Prosize kapsule

Tržište oplodnje

Sunce upeklo opako, oblaka nema danima. Preplanula gola muška tela u radničkim pantalonama kopaju kanal brže od rovokopača i JCB-a zajedno. Ori se pjesma, mlade partizanke donose u šerpicama sarme, pite, pečenja, meze. Udarnici vino zalivaju više nego Marko u narodnoj pesmi. Pucaju zategnute mišice, sisetine ukrštene kolastom maramom, dupeta sa današnjih duplerica vire ispod kratkih crvenih šortsića. Masne ruke od bureka, oblizuju prste od svinjske kožure, rukama kidaju komade kačkavalja i svinjske plećke. Svi rumeni, nasmejani, ne znaju za reč stres, šiklja testosteron potocima, snaše ovuliraju i po tri nedelje. Situacija usijana da i bezobrazni pogledi prave blizance. Sevaju krampovi i motike, prvo kafa, onda rahat-lokum, a posle svi na njivu da se pokosi, pa u seno na jebačinu da se prave mali partizani i partizanke da kmeče: Živeo Tito! Živela partija!

Tako je to nekad bilo! I onda neko kaže nije bilo dobro? Šta, bre, rođače, nije valjalo? Jel ti draža današnja klaberka bez dupeta, bleda od kiwi dijete iz Kozmoa sa sisama nerazvijenog tinejdžera koji se prsi po teretani posle mesec dana?! Prebacuje se s noge na nogu, sva nikakva, iskarana od kurve života, kuka kako ne postiže da klabuje i sprema oktobarski rok, i kasni joj već 16 dana… Ono, mrzi je da, ono, diše ko homo sapiens, bre! Ali takvo je tržište, rođače!

S druge strane ulice nisu djevojčice kojima miriše koža, već plastična fantastika. Kod ovih je važnije jel im se brada nadigla i kako stoji na novoj silikondži, jel doca uradio perfect nipple placement ili je ’’ostavio ono kad sam bila natural. Uf, što me Relja rasturio sinoć, umalo leva sisa da mi otpadne, doco bre! Stavi to, bre, da drži ko svet, znaš da ja volim ove krupnije, ne one pičkice žgoljave! Kad me zagrli kontam da me grli ortakinja kojoj treba rame za plakanje! Ovi moji kad dovate, sedim u lavoru dva dana da oporavim macu…’’

E moj rođače, nisi ti kriv, ali ova prva (ako te usere da uvatiš onih pola sata ovulacije u tri meseca) rodiće ti sina kralja nikotina, ova druga je plodna isključivo ako je podmazana Durex tinglom i s njom ćeš ispiliti malog Teletabisa ili jednog gumenog medu od vanile.

Ili, rođače, možda preferiraš onu našu bombastičnu partizanku Maru, što ti sisom može zadati kroše Kličkovog kalibra, sva rumena ko ona iz Pjesme nad pjesmama, kad peva ko da sunce sija, kad hoda poskakuje ko afrička gazela, a šapuće sva dvosmislena – bezobraznica partizanska: ’’Dragi moj siđe u vrt moj, k lehama mirisnog bilja, da pase po vrtovima i da bere ljiljane.’’ Ćuti kad treba, šapuće kad se najmanje nadaš, bezobrazna kad treba, uglavnom umiljata ko ruska lasica posle konzerve Whiskasa. To je ta kombinacija – oči kao kod mačke iz Šreka kad moli, u srcu ćudljiva, uzbudljiva, a mirna i staložena, ne pali se na gluposti, ma da ti je u vreću stave pored one dve našao bi je iz prve. Kako god i kad god da je kresneš rodiće ti sina Če Gevaru, Ajnštajna ili u najgorem slučaju Nikolu Teslu sa telom Marka Kraljevića. Ako si kojim slučajem tolika pičkica da uspeš da joj napraviš žensko, dobijaš Elite Model Look lice veka ili samu reinkarnaciju Merlin Monro.

E sad – ti dobro znaš da je onih poput partizanke Mare što su pokazivale sise na koncertu kod Hajdučke česme progutao napredak našeg društva ka demokratiji. Sad imaš demokratski slobodoumne žene, emancipovane, hrabre i odvažne, ne znaju da prave sarme, ali će ti rado popušiti ako imaju. Sve same Klare Cetkin sa nagonom Džene Džejmson! Samo realno, rođače! Kaman sad trk u krdo pa onjuši šta ti paše, možda nabasaš na neku retro Maru, ali svakako overi šta god uleti. Takvo je tržište, rođače…

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar