Muški magazin - M@N! http://www.muskimagazin.com Prvi pravi muški online magazin na srpskom! Dobre ribe, seks saveti, automobili, teretana, moda... Sve za muškarce! Fri, 22 Aug 2014 05:56:47 +0000 en-US hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.9.2 6 grešaka koje muškarci prave u klubovima http://www.muskimagazin.com/2014/08/13/6-gresaka-koje-muskarci-prave-u-klubovima/ http://www.muskimagazin.com/2014/08/13/6-gresaka-koje-muskarci-prave-u-klubovima/#comments Wed, 13 Aug 2014 22:54:10 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=108541 Continue reading ]]> provokativna devojka

Beograd, jedno od najpoznatijih lokacija za izlaske na svetu. Beograd ima vrhunske klubove i splavove, i stalno se otvaraju novi (na primer, ove sezone otvorio se vrhunski klub Angels), a i srpkinje su među najlepšim ženama na svetu, od kojih mnoge vole da izlaze.

Na papiru deluje veoma prosto upoznati ženu svojih snova u klubu tokom izlaska, no većina muškaraca vrati se kući puna frustracije i praznih džepova.

Iako se ponekad osećamo kao da žene u klubove ne izlaze da bi upoznale muškarce, prema istraživanju sajta Ask Men to nije istina. Name, čak 64% žena u klubove izlazi kako bi upoznale potencijalnog partnera. Oko 20% žena izađe samo zato što im je dosadno, te žele da vide šta će se dogoditi. Oko 12% ih izađe isključivo radi zabave, dok veoma mali procenat izađe sa dečkom na sastanak.

Zašto onda baš ja nikada ne upoznam i ne zavedem neku devojku u nekom top klubu kao što su ove sezone veoma popularni Klub 94 ili Klub Angels? Evo nekih muških ponašanja u klubovima i na splavovima, a koja žene izuzetno nerviraju:

1. Prizivanje žena ka svom stolu

Nemojte biti toliki mekušci da žene ka svom stolu prizivate prstom, dok ste udobno zavaljeni u svom separeu, okruženi i sigurni među svojim drugarima. I žene će vaš strah provaliti za trenutak. Takođe, ukoliko pošaljete drugara da vam dovede devojku kako bi je vi upoznali, ugasili ste svoju šansu pre nego što ste je i dobili.

lepe devojke

2. Ne pokušavajte da podignete žene za stol

Istina, ima žena koje obožavaju da su u centru pažnje, pa ma kako do njega došle. Ali većina žena će se od vas ohladiti u trenutku, ukoliko pokušate da ih podignete na stol ili ih na sličan način naterate da rade provokativnije stvari.

3. Kupovina pića ženama, a da ih pre toga niste ni pitali.

Ni žene nisu toliko nepraktične da će odbiti piće koje je već plaćeno, međutim na vas će gledati kao na mlakonju, te od neke dublje veze (osim ukoliko ne mislite biti njen otirač) neće biti ništa.

provokativni ples lezbo

4. Pokušavate poljubiti devojku dok pleše

Ukoliko devojka odluči da pleše sa vama, to znači da samo želi da pleše sa vama. To što ste bili blizu njenog zanosnog tela tokom jedne ipo pesme, ne znači da ste dobili zeleno svetlo da je poljubite, čak iako ste je videli kako se cmaka sa drugaricom. Iako se zna dogoditi da neko smuva ženu u roku od par minuta, taj neko verovatno nisi ti, i ako nisi sto posto siguran da ti je dala zeleno svetlo da je poljubiš, nemoj ni pokušavati. Samo ćeš napraviti sranje.

5. Odmeravanje žena sa šanka

Ukoliko sedite za šankom i ispijate svoje piće dok odmeravate žene u klubu, sve vreme se tripujući da ste kul, pravite kardinalnu grešku. Naime, time pokazujete svim ženama da ne znate kako da im priđete, da se prilaska pribojavate, i da to maskirate svojom “cool” pozom za šankom koju ćete da držite sve dok se ne napijete dovoljno i ne smognete nerava da priđete devojci na koju ste bacali oči celo veče. No, tada je već suviše kasno, jer ste dobili korpu i pre nego što ste to shvatili.

6. Pipkanje ženskih leđa “u prolazu”

Ukoliko morate prođete ili želite da na trenutak pridobijete njenu pažnju, a ona vas ne čuje od buke, potapkajte je po ramenu. Žene ne vole da im nepoznati ljudi dodiruju donji deo leđa, jednako toliko koliko ni vi ne volite kada vam neki lik dodirne leđa.

Nadamo se da svi vi koji ste se ponašali na neki od izlistanih načina, od danas pa na dalje to više nećete raditi.

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/08/13/6-gresaka-koje-muskarci-prave-u-klubovima/feed/ 0
Da li pravi muškarci koriste auto karte? http://www.muskimagazin.com/2014/08/08/da-li-pravi-muskarci-koriste-auto-karte/ http://www.muskimagazin.com/2014/08/08/da-li-pravi-muskarci-koriste-auto-karte/#comments Fri, 08 Aug 2014 15:11:55 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=107720 Continue reading ]]> pravi muskarac

Iako na prvi pogled možda ne deluje tako, odgovor na ovo pitanje iznenađujuće je kompleksan. Premda u mnogome superiorni u odnosu na svoje neprave kolege, Pravi Muškarci ipak imaju određene slabosti koje neretko dolaze do izražaja u nevreme. Jedna od njih ističe se kao sveprožimajuća i sveobuhvatna: nespremnost Pravog Muškarca da prizna slabost bilo kakve vrste. Traženje pomoći u bilo kom obliku, razume se, najstrože je zabranjeno, budući da Pravi to osećaju kao izdaju sebe i vaskolikog muškog roda, i to s pravom.

Pravi Muškarac i mape

Malo je situacija u kojima se ova osobina nameće u toj meri kao pri vozačkom snalaženju na nepoznatoj teritoriji. Za Pravog Muškarca ovakva situacija ne predstavlja samo logistički i geografski izazov, već podrazumevano dovodi u pitanje samu suštinu njegovog bića, tako da mu ne pada na pamet da se služi pomagalima, pogotovo ne na domaćem terenu. Zato mu auto karta Srbije jednostavno ne treba. Jer kakav je to muškarac koji ne može da nađe put bilo gde i bilo kad, makar to bilo i na mestu bez bilo kakvih putokaza, mapa i smernica? Neke pripadnice lepšeg pola bi na ovo dodale i, sad već legendarnu, nesposobnost savremenih Pravih da doslovce prate uputstva bilo koje vrste. To i ne čudi, s obzirom da precizna uputstva sasvim očito nameću potpuno izlišan pritisak, suzbijajući prirodnu superiornost Pravih u svim oblastima ljudskog pregnuća, naročito onima koje podrazumevaju upotrebu volana.

Auto karta je, stoga, za Prave, ekvivalent ružičastim čarapama s likom Mini Maus – predmet koji se apsolutno nikad ne koristi, bez obzira na okolnosti. On zna tačnu razadljinu između gradova iz glave, a put mu pokazuje zvezda Severnjača. Eventualno se status Pravog može održati ukoliko se mapa upotrebi za brisanje krvi, neku neophodnu popravku ili pokloni nekoj ženi, starcu, detetu ili nepravom kolegi, ali opseg mogućih primena auto-karte za Pravog tu prestaje. On nije zainteresovan za najkraći i najbrži, već za svoj put, a on se može pronaći samo po osećaju, što samo neiskusnom ili nepravom oku može delovati besmisleno i nerazumno.

Šta kaže nauka

Naučno je dokazano da ograničenja koja ovakav način razmišljanja nameće dovode do traćenja više stotina hiljada sati godišnje u besciljnom lutanju širom planete, što ne samo da nepovoljno utiče na životnu sredinu, već ima i bezmalo poguban uticaj na brak kao instituciju. Ipak, naučnici upozoravaju da bi bilo kakvo sistemsko prisiljavanje Pravih Muškaraca na korišćenje auto-karti moglo isprovocirati žestoku reakciju, dok mnogi veruju da bi neki Pravi u znak protesta prestali da poštuju i ono malo do tad poštovanih saobraćajnih propisa.Bilo kako bilo, naučna zajednica se slaže u oceni da je najmudrije prepustiti evoluciji da obavi svoje i da Pravi svojim tempom spoznaju vrednost mapa, GPS uređaja i stizanja na odredište bez suvišnog utroška vremena, energije i nerava saputnika.

 

Ako pitate Prave, reći će vam da je u pitanju stereotip i da je nepošteno što oni, u tim trenucima noseći breme odgovornosti na mestima koja često nisu ni ucrtana na kartama, moraju da trpe i gnev saputnika ispoljen tako primitivnim generalizacijama.Ipak, Pravi smatraju da je sasvim prirodno da oni nose taj teret i da je pritisak javnosti samo još jedan izazov u nizu. Ako uz odgovornost za živote saputnika moraju da trpe i psihološki pritisak, neka bude – Pravi su sigurni da će naći svoj put, kao i uvek. On će možda biti duži, mračniji i možda će tu i tamo zamalo sleteti s pokoje litice, ali na kraju će, umorni, s novom avanturom za pojasom, pronaći cilj.

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/08/08/da-li-pravi-muskarci-koriste-auto-karte/feed/ 0
Prvi telefoni i telefonski brojevi http://www.muskimagazin.com/2014/08/08/prvi-telefoni-telefonski-brojevi/ http://www.muskimagazin.com/2014/08/08/prvi-telefoni-telefonski-brojevi/#comments Fri, 08 Aug 2014 14:56:34 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=107718 Continue reading ]]> stari telefon

Znaju li naši mlađi čitaoci šta je ovo?

Iako fiksni telefoni polako padaju u zaborav, zasenjeni novom tehnologijom i mogućnostima koje ona pruža, poput Skajpa i Vibera, postoje neke zanimljive činjenice o njima, koje ćete sigurno želeti da znate. Uostalom, sigurno još uvek postoji nekolicina onih, verovatno starije gospode koja još uvek preferiraju stari, dobri telefon (a koji ovi mlađi ne znaju ni da koriste).

Zasluge za postojanje telefona dugujemo škotskom pronalazaču Aleksandru Grejemu Belu, koji je 1876. godine, uputio prve reči preko telefona.

Naime, Bel se tada obratio svom asistentu, kako bi ga pozvao u svoju kancelariju, a pošto su u to vreme to bila jedina dva telefona na celom svetu, nije mu bio potreban čak ni broj. Nakon nekoliko godina, telefoni i telefonski korisnici su se širili poput epidemije. Razvijale su se gradske telefonske mreže, a svaki telefonski set je dobio svoj broj.

Tada nisu postojali ni brojevi, a kamoli pozivni brojevi država i gradova. Naime, prvi telefoni nisu imali brojčanik, već su se pozivi vršili tako što se slušalica podizala sa postolja, nakon čega bi se javio operater, kome bismo izdiktirali broj sa kojim želimo da uspostavimo kontakt. U to doba su još uvek od telefona bili bitniji poštanski brojevi gradova.

Pored modela telefona koji su direktno uspostavljali vezu sa operaterom, postojali su i modeli koji su imali regulator sa strane, nakon čijeg okretanja u krug bismo bili povezani sa operaterom. U to vreme, telefonski brojevi su imali samo četiri cifre, a ukoliko je poziv bio upućen osobi izvan grada, takvi pozivi su bili unapred naručeni od operatera, što je zahtevalo određeno čekanje.

Početkom 1910. godine, takozvane „helo devojke“ koje su ručno spajale veze, zamenjene su automatskim telefonskim centralama. Nakon toga, pojavljuju se prvi telefoni sa rotirajućim brojčanikom, koji su na sebi imali samo brojeve, i tada bili prava retkost, i postojali su samo u kabinetima visokih zvaničnika.Slova pored brojeva, uvedena su tek 1920ih.

Sredinom dvadesetog veka, pojavili su se telefoni sa tonskim biranjem. Prva dilema inženjera bila je kako pozicionirati dugmad. Prva ideja, bila je da oni budu poređani u krug, kao kod telefona sa rotirajućim brojčanikom, jer je smatrano da će svaka promena samo dodatno zbuniti korisnike. Međutim, ubzro nakon toga, istraživanja su pokazala da će ljudi vrlo brzo savladati biranje brojeva, bez obzira na raspored dugmadi. Tada je doneta odluka, da se tipke organizuju u tri reda, koji će imati po tri tastera jedan do drugog.

Zanimljivosti o „modernim“ telefonima i brojevima

U Americi se za potrebe filmova i serija koriste fiktivni brojevi telefona, kako bi se izbeglo uznemiravanje građana, pa tako postoji čitava berza fiktivnih brojeva koji se koriste u ove svrhe, koji počinju uglavnom sa tri petice. Ali kompanije ne slede uvek ovakvu praksu, ponekad se dešavaju propusti, pa su mogući određeni problemi.

Jedan takav primer desio se sa filmom „Bruce almighty“. Naime, broj telefona koji se koristio u ovom filmu, zapravo je bio pravi, i koristio se u nekoliko država SAD-a. Korisnici su svakodnevno dobijali pozive od stotina onih koji su želeli da porazgovaraju sa Bogom.

Trik sa telefonskim brojem

Izaberite jedan sedmocifreni telefonski broj, zatim prve tri cifre tog broja pomnožite sa 80. Broju koji ste dobili, dodajte jedan, pa ga pomnožite sa 250. Kada ste to uradili, tom broju sada dodajte četiri preostale cifre originalnog broja telefona. Zatim ponovo dodajte te iste četiri cifre, oduzmite od tog broja 250 i podelite sa dva. Kul, zar ne?

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/08/08/prvi-telefoni-telefonski-brojevi/feed/ 0
Kako trenirati kod kuće http://www.muskimagazin.com/2014/07/31/kako-trenirati-kod-kuce/ http://www.muskimagazin.com/2014/07/31/kako-trenirati-kod-kuce/#comments Thu, 31 Jul 2014 13:44:42 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=106960 Continue reading ]]> at-home-workout

Verovatno vam se nebrojano puta desilo da sedite kod kuće, dosađujete se i rešite da uradite koju vežbu – ali ne znate odakle da počnete.

Sklekovi

U ovom tekstu ću probati da vam približim koje vežbe možete da radite kod kuće. Prva vežba koja vam pada na pamet su sklekovi: ok, sklekovi su odlična vezba za triceps i grudi, ali na koji nacin raditi sklekove a da vežbamo cele grudi? Lako, radite tri vrste sklekova: Takozvani ”dijamant” sklekovi (šake su vam spojene u obliku dijamanta), obične (kada su ruke ušširini ramena) i široke sklekove (ruke su šire od ramena). Radite po 10 sklekova svake vrste, bez odmora između različitih vrsti sklekova.

Kada uradite jednu seriju (po 10 sklekova od svake vrste), pravite pauzu 2 minuta i ponovite postupak jos 2 puta (ukupno 3 serije). Nakon ovoga napravite 4 minuta pauze, pa ponovite postupak sa nogama podignutim na neki oslonac (moze na neku stolicu) da bi vam vežba angažovala i gornji deo grudi.

Trbušnjaci

Nema muškarca koji ne želi da ima poznati “six-pack”, a ni devojke koja im može odoleti! Takođe, verovatno vam je poznat izraz: ”Trbušnjaci se dobijaju u kuhinji, a ne u teretani”. To je delimicno tacno (i ne znači da treba trbušnjake da radite u kuhinji) – za dobre trbusnjake potrebna je i dobra ishrana, a ne samo trening.

Na slici su prikazane vežbe koje treba raditi. Svaku vežbu raditi po 20 sekundi, bez pauze izmedju vežbi. Čim završite jedan krug, napravite pauzu od 3 minuta i uradite još tri takve serije.

 

Propadanja na stolici

Propadanja na stolici

Propadanja na stolici, veoma dobra vežba za triceps. Pokreti su objašnjeni na slici, radite četiri serije po 20. Odmor izmedju serija je dva minuta.

Čučnjevi, da ne bi i vi bili jedni od onih ”sto ne rade noge” ljudi, radite čučnjeve. Četiri serije po 20, 2 minuta odmora izmedju serija. Čučnjeve raditi polako, kontrolisati svaki pokret.

©MuskiMagazin.com

Kardio, najvažniji deo treninga ako želite smršati i dobiti definiciju. Neke najbolje kardio vezbe su “jumping jacks”, “mountain climbers”, preskakanje vijače. Svaku vezbu raditi po 30 sekundi, bez pauze izmedju vežbi. Pauze izmedju serija praviti po potrebi.

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/07/31/kako-trenirati-kod-kuce/feed/ 0
Top 10 penisa kroz istoriju http://www.muskimagazin.com/2014/07/29/top-10-penisa-kroz-istoriju/ http://www.muskimagazin.com/2014/07/29/top-10-penisa-kroz-istoriju/#comments Tue, 29 Jul 2014 14:58:53 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=106945 Continue reading ]]> superman-man-of-steel-underwear

Muškarci generalno vole da se pohvale veličinom onoga što poseduju, da li je u pitanju automobil, biceps ili novčanik, nešto kod toga „pogledaj koliki je“ čini da se osećaju bolje, nadmoćnije i muževnije.

Tako je i sa penisom, odnosno prosečnom veličinom penisa. Ispravka, naravno da je tako i sa penisom. Vole valjda ljudi da im je šaka ispunjena, ko li će ga znati. Mada, sve je to verovatno zbog žena.

A kako i ne bi bilo. Pored svih tih porno zvezda, koji su zadovoljili stotine žena sa svojim dvadeset-plus alatkama, fatalnih zavodnika poput Kazanove, sasvim je prirodno i normalno da svaki muškarac želi da raspolaže veličinom, i bude zadovoljan time što je sjajan ljubavnik. Međutim, nije sve u veličini, makar ne u veličini polnog organa, ima nešto i u moći i šarmu. No ipak mnogi muškarci uzimaju tablete za potenciju kako bi bili primamljiviji ženama. Kroz istoriju, pominju se silna imena, ljubavnici, zavodnici, srcelomci, i naravno, njihovi penisi. Previše bi bilo pisati o svima njima, čisto da ne dođe do predoziranja svetskim penisima, izbor je sužen na samo njih deset. Ali deset posebnih, koji su ostavili trag, i čija se imena gotovo uvek pominju kada se govori o najpoznatijim fatalnim muškarcima i njihovim ponosima.

Napoleon Bonaparta

Napoleon-BonapartaIako se, mnogo godina nakon njegove smrti, utvrdilo da je Napoleon zapravo imao jako mali penis, on spada u listu onih, koji su ipak zapamćeni kao veliki ljubavnici. Ovaj francuski vojni i politički lider, ženio se samo dva puta, ali je, prema istorijskim zapisima, u toku tih brakova imao brojne ljubavnice. Smatra se da je vanbračne aktivnosti imao sa oko dvadesetak žena. Možda ih je bilo i više, ali o ovima se navodno spekulisalo. Njegova prva žena, Žozefina, koje je bila starija od njega, smatrala je da Napoleon vodi ljubav brzo i žestoko, čak ga je uporedila sa vatrogascem koji gasi požar. Prema glasinama i raznim zapisima tog doba koji se mogu pronaći, neki su čak smatrali da je Napoleon imao sklonosti i prema muškarcima. On je navodno imao i probleme sa endokrinim žlezdama, što je na kraju rezultiralo smanjivanjem penisa i testisa, kao posledica oboljenja koje se ispoljava u vidu abnormalnog smanjivanja genitalija. Pobornici i obožavaoci Napoleonovog lika i dela pak smatraju da je lekar, koji ga nije voleo, pri obdukciji odsekao Bonapartin penis, i tako ga posthumno osramotio. Da li je to mit, ili realna situacija, nikada se neće saznati. Ali izgleda da je Napoleon bio ljubavnik za svačiji ukus.

Grigorije Raspućin

Rapućin je bio ruski mistik za koga se verovalo da je vidovit i da je imao sposobnost da isceljuje verom. Bio je jedan od najbližih saradnika ruskog cara Nikolaja i njegove supruge, carice Aleksandre. On je tada postao kontroverzna ličnost, ne samo zbog svog neuglednog i neurednog izgleda, nekulturnog ponašanja, već i zbog skandaloznog života koji je vodio sa ženama iz visokog društva. Kao veliki bludnik, koji je smatrao da se povezanost sa Bogom ostvaruje kroz greh, on je, kako se pričalo, religiozno uzbuđenje žena pretvarao u seksualno i tako zavodio stotine, što plemkinja, što običnih sirotica. Neki čak smatraju da je spavao i sa samom caricom Aleksandrom i njenim ćerkama. Neki postojeći zapisi svedoče o veličanstvenosti Raspućinove muškosti, i sadrže čak i ispovest jedne od mnogih njegovih ljubavnica, koja je tvrdila da su orgazmi sa ovim mistikom bili toliko snažni da je padala u nesvest svaki put.

Frenk Sinatra

Frank-SinatraPrema navodima Sinatrinog biografa, Frenk je uvek pokušavao da sakrije činjenicu da je obdaren. On kaže da je svoj veliki penis, Sinatra smatrao svojom fizičkom manom, i da, za razliku od mnogih muškaraca koji bi bili ponosni na to, on uopšte nije bio. Sinatrin sluga je čak u svojoj knjizi pominjao njegovu muškost, i to da je njegov donji veš posebno pravljen, i krojen po meri kako bi sve ostalo unutra. Ava Gardner, jedna od Sinatrinih ljubavnica je čak izjavila da je pevač imao svega pedesetak kila, ali da je samo njegov penis imao deset.Možda je fantastični pevač želeo da ga žene vole zbog njegovog glasa i duha, a ne zbog veličine njegovog penisa.

Džon Holms

Jedan od najpoznatijih porno glumaca svih vremena, poznatiji pod imenom Džoni Vad, snimio je preko dve i po hiljade filmova za odrasle i ostao večita misterija. On se proslavio zahvaljujući svom velikom penisu, koji je i proglašen kao tada najveći u porno industriji, i iznosio je 34 centimetra prema rečima njegovog tadašnjeg menadžera. Međutim, njegova prva supruga tvrdila je da se radi o „samo“ 25 centimetara u erekciji. Koliko centimetara je zapravo bilo u pitanju, ostaće tajna, ali ono što ide u prilog tvrdnjama menadžera jeste činjenica da ukoliko bi Holms, dostigo punu erekciju sa tolikim penisom, on bi se neizbežno onesvestio. Tome svedoče i izjave Džonovih filmskih partnerki koje su ispričale da su imale osećaj da vode ljubav sa nečim ogromnim i mekanim.

Džon Vejn Bobit

Bobit će najverovatnije ostati upamćen kao čovek kome je supruga odsekla penis nožem. Na svu njegovu sreću, polni organ je uspešno prišiven, kao i nadimak „frankenštajn penis“. On je svoju popularnost iskoristio tako što je postao porno glumac, i uspešno spavao sa preko 70 žena.

Žuan Batista dos Santoš

Ovaj momak ostao je upamćen po svojoj specifičnoj anatomiji. Naime, on je imao i treću nogu koja je virila iz zadnjeg dela kičmenog stuba, koja mu, uprkos svojoj nefunkcionalnosti, nije predstavljala problem. Ali tu se ne završava fascinacija tadašnjih medicinskih stručnjaka. On je imao i dva penisa koja su bila savršeno funkcionalna. Mogao je da postigne erekciju sa oba, a navodno je bio i sjajan ljubavnik.

Erol Flin

Poznati glumac Zlatnog doba Holivuda, pored svog velikog glumačkog talenta, bio je poznat i po svom velikom polnom organu. Ali, neki bi rekli i po tome što odlično svira klavir. Erol je jednom prilikom, na žurci izvadio svoj penis i insistirao da njime odsvira „You are my sunshine“.

Ron Džeremi

ron-jeremy-hand-gesturePoznati porno glumac, vlasnik je penisa dužine 25 centimetara. Iako ne može da se pohvali naročitom lepotom, ovaj glumac postao je ikona „običnog“ muškarca. Simpatični, zaobljeni Ron, ukazao je muškarcima da čak i oni koji nemaju telo kao Apolon mogu biti jednako uspešni u osvajanju žena, pokazujući seksualne veštine na komičan i jednostavan način. Sem što je pokazao ogroman talenat za vraćanje samopouzdanja muškarcima, ovaj glumac ne krije ni svoj talenat za oralno samozadovoljavanje.

Tomi Li

Ne zna se da li je ovaj sredovečni muškarac poznatiji po svom muzičkom talentu, vezi sa glumicom Pamelom Anderson za kojom su ludeli svi tinejdžeri, po porno snimku koji je snimio sa istom, ili po svom velikom penisu. Šta god da je u pitanju, ovaj glumac, ukoliko to želi, može dodati još jednu stavku koja će ga učiniti još slavnijim – a to je da postane porno glumac. Nakon što se na internetu pojavio gore pomenuti snimak, svet je saznao da je Tomi već dobijao ponude iz porno industrije, koji su smatrali da Li raspolaže ozbiljnim „paketom“.

Džon Hem

Zgodni glumac, zvezda serije „Momci sa Medisona“ (Mad Men), ne samo što pleni svojom pojavom i talentom, pažnju, naročito ženskog dela publike, a verovatno i muškog, skreće svojim nabreklim pantalonama. Koliko je zaista pažnje posvećeno obdarenosti ovog glumca govori i to da postoji blog posvećen njegovom penisu pod nazivom „Jon Hamm’s wang“. Iako svestan svoje popularnosti, Hem nije očekivao da će se podići tolika prašina oko njegove muškosti. Čak je od fotografa zatražio da ga fotografišu isključivo od struka na gore.

©MuskiMagazin.com

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/07/29/top-10-penisa-kroz-istoriju/feed/ 0
Samo dobri komadi http://www.muskimagazin.com/2014/07/22/samo-dobri-komadi/ http://www.muskimagazin.com/2014/07/22/samo-dobri-komadi/#comments Tue, 22 Jul 2014 12:43:47 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=106860 ]]> http://www.muskimagazin.com/2014/07/22/samo-dobri-komadi/feed/ 0 Bockanje rečima http://www.muskimagazin.com/2014/07/18/bockanje-recima/ http://www.muskimagazin.com/2014/07/18/bockanje-recima/#comments Fri, 18 Jul 2014 08:43:05 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=106787 Continue reading ]]> Dejan_2

Ovo je moja slika dok sam siveo u Annaberg-Buchholz

Cao zovem se Dejan, imam ozbiljna problem sa curama. Posedujem jako samo pouzdanje nemam complex da im pridjem jedina stvar jeste sto mi stvara problem jeste moja oratorika .. znaci razgovor ili prica znam da obratim paznju na komplimentima ali kad je upitanju “BOCKANJE RECIMA” tu sam jako slab I gubim sve sanse . Interesujeme dali postoje neke sanse kako I na koji nacin popravim pricu sa curama. Cao Dejan

 

Ćao, Dejane,

baš je čudno što misliš da je tvoja oratorika slaba jer bi se na osnovu tvog pisma reklo da si vrlo elokventan i da nemaš problem sa verbalnim delom priče kada su devojke u pitanju.

Ipak, ako praksa pokazuje drugačije, ko sam ja da tvrdim suprotno? Ja bih se, na primer, momentalno smuvala sa tobom zbog ovog pisma, tako je slatko i zavodljivo, ali to sam samo ja. Volim da ostvarim prisan kontakt sa svojim pacijentima, da tako kažem.

Da bi popravio svoje verbalne sposobnosti, evo šta ti je činiti.

- Obrati pažnju na komplimentima tako da ih daješ samo ako su iskreni. Žene su pokvarene, umeju da nanjuše kad nešto pričaš samo da bi im se uvukao u gaćice, a onda si nadrljao k’o saigrači Arjena Robena, tačnije – nećeš dobiti ništa.

- Što se tiče bockanja rečima, to je lako rešiti. Prestani da bockaš rečima i pređi na dela. Uošte ne moraš da budeš posebno duhovit ili luckast, budi to što jesi. Istraživanja pokazuju da momci sa slabom oratorikom jebu tri puta više od ovih elokventnih jer toliko smore devojku objašnjavajući joj šta hoće da joj gaće same spadaju samo da bi okončale agoniju.

- Treća i najefekasnija stvar: ćuti. Ako misliš da loše stojiš sa oratorikom, nemoj mnogo ni da pričaš. Budi mističan. Devojke vole povučene i tajnovite momke. Kopka ih šta ima ispod te maske. Ne mora ni da zna da ispod nema ništa. To ti je kao ono kada ribe prevare momke da imaju velike grudi stavljanjem umetaka i nošenjem specijalnih brushaltera. Dok on shvati da je prevaren, već je kasno i nema nazad. Tako i ti. Igraj njihovim oružjem. Budi lukav i prepreden. Oratorika je ionako za budale.

Tvoja i svačija,

Dr. Olja

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/07/18/bockanje-recima/feed/ 2
Pet grešaka na prvom sastanku http://www.muskimagazin.com/2014/07/17/pet-gresaka-na-prvom-sastanku/ http://www.muskimagazin.com/2014/07/17/pet-gresaka-na-prvom-sastanku/#comments Thu, 17 Jul 2014 13:45:47 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=106779 Continue reading ]]> prvi sastanak

Prvi sastanak / dejt sa devojkom koja ti se sviđa i sa kojom imaš nekakve planove zna da bude prilično nespretan i nategnut iako si sve prethodno lepo isplanirao.

Svi imamo tremu u situacijama kada treba da pokažemo najbolje od sebe a opet smo svesni da se to najbolje ne može ni pokazati ni ispričati tokom jednog viđanja. Pa čak i da postoji takva ambicija, to bi značilo bukvalno davljenje druge osobe i ona bi sigurno, ali sigurno dala dijagnozu sa ozbiljnom šifrom. Kao i uvek, najbolje je ponašati se spontano i prirodno koliko god je to moguće a s druge strane imati meru i u tome. Kada kažem da treba imati meru u spontanosti onda mislim da nikako ne treba izgovarati rečenice koje ti baš tog momenta padnu na pamet i naglas razmišljati. To mogu da budu greške koje će te okarakterisati za dalje.

Bivša devojka

Iz nekog nepoznatog razloga, određeni momci vole baš na prvom dejtu da pričaju o svojoj prethodnoj vezi i devojci. Slažem se da je ponekad teško započeti nekakvu interesantnu temu na koju ćete se zajedno zakačiti ali kada se radi o pričanju o bivšoj devojci ili neprijatnoj tišini, verujte da je prijatnija ova neprijatna tišina. Devojku koja je izašla prvi put sa momkom, apsolutno ne zanima njegova prethodna veza i bivša devojka. Takve priče su neviđena glupost! I jedina pomisao koju devojka u takvoj situaciji može da ima jeste da taj momak još uvek nije načisto u glavi sam sa sobom.

Plaćanje na prvom sastanku

Zaista nisam od onih kojima se podrazumeva da račun plaća muškarac. Čak ni ne razumem zbog čega bi se takva podela podrazumevala i ko može na taj način da funkcioniše. Ali nekako mislim da je OK da na prvom dejtu muškarac plati račun… ni to ne mogu da objasnim, ali eto tako mislim. I ako vi ne mislite tako i to je OK. Međutim ako si već na prvom viđanju i ako si odlučio da ćeš taj račun ti platiti onda to uradi takođe spontano i ćutke. Ovo ne govorim tek tako. Dešava se da nakon tog plaćanja uslede raznorazni komentari pa čak i upoređivanje cena u odnosu na druge lokale. Ne radi to! Nije ni vreme ni mesto ni publika!

Ogovaranje

Ne mislim ovde na klasično ogovaranje nego uopšte na loše komentare vezane za određene ljude. Pretpostavka je da prvi dejt znači upoznavanje pa prema tome može se desiti da se tvoj loš komentar odnosi na osobu sa kojom je devojka dobra. Pa čak i ako nije taj slučaj, ne bi trebalo da baš tvoje predstavljanje bude u svetlu opanjkavanja drugih ljudi. Može da deluje prilično jadno…

Put do kuće

Po završetku druženja ukoliko nemate zajedničko odredište, logično je da svako ide na svoju stranu. Ako si ti došao kolima nemoj da ti padne na pamet da joj ne kažeš kako ćeš je odbaciti gde god ona ide. Nemoj to da predlažeš ili da je pitaš nego joj reci. Ako ste oboje peške, ponudi se da prošetate zajedno ili da je odbaciš taksijem. Trebalo bi da budeš džentlmen čak iako misliš da dejt nije sjajno prošao. Ovo je gest koji devojkama znači, u to budi siguran!

Hvalisanje

Sigurna sam da niko od nas ne voli osobe koje se predstavljaju tako što o sebi pričaju isključivo u superlativu. Kada se to desi, svi znamo koliko je sati. Ako postoje dobre priče o nama, stići će i do drugih, o tome ne treba da brinemo. A priče o avionima i kamionima ostaju za cinične pesme i ono: „Imam šest satelita i petnaest raketa, ako neko mi smeta, ode pola sveta“… Nadam se da je ovaj savet već odavno postao bespotreban ali ipak ga spominjem, za svaki slučaj…

©MuskiMagazin.com

]]> http://www.muskimagazin.com/2014/07/17/pet-gresaka-na-prvom-sastanku/feed/ 2 Patricia Jordan Playboy http://www.muskimagazin.com/2014/06/30/patricia-jordan-playboy/ http://www.muskimagazin.com/2014/06/30/patricia-jordan-playboy/#comments Mon, 30 Jun 2014 10:38:31 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=106122 Continue reading ]]>

Znate te je kao Nejmarovu bivšu žensku i to do gole kože. Ako ti ikad padne na pamet da se ponovo smeješ fudbalerima, imaj u vidu da je Brazilac ovo što ti gledaš na fotkama – gledao uživo. Nije više smešno, a?

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/06/30/patricia-jordan-playboy/feed/ 1
Neverovatna transformacija – ovo je isti čovek! http://www.muskimagazin.com/2014/06/02/neverovatna-transformacija-ovo-je-isti-covek/ http://www.muskimagazin.com/2014/06/02/neverovatna-transformacija-ovo-je-isti-covek/#comments Mon, 02 Jun 2014 14:10:52 +0000 http://www.muskimagazin.com/?p=105478 Continue reading ]]> xiahn.jpg

Na obe slike je isti čovek, Brazilac kom je životna želja bila da izgleda kao da je iz Azije.

Plavokosi i plavooki mladić po imenu Maks zaljubio se u sve vezano za Južnu Koreju, kada je godinu dana proveo tamo na fakultetu Dongseo. Postao je opsednut K-popom, njihovim televizijskim serijama…

Maks je izdržao deset opsežnih operativnih zahvata, kako bi se “pretvorio” u muškarca koji izgleda kao da je iz Azije.

“Nisam se plašio bola niti mogućih opasnosti operacije, samo sam želeo da ostvarim svoj san. Promenio sam oblik očnih kapaka i uradio još nekoliko zahvata, ukupne vrednosti oko 3.000 dolara”, rekao je mladić, koji se sada predstavlja kao Šjan, farba kosu u crno i nosi tamna sočiva.

On je svima koji ga na društvenim mrežama kritikuju poručio da “ima samo jedan život, i želi da ga iskoristi maksimalno”.

]]>
http://www.muskimagazin.com/2014/06/02/neverovatna-transformacija-ovo-je-isti-covek/feed/ 0