Prosize kapsule

10 najčešćih ženskih fantazija

| by Nina Vujkov

Verovanje da žene ne uživaju u seksu i ne fantaziraju o njemu odavno je zastarelo. Sve češća istraživanja na temu seksa pokazala su da žene, ne samo da uživaju u fantaziranju, nego imaju i veoma bujnu maštu.

Različite seksualne maštarije mogu obogatiti seksualni život, kako muškarcima, tako i ženama. Fantazije ova dva pola u mnogo čemu se razlikuju, ali je njihov cilj isti, a to je – užitak. Naime, muškarci najčešće maštaju o svojim devojkama, tuđim devojkama, ženama koje poznaju, glumicama, pevačicama, dok su žene u svojim fantazijama najčešće okrenute potpuno nepoznatim likovima, strancima, plodovima svoje mašte. Naučnici tvrde da je ovo posledica određene doze romantike koja je više izražena kod žena, te one maštaju o strancima iz prostog razloga što oni predstavljaju nešto nepoznato i nedostižno.

Ti si moj mali meda...

Ti si moj mali meda...

A o čemu konkretno žene maštaju? Prema američkom Journal of Sex Research, istraživanja izdvajaju sledećih 10 najčešćih fantazija žena:

Striptiz

Žene vole da zadovolje muškarca. Uz to, uzbuđenje koje muškarac oseti, dok se žena poigrava sa njim, plešući naga, daje toj ženi potvrdu da je on smatra privlačnom, a njoj je to najveća nagrada za trud.

Voajerizam

Posmatranje drugih u toku seksualnog čina kod žena budi isto, ako ne i veće uzbuđenje nego kod muškaraca. Naime, žene retko gledaju porno filmove, pa zbog toga mnogi veruju da im se ovakav vid seksualnog užitka ne dopada, ali je to čista zabluda.

Seks u troje

Jedna od najčešćih fantazija u žena jeste upravo seks sa dva muškarca. Naučnici ovo objašnjavaju činjenicom da se žena u toj situaciji oseća obožavanom od strane dve osobe što prija njenom egu. Takodje, uzimajući u obzir da su ova dva muškarca heteroseksualnog opredeljenja, sva pažnja je usmerena na ženu, te joj se oni potpuno posvećuju.

Seks sa potpunim strancem

Ovakva fantazija u ženi budi uzbuđenje iz prostog razloga, što seks sa strancem podrazumeva seks radi čistog užitka, bez uplitanja emocija. Tako žena može da ostvari sve svoje potrebe i želje, jer zna da trenutnog partnera više neće videti.

Dominacija

Bilo da ona dominira nad vama ili vi nad njom, ova situacija svakako golica žensku maštu. U slučaju kada ona dominira, oseća da ima kontrolu, zasluženo poštovanje i sl. A u slučaju kada muškarac dominira, žena oseća ispunjenje svojih potreba, jer ima osećaj da pored sebe ima muškarca koji može da je zaštiti, zadovolji i pruži joj sve što joj treba.

Nasilan seks

Ovakva vrsta seksa u ženi budi životinju. Svako ponekad ima potrebu da se izdivlja. Ženama je ovo najbolji način da to urade, a da nakon toga nemaju osećaj krivice. Ovo naravno ne znači da većina žena voli da prema njima budete grubi.

Seks sa drugom ženom

Ovo je situacija o kojoj mašta gotovo svaka žena. Seksolozi tvrde da je ovo posledica puke radoznalosti. Naime, kroz ovu maštariju, žena bar na trenutak može da vidi kako se oseća muškarac kada je sa njom.

Romantičan seks

Žene vrlo često sanjaju romantičan seks sa raznoraznim muškarcima, i onima do kojih im je stalo i onima do kojih im nije stalo. Ovo je način da osete naboj emocija i strasti kakav su oduvek gledale samo u filmovima.

Seks sa mlađim ili starijim muškarcem

Sve ima svojih prednosti, pa je tako i u ovoj situaciji. Sa mnogo mlađim muškarcem žena se oseća sigurno, jer zna da ne može pogrešiti. Ona, u neku ruku, preuzima ulogu učiteljice i, slično kao kod dominacije, oseća da ima kontrolu. Sa druge strane, sa mnogo starijim muškarcem, ženi se dopada vizija o zadovoljstvu koje može da joj pruži iskusniji muškarac.

Seks za novac

Neke žene se stide ili pribojavaju da ostvare svoje seksualne želje u stvarnosti. Stoga maštaju o muškarcu kojima bi platile, te bi im on na taj način ostvario sve želje.

©MuškiMagazin

Slični tekstovi

Ostavite komentar