Prosize kapsule

Pomozi joj da se odluči (za tebe)!

| by Sonja Madžar

Neodlučnost, nesigurnost i neveštost ulaženja u vezu danas su vrlo popularno oružje kojim se svi služimo kako bi se bolje ispitala situacija ili uverili da li je „suprotna“ strana zaista zainteresovana, i ono što je verovatno i najbliže istini – kako bismo sebi dali više na ceni.

Ako se postaviš u takvu ulogu, moraš znati da tu svakako postoji rizik – jer osim toga što rizikuješ da se ona okrene, ode i ostavi te „da se praviš nevešt svojoj mami“, to su trenuci u kojima tvoj ego ostaje povređen, a svi smo svesni tog groznog osećaja i mučnosti vraćanja u normalu. Prema tome, naš savet ti je da se muški odlučiš i izbegneš takve, zaista poražavajuće momente.

Cilj ne bira sredstvo?

Ko će koga..

Ko će koga..

Naravno, velika verovatnoća je da će se i ona služiti istim sredstvima kako bi ti „odlepio za njom“ i kako bi jedno duže vreme mislio i verovao da si sa njom „ubo sedmicu“ na Loto-u. Svi znamo da to itekako može da izludi i odbije čoveka, ali ako veruješ da je vredna trudna i ako na početku ukapiraš da je to samo jedna od malobrojnih loših stvari koje se tiču nje, onda joj oprosti tu glupu grešku, budi samo malo strpljiviji i pokušaj da je nadmudriš.

Postoje dva načina da ostaneš sasvim „cool“ i da pri tom, dođeš do nje. U oba slučaja moraćeš i ti da se igraš one naizgled potpuno idiotske ali uvek efikasne igre „vruće – hladno“.

Dakle, prvi i lakši put do cilja podrazumeva da si odmah postavio dijagnozu, odnosno da si skapirao koju igru igra. Daj sve od sebe da se odmah predstaviš u najboljem svetlu, budi džentlmen u svakom trenutku i onda nestani na neko vreme i igraj na „hladno“. Prema tom nepisanom pravilu ona će shvatiti da si ti „taj“, tj. taknućeš njenu sujetu i nemoj se iznenaditi ukoliko na već sledećem viđanju ona napravi prvi korak. Možda je malo nefer da tako proračunato dođeš do nje, ali zapitaj se samo koliko bi se dugo nervirao, razmišljao šta ona zapravo želi i kada će se već jednom odlučiti, da je nisi na vreme dijagnostikovao.

Hrani njen ego

Drugi način u pobedi nad njenim nećkanjem, zahteva više vremena i više strpljenja. Ovaj put moraš odigrati momački (sa momačkim nervima) a veruj nam, da ti takvi i rezultati sleduju! Najbitnija stvar jeste da svoj ego spustiš koliko god možeš (pa onda još malo), stisneš zube i pustiš je da se premišlja, izmišlja, da se nikad ne naljutiš i da joj nikad ne daš do znanja da te je uvredila; za njene „ispale“ imaj razumevanja i ne prestaj da smišljaš načine kako da provedete vreme zajedno (čak i sa njenim drugaricama). Jednostavnije rečeno – hrani njen ego! Ona će se naviknuti na tebe i računaće da si lud za njom. Jedina stvar koju moraš da imaš na umu je da nikako ne smeš pustiti da pređete granicu muvanja i postanete prijatelji, prosto moraš osetiti kada je vreme za preokret situacije.

Kopernikanski preokret

A onda ti ostaje samo jedna stvar a to je da je bocneš tamo gde si je napravio jakom. Stvari si postavio tako da ona misli da je jedina i da sve što radiš, radiš da bi je osvojio. A ti treba samo da je na kratko razuveriš – na primer, pozovi neku tvoju prijateljicu (koju ona ne zna) u izlazak sa vama. Ne bi bilo loše da ta tvoja prijateljica izazovno izgleda i da joj pre izlaska objasniš da u neko vreme počne da ti se nabacuje. A kao što si se i bezbroj puta uverio – žene su čudo! Tvojoj izabranici će to biti dovoljan izazov da još jednom dokaže da je ona tebi u centru pažnje. Verovatno će u početku biti iznenađena, ali će ubrzo shvatiti da nema više vremena za premišljanje. Tebi ostaje samo da se prepustiš prizoru, „pomogneš“ joj da se najzad odluči i pustiš je da te osvoji. Sve one neprijatne situacije koje si u prethodnom periodu trpeo će istog trena pasti u zaborav i videćeš da se isplatilo biti strpljiv.

P.S. Naravno, nikako ne zaboravi da častiš drugaricu i da joj se nađeš u sličnim situacijama – pamti pa vrati!

©MuškiMagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Pomozi joj da se odluči (za tebe)!

  1. Momci poslushajte! Pogotovo ovo da znate kada da se iz "strpljivog, divnog, dobrog i uvek pri ruci" pretvorite u zavodnika nashih snova ! Da nam ne bude na pameti stalno ono :" Kada ce me vishe poljubiti??? Da li mu se uosphte i dopadam!?!?"

    Sve pohvale chasopisu!