Prosize kapsule

Humor, bitan ali ne i presudan!

Nedavno sam imao slučaj prijateljske ispomoći drugarici koja je nakon raskida sa nekim likom iz kategorije “posle godinu dana zabavljanja nestaću bez javljanja i objašnjenja“ bila u potrazi za nekim novim.

Da joj se nađem, ponudio sam joj jednog od drugara, i u njegovu 000-017 korist, a po šablonu „svaki Ciga svoga konja hvali“ počeo da deklamujem – dobar dečko, ozbiljan, super izgleda, Bik u horoskopu (čije sam rogate karakterne odlike video kao posebnu prednost, obzirom na gore pomenutog begunca.. ).. završio fakultet… kad me ona bez posebnog interesovanja za sve navedeno prekide pitanjem – Da li je duhovit? Moju zatečenost, ona popuni konstatacijom – trenutno mi ništa od toga nije bitno, samo da je duhovit.. Cenjeni kandidat je otpao, ali je ostalo pitanje zašto je humor toliko bitan. Na njega u nastavku C2010-652 teksta tražimo odgovor uz par saveta kako da postanete – Duhoviti zavodnik…

Najčešće greške

Leži Čanak na plaži i dođe Greenpeace i vrati ga u more..!

Leži Čanak na plaži i dođe Greenpeace i vrati ga u more..!

Većina muškaraca, u nastojanju da bude „Duhoviti zavodnik“ čini jednu osnovnu grešku. Od šmekera koji šarmira mameći osmehe na licima suprotnog pola dovitljivim opaskama, prelazi granicu ukusa i postaje kreten koji na pomenutim licima izaziva pre šok i nevericu. Efekat ovoga je i više nego jasan. Evo par saveta da utvrdite gde je ta granica.

 1. Humor ne treba da posluži da ženu dovedete do suza, jer tu i šminka strada, već da je učinite poželjnom. Idealna kombinacija za ovako nešto je ravnopravna mešavina flerta, arogancije i duhovitosti. Ova „smrtonosna doza“ će Vas izdvojiti od ostatka kretena koji su bez uspeha pokušali ili pokušavaju slično.
 2. „Igrajte se sa njom“. Uz prethodnu kombinaciju idealno ide doza zadirkivanja sagovornice, naravno sa merom i ukusom, a naročito pozitivan efekat ćete postići kombinacijom ozbiljnijeg razgovora i pomenutog. Time će ona konstantno biti „na iglicama“, i budna.
 3. Naravno, pustite da Vašu „mentalnu“ duhovitost isprati i Vaše telo – gestikulacija, grimase, prevrtanje očima su uvek poželjni..samo da joj (zao)kupite pažnju!
 4. Nikad se ne smejte da bi ste je nasmejali! Zašto? Zato što bi se to moglo protumačiti kao Vaš očajnički pokušaj potvrde za ono što ste upravo rekli. Dakle, jednostavno mamite osmehe, a ne izmamljujte po svaku cenu..
 5. Kradite zanat! Većina duhovitih muškaraca se i ne trudi da bude duhovita, jer su kao takvi rođeni. Međutim, oni koji nisu treba da nauče kako „krasti zanat“, tj. Da uče od duhovitih, primenjuju njihove metode, fore… što nije sramota, jer niko se naučen nije rodio. Postoje i brojni priručnici kako da privučete pažnju svojom duhovitošću, što je u neku ruku i ovaj tekst, pa probajte sve – nađite ono što „pali“. Jer iz razgovora sa početka vidite da je to jako traženo umeće.

E, sad kao bonus savet, evo još jednog razgovora, takođe sa drugaricom, ali ovoga puta – viagra online canada

udatom. Pričajući neko vreme o svemu gore pomenutom i razmotrenom došli smo do određenih zaključaka koje sam sav ponosan krunisao izjavom – Humor je bitan. Žena kao žena, tu je da te pobije u svemu, pa tako i ova stavom – Bitan, ali ne i presudan. „Lepo je kad uvek imaš nekoga da te nasmeje i zabavi, ali i ne tako lepo kad s godinama shvatiš da si, verovatno na duže, zaglavio sa nekim ko će većinu ozbiljnijih problema rešavati na isti način. Postane zamorno..“ Dakle, muškarci – i u duhovitosti postoje granice!

©MuškiMagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Humor, bitan ali ne i presudan!

 1. Pingback: Pravo vreme za prvi seks u vezi? | Muški magazin - M@N!

 2. Ahahah ovo je Epic
  Citiram "Većina duhovitih muškaraca se i ne trudi da bude duhovita, jer su kao takvi rođeni."
  Sledeca recenica "Da uče od duhovitih, primenjuju njihove metode, fore… što nije sramota, jer niko se naučen nije rodio"
  Glup tekst ako nista drugo onda samo po ovome..