Prosize kapsule

Danielle Bux

Seksipilna Velšanka je jedna od najtraženijih modela sveta za promociju donjeg veša. Uprkos mnogim novim mladim licima koja se pojavljuju na tržištu svetske modne industrije, ona je ove godine napunila 30 godina i reklo bi se da njeno vreme tek dolazi. Sigurno je jedna od najseksipilnijih mama na svetu.

Pomračila sunce...

Pomračila sunce...

Danielle Bux (Danijel Baks) je model u kampanjama poznatog proizvođača donjeg veša La Senza, angažovana najčešće za linije La Senza Express, kao i za otvaranje prodajnih centara ove renomirane kompanije, koja ima preko 730 prodavnica u skoro 40 zemalja sveta.

Početkom 2009. godine je snimila seriju fotografija na plažama Dubaija, gde se prepustila iskusnim fotografima, koji su je fotografisali za liniju kupaćih kostima. Sa nekadašnjim slavnim engleskim fudbalerom Garyjem Linekerom (49) je u ozbiljnoj vezi, koji ima četvoro dece iz prošlih brakova, dok Danielle ima sedmogodišnju ćerku Ellu sa fudbalerom koji je igrao za niže lige i nije tako poznat kao Gary. Na leto 2009. bi trebalo da se održi njihovo intimno venčanje u krugu bliskih prijatelja.

Pre nego što je upoznala Garyja, Danielle se zabavljala sa jednim ragbistom, što nam jasno govori da je ova vruća dama slaba na fudbalere, odnosno, sportiste. Jednom prilikom je savetovala muškarce da svojoj dragoj nikada ne kupuju jeftine gaćice, jer bi im se moglo u mnogome isplatiti ako na to potroše malo više novca”.

Kompanija Sony je za promociju svojih najnovijih 3-inčnih touche screen volkmena iz serije X angažovala baš Danielle Bux, koja je za tu priliku bila odevena kao biletarka – u šali nazvana “šalteruša”.

Šta reći!?

Šta reći!?

Poznata je po učešću u emisiji Hell’s Kitchen, u kojoj poznate ličnosti uživo pripremaju hranu, u kojoj je ove godine pobedu odnela američka glumica Linda Evans, poznata kao Kristl Karington, jedna od glavnih ženskih uloga poznate TV serije Dinastija.

Danielle Bux će ove godine sigurno zauzeti jednu od visokih pozicija mnogobrojnih top-lista lepih žena sveta 2009. godine. S obzirom na to da o njenoj mladosti i životu nema puno informacija u javnosti, verujemo da će joj ova godina doneti ogromnu slavu, i da će se u budućnosti o njoj mnogo više pisati i pričati.

©MuškiMagazin

Slični tekstovi

Comments are closed.