Prosize kapsule

Eva Mendez

Diši čitaoče, diši..!

nešto sam razmišljala..

Američka brineta Eva Mendes (35) je najpopularnija latinoamerička glumica. Često u intervjuima priča o seksu i ljubavi. Jednom prilikom je rekla da je imala seks u 50 različitih država, kao odgovor na pitanje šta joj se najlepše desilo u životu. Iako je vrlo bučna i temperamentna osoba, lepa Floriđanka, kubanskog porekla, voli tihe, povučene i sramežljive muškarce. U vezi je saperuanskim producentom Georgeom Gargurevichem. Izjavila je da bi joj bilo zadovoljstvo pozirati gola s Morriseyem, bivšim članom grupe The Smiths, kao i da je bila potajno zaljubljena u Liama Gallaghera, frontmena grupe Oasis, kojeg smatra najseksipilnijim muškarcem na svetu. Loži se i na članove benda The Stone Roses.

Snimila je mnogobrojne filmove i glumila u društvu mnogih vrsnih glumaca. Neki od filmova zbog kojih je postala prepoznatljiva širom svetu su: “2 Fast 2 Furious” (Paul Walker), “Once Upon a Time in Mexico” (Antonio Banderas i Johnny Depp), “Out of Time” (Denzel Wahington), “Stuck on You” (Matt Damon), “Hitch” (Will Smith), “Training Day”, “TheSpirit”, “All About the Benjamins”, “We Own the Night”, u kojem su prikazane ljubavne scene snimljene sa Joaquinom Phoenixom.

Nisi daltonista, to je umetnička fotka...

Nisi daltonista, to je umetnička fotka...

Eva je glumica i manekena. Televizijsku reklamu za parfem “Secret Obsession”, kompanije Calvin Klein, zabranjeno je emitovati širom Amerike. U dvadeset sekundi reklame, u crno-beloj tehnici, Eva Mendes se potpuno gola valja po krevetu, i nesramežljivo pokazuje bradavicu. Kompanija je najavila da će Mendesova ostati zaštitno lice linije donjeg rublja i parfema za jesen 2009. U nadolazećim reklamnim kampanjama za Calvin Klein pantalone i donje rublje, Eva će udružiti snage s modelom Jamiejem Dornanom, koji se ranije u ovoj kampanji pojavljivao sa Kate Moss.

Potpuno naga se pojavila u filmu “Training Day”, sa ulogom devojke Denzela Washhingtona. Pozirala je gola za kampanju protiv nošenja krzna, koju je organizovala PETA. Skinula se skoro gola za italijanski magazain Vogue, za koji je fotografisana u izazovnim komadima odeće, korzetima, crnim seksi čarapama i providnim majicama koje u potpunosti otkrivaju njene grudi.

Novinske rubrike su bile prepune priča o razlozima njenog odlaska u kliniku za odvikavanje od bolesti zavisnosti. Po njenim rečima, otišla je da se odmori od obaveza, dok je žuta štampa njen odlazak sumnjičavo povezivala sa odvikavanjem od alkohola i droge.

Potpuno je posvećena uživanju i tri puta nedeljno odlazi na masaže. Nije veliki kupac, ali voli tretmane lica i wellnes, kao i sve što prija duhu i telu. Na uživanje troši najveći deo novca. Voli jesti u krevetu dok gleda televizor. Najviše voli svog psa i da jede čokoladu. Tako je spojila lepo i korisno i postala zaštitno lice sladoleda Magnum, koji je započeo najveće svetsko istraživanje o zadovoljstvu. U istraživanju će učestvovati 100 hiljada judi iz svih krajeva sveta, a rezultati će se znati krajem leta 2009. godine.

©MuškiMagazin

Slični tekstovi

Comments are closed.