Muški magazin - M@N! http://www.muskimagazin.com Prvi pravi muški online magazin na srpskom! Dobre ribe, seks saveti, automobili, teretana, moda... Sve za muškarce! Sat, 27 Jun 2015 02:08:50 +0000 en-US hourly 1 http://wordpress.org/?v=4.2.2 Ne veruj joj! http://www.muskimagazin.com/2015/01/28/ne-veruj-joj/ http://www.muskimagazin.com/2015/01/28/ne-veruj-joj/#comments Wed, 28 Jan 2015 11:17:56 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=164695 Continue reading ]]> da li me vara

Poverenje je super i gradi se vremenom. Kada nekom veruješ, znači da tu osobu poštuješ i da znaš na čemu si. Međutim na veliku žalost svih nas, ponekad nam se desi da smo verovali pogrešnoj osobi. Odnosno ispostavi se da je sve ono u šta smo verovali jedno veliko ništa i u priličnoj meri je sve drugačije.

Zapravo, stvar je u tome kada nam se neko sviđa ili još gore, kada se zaljubimo, razum nam je skoro uvek – ćao, doviđenja. Skloni smo da verujemo u stvari i događaje u koje ni dete ne bi i da čak i kada smo sumnjičavi ipak nekako potisnemo logiku. Razvući osmeh, klimati glavom i staviti ružičaste naočare zna da bude simpatično ali sve to ima svoje posledice. Da ne bismo sebe još jednom pitali kako to nismo videli, skontali ovo i ono, povezali i zaključili, evo nekoliko saveta kada ne treba verovati devojci!

Krije prijatelje

Normalna stvar je da te tvoja devojka upozna sa svojim drugaricama i drugarima, sestrom ili bratom, itd. Započeli ste vezu sa idejom da će se nastaviti a ne sa idejom da ćete se razići za određeno vreme i prirodno je da želiš da upoznaš ljude oko nje. Postoje naravno i devojke (i muškarci) koje iz određenog razloga kriju te ljude. Postoji dve opcije – ili nemaju prijatelje ili ne žele da vas spoje. U oba slučaja, ne valja. Ako ona nema prijatelje onda to sasvim jasno govori da je u najmanju ruku kreten i da je verovatno ponašanjem oterala sve od sebe. A ako ne želi da te upozna sa prijateljima, tada to može da znači da se boji kako ćeš je u nečemu možda razotkriti ili jednostavno ima drugarice u koje nije sigurna. I ako je ovo i ako je ono, nije normalna situacija i iza toga se sigurno krije neka laž. Ne treba verovati takvoj devojci.

Kasno se javlja i kasni

Nejavljanje na telefon i neodgovaranje na poruke takođe vrlo često opravdamo kada smo zaljubljeni. Ali uvek treba da imaš u glavi kada neko hoće, taj se i javi. To je verovatno jedina situacija u životu kada treba po sebi da gledaš i prema sebi da upoređuješ. Naravno da postoje situacije u kojima smo svi nedostupni i nismo u stanju da kucamo poruke, ali… Osobe koje govore da su večito u takvim gužvama i frkama, sigurno lažu i još sigurnije im ne treba verovati. Još jedna stvar vezana za zakasnele reakcije jeste i kašnjenje u dogovoreno vreme. Za takva kašnjenja se uvek nađu neverovatna objašnjenja koja nikad nisu istina i to uvek govori da osoba ne poštuje ni tebe ni tvoje vreme a to je baš ružno.

Laže na sitno

Sitne i beznačajne laži mogu biti simpatične ali isto tako i pokazatelj da taj neko baš i ne izgovara istinu. Zaista nema potrebe lagati nekog koga poštujemo i cenimo. Pa čak ako se desi da si uhvatio svoju devojku u maloj i glupoj laži, nemoj to odbacivati kao potpuno nebitan segment. Pomisli da ona čak i za tu glupost ima razlog zbog kog te je slagala. U svakom slučaju, devojka koja laže za gluposti nije osoba kojoj treba verovati sve što izgovori. Sitne laži često skrivaju velike i treba biti obazriv.

]]>
http://www.muskimagazin.com/2015/01/28/ne-veruj-joj/feed/ 0
Sammy Braddy http://www.muskimagazin.com/2014/12/27/sammy-braddy/ http://www.muskimagazin.com/2014/12/27/sammy-braddy/#comments Sat, 27 Dec 2014 14:37:23 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=160198 Continue reading ]]> ]]> http://www.muskimagazin.com/2014/12/27/sammy-braddy/feed/ 0 Kako ustajati ranije? http://www.muskimagazin.com/2014/12/27/kako-ustajati-ranije/ http://www.muskimagazin.com/2014/12/27/kako-ustajati-ranije/#comments Sat, 27 Dec 2014 13:03:37 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=160167 Continue reading ]]> Kako ustati rano

Svi već znamo onu priču o podeli ljudi na ranoranioce i „noćne ptice“. Nauka donekle potvrđuje da ova razlika zaista postoji na genetskom nivou i da biološki „časovnik“ nije isto podešen kod svakog čoveka. Međutim, ono što će oboriti argumente onih koji ovom činjenicom žele da opravdaju svoje kasno leganje ili teškoće prilikom ranijeg ustajanja jeste podatak da vremenska razlika u biološkom dnevnom ritmu među ljudima retko prelazi 60 minuta. To znači da nekome možda ne odgovara da ustaje pre osam sati ujutro, ali spavanje do podneva ne može ničim drugim da se objasni nego popularnom frazom „zamenio dan za noć“.

Kada spoljašnje obaveze to nalažu, velika većina pronalazi načina da ustane kada je potrebno. U kakvom stanju ustaju, predmet je druge priče. Problem nastaje kada se želi poraniti zbog sopstvenih planova ili kako bi se unapredio životni ritam.

Evo nekoliko saveta baziranih na sopstvenom iskustvu:

Zašto bi ustajao rano?

Čovek je biće razuma. Da bi dugoročno ojačao svoju motivaciju, pisano objasni sebi zašto ti je rano ustajanje važno i kakve koristi ćeš imati od njega. Ovaj svoj mali manifest čitaj svako veče pre spavanja, makar prvih par nedelja primene novog režima.

Namesti alarm za uveče

Podnaslov ti sigurno zvuči kontradiktorno. Zašto bih nameštao alarm za uveče ako želim da ustanem ujutro? Stvar je u tome da moraš leći na vreme kako bi ujutro mogao da ustaneš odmoran tj. da uopšte ustaneš. Dakle, ne možeš krenuti sa usvajanjem navike „odnazad“. Moraš pripremiti ambijent kako bi čitav proces išao „kao podmazan“. Odredi vreme kada ćeš ići u krevet, namesti alarm da te podseti ili primeni neki drugi „okidač“ poput završetka omiljene serije, pranja zuba ili tuširanja i sl. U određeno vreme se spremi i lezi u krevet, bilo da ti se spava ili ne. Televizor i telefon ugasi i eventualno uz prigušeno svetlo čitaj neku knjigu. Naravno, imaj i podešen alarm na jutarnje vreme, pa čak i dva odvojena za svaki slučaj.

Ko te zorom budi…?

Složićemo se svi da nema ništa gore nego kada ti „zabruji“ odvratni alarm rano ujutro. Zaista je teško odvojiti se od udobnog i toplog kreveta, pa ma kakva motivacija bila u pitanju. Postoji jedna „caka“ koja ovu frustraciju može da ublaži, pa i potpuno otkloni. S obzirom da svi već posedujemo „pametne“ telefone, imamo opciju da melodiju alarma podesimo kako želimo. Umesto da te budi iritantni pištavi zvuk, odaberi neku omiljenu pesmu za koju te vežu prijatne emocije i koju nalaziš za inspirativnu. Moj izbor je tematska pesma iz „Rokija“ (detinjasto, znam). Kada je čujem, skačem iz kreveta i proslavljam još jednu u nizu pobeda 😉 .

Nagradi se

Kako bi učvrstio novu naviku, potrebno je sebe malo i da „podmitiš“. Nagrađivanje ne podrazumeva samo materijalno. Nagrada može biti psihološka – osećaj vrednosti, uspeha, pobede (ovakve nagrade korisno je pismeno zabeležiti – štrikirati datum na kalendaru kao uspešno obavljen, zabeležiti razmišljanja i osećanja u lični dnevnik i dr.); fizički pokret (pobednički ples, podizanje ruke kao znak uspeha ili bilo šta što te trenutno inspiriše); ili fizičko zadovoljstvo kao pijenje kafe, kvalitetan doručak , manji slatkiš i sl.

Budi istrajan

Kao sa svakom važnom navikom ili aktivnošću u životu, važna je istrajnost i kontinuitet. Neizbežno je da se dešavaju propusti, „padovi“ i ne tako idealni periodi. Baš zbog toga je važno uspostaviti sistem (na osnovu gore opisanih saveta) koji će umanjiti trošenje mentalne energije na ubeđivanje sebe zašto, kada i kako, te „automatizovati“ željeno ponašanje. Odluke bazirane na trenutnoj motivaciji, koje nisu ojačane mrežom podrške, brzo blede i gube svoju snagu.

©MuskiMagazin.com

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/12/27/kako-ustajati-ranije/feed/ 0
Postani bolji frajer http://www.muskimagazin.com/2014/12/23/postani-bolji-frajer/ http://www.muskimagazin.com/2014/12/23/postani-bolji-frajer/#comments Tue, 23 Dec 2014 14:27:59 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=158762 Continue reading ]]> frajer

Verujem da gotovo svaki muškarac (tajno ili javno) ima želju da bude dobar frajer. U slučaju kada je dobio potvrde da to i jeste, onda bi moglo još malkice pa da bude još bolji. To je prirodna stvar i potpuno je isto i sa ženama, nema sumnje. Međutim ovog puta pišem o stvarima koje devojke smatraju vrlo bitnim karakteristikama dobrog frajera. Ukusi se razlikuju po pitanju spoljašnjeg izgleda i interesovanja, to je jasno… ali ovo su stvari koje se cene i na ceni su, verujte mi.

Nauči da kuvaš!

Nije nenormalno i nije to samo za devojke, mame i žene. Kuvanje je i za muškarce! Ne moram da spominjem najpoznatije muške kuvare širom sveta i koliko puta sam tokom gledanja „24 kitchen“ čula rečenicu: „Udala bih se za njega, još juče!“. Kuvanje je za sve nas. Ali kada muškarac zna i hoće da kuva onda on dobija na seksipilu. Ne samo da pokazuje interesovanje za kombinovanjem ukusa, određivanjem mere i estetskim momentom nego on time govori i da voli da uživa u hrani. To je sasvim sigurno plus kod devojaka.

Fizička aktivnost!

Ne mora teretana i ne mora bildovanje, steroidi, itd. Može planinarenje, roleri, trčanje i slično. Znamo da fizička aktivnost dobro utiče na hormone sreće i da se posle svakog vežbanja osećamo bolje i zadovoljnije. Takođe devojke mnogo više vole momke koji vode računa o svom telu nego trutove i one koji su stalno umorni. Sa vežbanjem samo treba početi i neko vreme istrajati a onda to postane dobra navika.

Obrazuj se!

Ne mora svako da zna sve o svemu da bi bio zanimljiv i interesantan. Ali zato svakog mora nešto da interesuje i svako mora da je stvoren za nešto. Šta god da te zanima, obrazuj se u toj oblasti. Veruj da je vrlo privlačno slušati muškarca kako lepo i pametno priča o nekim stvarima. Takvo znanje i informisanost pokazuju njegovu ozbiljnost i želju da bude prisutan u oblasti koja ga zanima. Puno je onih koje ništa ne zanima i to ne samo da je dosadno nego je i iscrpljujuće provoditi vreme sa takvim osobama.

Budi plemenit!

U današnje vreme makar to nije teško ukoliko to želiš. Izazova je na svakom koraku, od davanja krvi, preko pomaganja ugroženima pa sve do zbrinjavanja napuštenih kućnih ljubimaca. Ako imaš i trunku slobodnog vremena (a to sigurno svi imamo) samo treba da odabereš oblast koja ti je najbliža i da nekako pomogneš. Ne samo da ćeš biti bolji frajer drugima nego i sebi, što je najvažnije. Briga o drugima i o onima kojima je pomoć potrebna od nas pravi bolje ljude i nabacuje nam onaj iskren osmeh na lice. Takav osmeh apsolutno imaju dobri frajeri!

©MuskiMagazin.com

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/12/23/postani-bolji-frajer/feed/ 0
20 minuta do odlične forme! http://www.muskimagazin.com/2014/11/05/20-minuta-do-odlicne-forme/ http://www.muskimagazin.com/2014/11/05/20-minuta-do-odlicne-forme/#comments Wed, 05 Nov 2014 13:36:11 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=135010 Continue reading ]]> SLU-chelsea_0012

Većina ljudi koja nije fizički aktivna obrazlaže to različitim izgovorima: “Nemam kad”, “nemam gde”, “ne znam šta”…Šta kada bismo takvima rekli da postoji način da se bude u odličnoj fizičkoj formi i bez provođenja nekoliko sati nedeljno u teretani  ili dosadnih dugometražnih džoginga “po lokalu”…?

Ovde ćemo predložiti jednostavan režim koji će zahtevati samo 20 minuta vašeg vremena i to ne svaki dan! Ovakav sistem odličan je kako za početnike u treningu, tako i one koji žele da dodaju malo intenziteta svom trenutnom trenažnom protokolu.

Kada treniram?

Po našem režimu treniraćete dva dana za redom a zatim napraviti jedan dan pauze, i tako u krug.

Prvi dan fokusiran je na vežbe snage. Ako vežbate kod kuće, odaberite najbolje vežbe kod kuće i radite ih u nekoliko serija od 10 do 15 ponavljanja, najbolje i sa dodatnim opterećenjem (npr. Bučice) ukoliko je moguće. Odmore smanjite na 30 sekundi između serija i jedan minut između vežbi.  Ako idete u teretanu (što preporučujemo), na početku uradite jednu od osnovnih vežbi snage (čučanj, mrtvo dizanje, benč pres, stojeći potisak) u par serija sa manjim brojem ponavljanja (odmor 90 sekundi) ali većim težinama. Nakon toga, u nekoliko serija superseta (dve različite vežbe koje se rade „leđa o leđa“, bez pauze) uradite još vežbi za dati deo tela (ako je čučanj – noge, benč – grudi, mrtvo dizanje – leđa, biceps, stojeći potisak – ramena, triceps), u rasponu ponavljanja 8-12. Odmor između supersetova 45-60 sekundi. Te pomoćne vežbe svaki put menjajte. Uradite onoliko serija koliko vam preostane vremena do isteka 20 minuta, nakon prve vežbe snage.

mountain

“Mountain climbers”

Drugi dan ćemo posvetiti kondiciji. Imate dve opcije – prva je da provedete čitavih 20 minuta u jednoj aktivnosti (trčanje, bicikl, vijača, suvo veslo…), jačim tempom. Druga opcija je da iskombinujete nekoliko različitih vežbi u kružni trening i tako dodate neophodni intenzitet kako bi vaš 20-to minutni trening dao željene rezultate. Primer: jedan minut „mountain climbers“ (trčanje u uporu), jedan minut čučnjevi, jedan minut trbušnjaci, jedan minut odmor – i tako u krug do isteka 20 minuta. Za dodatne ideje javite nam se u komentarima.

Šta mogu da uradim za 20 minuta?

U pomenutih 20 minuta nismo računali zagrevanje za koje može biti dovoljno još pet-šest dodatnih minuta ili neka korisna aktivnost koja bi prethodila samom treningu – spremanje stana, odlazak peške/biciklom do kupovine ili fitnes centra (ako se ne vežba kod kuće) itd. Iskoristite i par minuta nakon obavljenog treninga (onda kada imate vremena za to) da se istegnete i opustite.

Iz prakse znamo da za 20 minuta može da se obavi trening koji daje odlične metaboličke efekte i kao takav popravlja parametre telesnog izgleda i sastava, kao i opštu „kondiciju“. Pored toga, ako se planira i radi na pravi način (doduše pojednostavljeno), trening snage isto tako može da se „spakuje“ u manji vremenski okvir a opet omogući merljiv napredak, naročito kod početnika.

©MuskiMagazin.com

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/11/05/20-minuta-do-odlicne-forme/feed/ 0
10 razloga zašto su prostitutke bolje od političara http://www.muskimagazin.com/2014/11/05/10-razloga-zasto-su-prostitutke-bolje-od-politicara/ http://www.muskimagazin.com/2014/11/05/10-razloga-zasto-su-prostitutke-bolje-od-politicara/#comments Wed, 05 Nov 2014 12:59:09 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=134987 infografik 10 razloga

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/11/05/10-razloga-zasto-su-prostitutke-bolje-od-politicara/feed/ 0
Malena Morgan http://www.muskimagazin.com/2014/10/14/malena-morgan/ http://www.muskimagazin.com/2014/10/14/malena-morgan/#comments Tue, 14 Oct 2014 14:17:17 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=118044 ]]> http://www.muskimagazin.com/2014/10/14/malena-morgan/feed/ 0 Pivski turizam u Minhenu http://www.muskimagazin.com/2014/10/12/pivski-turizam-u-minhenu/ http://www.muskimagazin.com/2014/10/12/pivski-turizam-u-minhenu/#comments Sun, 12 Oct 2014 20:06:45 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=117854 Continue reading ]]> Postoji jedna divna anegdota koju će rado prepričavati svi uživaoci piva prvom prilikom kada im neko počne prigovarati zbog njihove strasti prema penušavom napitku boje zlata ili najcrnje noći. Reč je o predavanju jednog profesora filozofije koje je na slikovit način trebalo da ukaže na najbitnije stvari u životu svakog čoveka.

Profesor je ispred sebe imao jednu praznu teglu od krastavaca i mnoštvo različitih predmeta. Bez reči, ispred studenata je počeo da teglu puni kamenjem prečnika pet centimetara i tegla je brzo bila puna, tj.u nju više nije mogao da stane nijedan kamen. Kada je upitao studentne da li je tegla puna, oni su jednoglasno odgovorili da jeste. Međutim, profesor sada uzima jednu zdelu punu šljunka i počinje da ga sipa u teglu „punu“ kamenja. Ispostavlja se da u tegli ima još mesta za šljunak, ali ne i za kamenje. Na njegovo pitanje studenti ponovo odgovaraju da je tegla puna. Ali on sada uzima posudu sa peskom i sipa ga bez problema u „punu teglu“.

Sledi objašnjenje. Ispostavlja se da je tegla život svakoga od nas. Krupno kamenje predstavlja ono što je najbitnije u našim životima: porodicu, prijatelje, duhovnost, ljubav. Šljunak su neki dodaci životu koji nam pomažu da se osećamo bolje: posao, kuća, automobil, letovanja itd. Pesak su sitnice kojima se bavimo svakog dana. Ako život ispunimo sitnicama (u teglu najpre sipamo pesak) u njemu neće ostati vremena da se ništa više doda i neće biti mesta za bitnije stvari. Međutim, pobrinemo li se najpre za najbitnije stvari (najpre stavimo kamenje u teglu) ostaće prostora u našim životima za sve ostalo.

Dakle, pobrinite se za ono što je zaista bitno, negujte odnose do kojih vam je stalo, izađite sa partnerom na neko lepo mesto, potrudite se da ne zapostavljate svoju decu i roditelje, održavajte svoj duhovni mir. Za posao, novac i uspeh biće uvek dovoljno vremena. Ali, ako vreme trošimo na sitnice one neće ostaviti prostora za ono najbitnije.

Auditorijum je bio oduševljen profesorovim predstavljanjem, a onda je jedan student prišao katedri, otvorio limenku piva i nasuo je u teglu. Nije prelivalo. Student pogleda najpre profesora, pa onda svoje kolege studente i reče: „Koliko god da mislite da vam je život do kraja ispunjen, uvek ima prostora da se popije jedno dobro pivo!

Strast prema pivu kod izvesnih osoba (ne kažemo muškaraca jer se pivo neopravdano etiketira kao muško piće, što je krajnje neodgovarajuće praksi) jednaka je po svojoj snazi sa strašću kojom se posvećujemo omiljenim piscima, hobijima, pa, zašto ne, i partneru ili bar prijatelju. Oni iskusni znaju nezamenjivost trenutka kada umorni i žedni sednu u fotelju sa ledenim prijateljem u rukama.

A oni posvećeniji avanturi i željni da iz piva izvuku poslednji adut kojim ono raspolaže u osvajanju srca neće se zadovoljiti foteljom. Svet je odveć široko polje, a tamo negde ima mnogo novih ukusa i posebnih draži rezervisanih za uporne pivopije.

Neke države, neki gradovi i ulice, a i neki festivali postali su „must see“ destinacije ukoliko se želite nazvati pravim posvećenim i pasioniranim obožavaocem piva. Svako ima svoje favorite, a ovo su neka mesta koja bi se u svakom slučaju morala naći na vrhu liste svetskih pivskih Meka.  U tom smislu, pijadestal pivskih destinacija, skoro dva veka zauzima Minhen.

pivo u minhenu

Minhen – grad na pijedestalu pivskih destinacija

Za Minhen se neretko kaže da je to grad fudbala, piva i kobasica. Rekli bismo da nas ovog puta zanima samo druga stavka, da te tri stvari po sebi ne idu tako savršeno jedna uz drugu. Naravno, pivo se može piti i ako niste pre toga omastili stomak vrućom kobasicom i pritom se ne mora gledati baš fudbal na TV-u ili uživo. Ali, kad ste već u Minhenu, trebalo bi isprobati ovu neodoljivu kombinaciju.

Minhen za pivo vezujemo pre svega zbog čuvenog minhenskog Oktoberfesta, najveće pivske manifestacije na svetu. Međutim, glavni grad Bavarske i treći po veličini grad u Nemačkoj, čuven je u svetu piva i po pivnici Augustiner, jednoj od najstarijih na svetu, koja datira iz 1328. godine. Oni koji su je posetili opisuju pivo koje su u njoj pili kao nezaboravno i neuporedivo. Takođe, u svetu piva, ali i politike, čuvena je i pivnica Hofbauhaus u kojoj je Adolf Hitler pokušao čuveni „puč u pivnici“ što je bio događaj koji je prethodio svemu što se kasnije desilo pre i tokom Drugog svetskog rata.

Ono po čemu je Oktoberfest jedinstven jeste njegova tradicija. Prvi Oktobrfest održan je 1810. godine, a povod za njegovo održavanje bilo je venčanje princeze Tereze i princa Ludviga. I danas, kao i svake od više od 200 prethodnih godina, dvoje odabranih glumi saksonsku princezu i bavarskog princa u odeći iz tog vremena.

Na Oktoberfestu se pivo pije u „šatrama“ koje su zapravo montažne hale. Pivo je samo deo mnogo veće ponude koju festival ima, pa retko ko dolazi ovde a da ne uživa i u jelu i dodatnim programima. Šatri ima mnogo, a svoje mesto u njima rezerviše se i mesecima unapred. Po pravilu, piva koja se služe na Oktoberfestu ne smeju da imaju manje od 13,5 odsto alkohola i cena jedne krigle zapremine 1l je oko 10 evra.  Festival piva otvara gradonačelnik lično rečima: „Krigla je ispijena.“

Sam Minhen ima i 36 piskih bašti i pivnice u kojima se poštuje tradicija koja se ogleda u načina ispijanja piva. U pivnicama Hirschgarten i Pauliner pivo se služi u kriglama od pola litra uz posluženje koje se sastoji od slanih belih rotkvica, pereca i sosa od raznih vrsta sireva, luka i začina. Uostalom, o značaju piva za Nemce govori i činjenica da ovde postoji i zakon o „čistom pivu“ koji datira iz 1516.godine.

 

 

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/10/12/pivski-turizam-u-minhenu/feed/ 0
Dr Olja odgovara hejteru http://www.muskimagazin.com/2014/09/12/dr-olja-odgovara-hejteru/ http://www.muskimagazin.com/2014/09/12/dr-olja-odgovara-hejteru/#comments Fri, 12 Sep 2014 12:42:27 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=114138 Continue reading ]]> Haters_Logo_Blur

Znači nosite se DOKTORKA U TRI LEPE! Ako ste vi stvarno pre svega savetnik, pa onda taj neki doktor…. Nastup, reči koje birate su vam užasni! Ovo kao da je napisala neka klinka od 17-18 godina ili neka iskompleksirana BEOGRADJANKA… Odvratni ste… Ušao sam na sajt zobg nekih vežbi, pa mi je Vaša tema pala za oko… Medjutim ,totalno razočarenje jedne iskompleksirane, budaletine kao što ste Vi… Ništa pristojnije i lepše nisam napisao jer je pravite previše pametni, filozofirate d ozla boga… ODVRATNI!

Valter

Dragi Valtere,

Muškarci koji vređaju žene dele se dve vrste. Prva vrsta su oni koji su jednostavno nekulturne prostačine. Druga vrsta su oni koji ih vređaju zato što imaju mali polni organ, ali nemaju lupu da to i dokažu. Takođe, nemaju ni veliki auto da taj nedostatak bar malo ublaže i nadomeste.

Naročito je zabrinjavajuće kada takvi muškarci vređaju zgodne i lepe žene kao što sam ja, jer ta netrpeljivost, pored pomenute frustracije malim spolovilom, pokazuje i skrivene homoerotične ili, da budemo skroz otvoreni, pederske sklonosti. I to nije ništa loše samo po sebi, ali jeste loše kada se zbog toga vređaju drugi ljudi.

Moja preporuka za tebe, dragi moj Valtere, je da se suočiš sa svojim frustracijama i rešiš ih što pre. Sa osećanjima koja muče čoveka najlakše je raskrstiti tako što se sa njima suočiš. Antički govornik Demosten je, pre nego što je postao orator, mucao, ali se suočio sa svojim manama i pobedio ih. Pevač Edi Veder je svoj strah od javnih nastupa pobedio tako što je postao pevač, a Enrike Iglesias je frustraciju izazvanu svojom malom muškošću (identičan problem kakav i ti imaš) rešio tako što je otvorio fabriku kondoma.

Ti ne moraš da otvoriš fabriku kondoma, ali možeš da prestaneš da se ponašaš kao kurton prema ženama. One, da ti otkrijem tajnu, kondome još i vole, ali kurtone ne mogu da smisle.

Tvoja i svačija,

Dr. Olja 😉

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/09/12/dr-olja-odgovara-hejteru/feed/ 0
Gole ribe u kolima http://www.muskimagazin.com/2014/09/01/gole-ribe-u-kolima/ http://www.muskimagazin.com/2014/09/01/gole-ribe-u-kolima/#comments Mon, 01 Sep 2014 14:17:53 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=112030 Continue reading ]]> ]]> http://www.muskimagazin.com/2014/09/01/gole-ribe-u-kolima/feed/ 0