Prosize kapsule

Sex za dva minuta

Svi mi volimo da radimo „ono“ na brzaka! Ako me razumete! Ali  volimo da radimo to prokleto dobro i da uživamo u tome. Retki su, odnosno, ne postoje oni koji vole loše poslove.

Skoro mi se obratila prijateljica, koja voli da voli! Kad kažem da voli, mislim u svakom smislu te reči. Duhovno, fizički, prijateljski, sexualno….a da se ne lažemo, sex je jedna od najbitinih stavki svakog  ljudskog bića. Oni koji vole da filozofiraju, i da, dok vam ga „trpaju“ i nabijaju govore kako je to sve dobro za vašu vezu, i kako će to omogućiti odgovarajuću kohabitaciju, oprostite, ali ti vas karaju i u glavu i u onu stvar. Sex je stvar potrebe, ne boljitka veze.

’alo! ’alo! ’alo!

Možemo biti u vezi, a da se ne „poševimo“, a možemo da se „ševimo“ i „karamo“ i to prokleto, jebeno, super, da vrištimo od orgazmičnih napada, a da opet ne budemo kompatibilni u onom emotivnom smislu da bismo ostvarili emotivnu zajednicu, da ne kažem vezu. To je tako out, karanje bez emocija!

Danas, sex na brzaka je totalno cool stvar, ali, zapamtite, to mora da bude dobro,mora da bude odlično, za obe strane.

Moja, nazovimo je X prijateljica, imala je jednog prijatelja koji joj je popunjavao „rupe“ u rasporedu, i određeno vreme bio je zadovoljavajući. Ali, deslio se da je jednom prilikom, čovek radio svoj posao uspešno, bez uspešnog svršetka, znate na šta mislim.

Svi vole dobar sex...

Hajde!

Vulgarizovaću!!!

Nije je jebao dobro!

Niti je ona svršila!

To je katastrofično za žene. Ona, ako ne svrši, oooooo! KRAJ! 

Ne samo sa njom, već KRAJ, totalni kraj!

Poznato je da se dobre vesti brzo šire, a znate šta kažu za one loše, axa……JOŠ BRŽE!

Ona postaje „zla žena“, a ti si ga brale, da izvineš, najebao! Sam si kriv, nisi obavio svoj posao do kraja, a ona ti to neće oprostiti!

Zapamti, svaka žena voli karanje od 2 minuta! A nju interesuje parče raja ,a ne opozit!

Pakao će okusiti kad dođe vreme za to, zato nemoj da se zezaš! Ne skidaj gaće pre nego si spreman da joj ispuniš sve želje!

Ona koju si jebao minut,dva…i ejakulirao odmah,potom nju okrivio za svoju nesposobnost…kazniće te, da nećeš više videti onu žensku, tako teatralno i šekspirovski opisanu u raznim poemama, stvaračicu života!

Šta žene žele?

Sigurnost, sreću, da im budeš oslonac, pre svega, i zaštitnik, pa tek onda sve ostalo.

Jednu djevu je penetrirao jedan sportaš, loš i nesposoban. Svaki put je ON svršavao, pre no što je ušao! Ona, uskraćena, sreće i veselja, naravno da se nije udala za njega, već drugom nekom blentanu prodala je svoju, nazovi, nevinost!

...a žene pogotovo

Momci, ako budete loše karali, devojke vas neće hteti! One vole tucanje sa stilom!

Žena želi zadovoljstvo!

P.S. Vulgarizmi su tu da bi se koristili, jer loše momke  krasi neuspeh u krevetu, a to se ne može iskazati finim i akademskim a.k.a. kulturnim rečnikom. Nekada i oni najfiniji preferiraju najprostije, jer je tako najrazumljivije!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Sex za dva minuta

  1. Verujem da ako nema prave ljubavi,onda nema ni dobrog seksa,jer ako hoćeš sa nekom osobom uživati,onda joj moraš najpre verovati,vas dvoje morate izgraditi poverenje između vas i predati se jedno drugome,nema dobrog seksa ako se dvoje ljudi,medjusobno ne upoznaju,i prihvate takvima kakvi jesu,i na kraju budu podrška jedno drugome u svemu.Da li je moguć seks bez ljubavi…? Mislim da jeste,ali verujem da je to plitak odnos,lišen emocija i ljubavi..Svi akteri ili junaci iz Vaše priče doživljavaju brodolome i neuspehe,obzirom da niste pokusali da date odgovor,da li se slažete sa ovim koji sam ja ponudio.Čovek je velika tajna,zar ne…?

Ostavite komentar