Prosize kapsule

Gay parada 2010. i predviđanja astrologa..

Bliži se Parada ponosa. Za jedne je ona prilika da ukažu na svoje probleme, za druge prilika da kvalitetno istamburaju nekoga ako se država kukavički povuče kao što je ranije činila, a meni se nekako čini da je najvažnije to što je ovo još jedan popravni test za našu vlast, ponavljača koji nikako da nauči materiju i najzad položi popravni ispit, ne bi li nekako prešao u viši razred.

A „pripreme“ za hepening već uveliko teku. Ivica najavljuje da niko neće smeti da pravi nerede i da će policija da zaštiti sve što se zaštititi može. Fašisti su neuobičajeno mirni, što je krajnje sumnjivo i uopšte se u javnosti o Paradi ponosa govori znatno manje nego ranije. Za popove i klerikalnu mafiju uopšte ne sumnjam da će uleteti kada bude bilo potrebno, mantijaši i pastiri ovog stada ometenog u razvoju u stalnom su bdenju nad moralom nacije ili bar sopstvenog poimanja istog, tako da sve polako dolazi na mesto, iako, kao što smo zaključili, malo tiše nego ranije.

Jedna stvar mi je, međutim, ovih dana bila posebno upečatljiva, a to je tekst koji je pre nekoliko dana objavljen u nečemu što izdaleka podseća na dnevni list, mada to još niko nije zvanično potvrdio (ne želim čak ni ime da mu pomenem da ne bi došlo do eventualne kontaminacije stranica dragog nam M@N magazina), a koji govori o tome kako čak ni zvezde nisu naklonjene pederima tog 10. oktobra.

U tekstu, naime, nekoliko poznatih i „uglednih“ astrologa (da me ubiješ ako znam kako astrolog može da bude „ugledan“, to mu dođe kao da za džeparoša kažeš da je eminentan) navode kako će desetog oktobra, na dan održavanja Parade ponosa, sve planete biti u Škorpionu, koji sa sobom nosi nasilje i destrukciju, što nikako neće biti povoljno za učesnike Parade. Drugim rečima, pederi, ostanite kod kuće, inače ćete dobiti preko…ko već šta ima.

Ugledni kosmički poslenici i tumači konstelacije nebeskih tela nisu precizirali u kojoj će sobi biti taj Škorpion, tako da smo ostali uskraćeni možda za neke dodatne detalje, tipa, da li će pederi biti nalupani drvenim motkama ili metalnim štanglama, da li će ih gađati samo ciglama ili će posegnuti i za kamenicama nepravilnih oblika, no, poruka je u svakom slučaju potpuno jasna.

“Gledajući taj položaj, zaključujem da će sigurno biti incidenata! Mnogo bi bolje bilo da su održavanje ovakvog skupa ostavili za novembar ili decembar kad planete budu u Strelcu”, rekao je jedan od znamenitih beogradskih astrologa, a neizrečeni nastavak njegove rečenice glasio bi: “…a najbolje bi bilo da Paradu ne održe nikad”.

Na stranu to što Srbija generalno ovih dana zastrašujuće liči na Srbiju iz prve polovine devedestih, ali ako se sećate, astrolozi, proroci i ostale slične baba Vange su isto, kao ove sada, u Slobino vreme naricale protiv unutrašnjih i spoljnih neprijatelja morala i svetog srpskog naroda/teritorije. Radilo se to vrlo pedantno i redovno, neki su pretili čak i tajnim Teslinim oružjem, al’ je na kraju pojeo vuk magarca, nit’ je Sloba ostao doživotni master of the universe nit’ se Klinton zadavio piskom saksofona, kako su mnogi prognozirali.

Tako i ovi današnji kosmički profesionalci also known as astrolozi nariču za onoga k’o plati (ili ponudi besplatan oglasni prostor), al dobro znamo kako su na kraju prošle njihove preteče iz devedesetih.

Ja nisam astrolog, al’ mi se nešto javlja da će i oni kad-tad napipati ćorku zbog varanja naroda i širenja mržnje, isto kao što ju je napipao i vlasnik dnevnog lista na čijim stranicama seire. Tako će najzad biti u mogućnosti da, ako već ne mogu da se očoveče (kasno je u njihovim godinama za to), urade i nešto korisno za ovu zemlju, da posade bar jednu turu krompira u Zabeli, na primer.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Gay parada 2010. i predviđanja astrologa..

  1. Kakve gluposti pišeš, Nenade.

    Pre svega nisi ni upoznat sa stavovima Obraza i Srpskog sabora Dveri. Ta parada ne sme da se održi iz bezbednosnih razloga. Političari znaju da će biti nereda, i uprkos tome, silno žele tu paradu. A što se tiče same parade nas , građane republike Srbije ne ZANIMA NIČIJE SEKSUALNO OPREDELJENJE.
    Nek gejevi i lezbejke rade u svojim stambenim objektima šta žele. To je pitanje privatnosti.

    Srbija nije demokratska država. 80% građana je bilo protiv gej parade. Rađene su i ankete koje govore o tome. Pa valjda i oni mogu našu versku tradiciju da ispoštuju?!

Ostavite komentar