se razbežali. Sajt “Air bnb” ugasio je profil Dejvida Kartera, i obećao Temanu nadoknadu ako je nešto u stanu oštećeno tokom provoda nezvanih gostiju.

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/03/20/vratis-se-kuci-i-zateknes-orgije/feed/ 0