Prosize kapsule

Sex ili Skajp

Ako se ikada dogodila seksualna revolucija i evolucija, onda je njen rezultat definitivno Sajber sex.

Zvuči futuristički i podseća me na onu scenu kada Sandra Bulok i Silvester Stalone vode ljubav baš onako kako to priliči 22.veku, dve kacige, virtuelni svet, malo sajber stimulacije i svi zadovoljni, a da niko nikog nije pipnuo. Niti žvake, niti mraka, čista tehnologija.

Sećam se da sam kao klinac, kad sam se usturčavao od nekih pitanja,  krišom čitao i na taj način se samoedukovao o sexu i raznoraznim sexualnim igrarijama. Između ostalog, pronašao sam i definiciju masturbacije, koja glasi otprilike ovako: “ … ona stvar je u ruci, druga ruka u onoj drugoj stvari, ali prva stvar nikad nije u onoj drugoj stvari..” .

 Pitam se da li je sa razvojem moderne tehnologije, sa pojavom raznih gedžeta, mobilnih aparata, prenosivih  računara i kojekakvih zafrkancija, moguće da se i sexualni čin toliko izmenio, da poprima novi, virtuelni, oblik.

Nekada tabu, danas potpuno normalna stvar, toliko normalna da je neki praktično i ne upražnjavaju. Znate ono, vas dvoje, znojavi vreli, ljubav celu noć, na sve strane i na svakom mestu, gde god želite i možete.  Glasno jasno i do iscrpljenja svih energetskih ćelija u vašem telu.

Sada jedine ćelije i baterije koje možete isprazniti su one na vašem prenosivom internet uređaju. Imate webcam,nalog na nekim od profila društvenih mreža koje omogućavaju video pozive, fantastično. Spremni ste  da se zavučete u svet virtuelne, sexualne, stvarnosti. Potrebno je samo da pronađete sparing partnerku odgovarajućih dimenzija, ono 90-60-90, ili šta već volite, bucke ili mršavice, izbor je  vaš.

Dobra strana ove vrste seksualnog čina jeste što ne postoji mogućnost da se zarazite nekom od modernih polnih bolesti; možda internet sifilis, onaj od kojeg je u jednoj od svojih knjiga bolovala gospođa Bjelica, ali no frx, sve prolazi, sve se leči. Posle malo karantina, možete kao stari napaljenko da uživate u ovoj novoj vrsti hot lajna, samo što danas možete i da se gledate i da onomatopejišete u isto vreme, audio i vizuelno.  Sve je dostupno i moguće.

Da li su to muškarci izgubili muda negde usput? A žene ih pokupile i čuvaju samo za sebe?

Pa u celoj toj erektilno-testikalnoj zbrci i deficitu, on odlazi do svog računara koji mu postaje novi sex toy, a ona postaje i ostaje isfrustrirana bitch, opterećena poslom, previše nafurana da bi dobila onu stvar.

Sex, zvuči šašavo, ali bićete srećniji i zgodniji!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Sex ili Skajp

  1. Sve i da je reč o zadnjem kriku tehnike RV, ili superponiranom realnošću, uz HMD i CAVE, rečiću GLUPOST! Ono istina nema egzotičnih bolesti, ali bolesti neurona itekako ima. Za kraj i na kraju opet je da od šake pravi se p…a, a od njega magarac.

Ostavite komentar