Prosize kapsule

Uspostavi fizički kontakt

Nakon neuspelih početaka ili lošeg seksa, većina muškaraca kikseve vezane za dopiranje i osvajanje devojaka, često pripisuje različitim mentalnim sklopovima, drugačijim interesovanjima i ko zna čemu. I znaš šta? Sasvim je moguće da je to jedna od opcija, ali da li i jedina?

Međutim, vaganje da li su odgovorni mentalni nivoi ili ne dolazi tek kasnije – nakon uspostavljanja fizičkog kontakta koji nam u velikom broju slučajeva odmah razjasni da li smo jedno za drugo ili ne. Na kraju krajeva, ne mora svaka avantura ili svaki dobar seks da se nastavi u vezu. Važno je da se vas dvoje dobro osećate u odnosu kakav imate.

Ipak, kod svakog početka treba biti pažljiv i strpljiv, ne bi li se stvari postavile na svoje mesto. Evo nekoliko saveta kako da uspešno i bez loših fazona započneš to nešto, pri tom vodeći ti nju, a ne ona tebe!

Ti si lider!

Nikako, ni u kom slučaju nemoj čekati da ona započne fizički kontakt. Od samog starta bićeš postavljen u poziciju inferiornog i veruj nam, to neće biti dobar afrodizijak ni za tebe ni za nju (osim ako baš nije nešto što volite i ona i ti).

Za početak dovoljno je da budeš džentlmen i da ne navaljuješ! Pruži joj ruku dok izlazi iz kola, diskretno stavi ruku na njeno rame dok šetate, uostalom trudi se da je dotakneš kad god možeš – možda ti ovo sad deluje besmisleno, ali to su prvi koraci koji vode ka njenom navikavanju na tvoj dodir.

Ako vidiš da je ona „zategnutiji“ i zatvoreniji tip, pokušaj da je „smekšaš“ tako što ćeš je odvesti na kuglanje, bilijar, pikado ili na bilo koju igru gde se podrazumeva da ćeš joj pomoći ili pokazati pokrete. To je zaista dobra prilika da određeno vreme u opuštenoj i zabavnoj atmosferi budete u fizičkom kontaktu.

Spontani dodiri

Još jedna izvanredna stvar koju je najbolje upotrebiti u večernjim izlascima jeste šaputanje. Poznato je da se u i oko ušiju nalaze mnogi nervni završeci što ih čini ultra osetljivim na dodir. Nije toliko bitno šta imaš (ili nemaš) da joj kažeš u tom trenutku, približi joj se i šapni joj tako da je nežno usnama dodiruješi ne prezaj od toga da izdahneš vazduh u njeho uho. Naravno, bilo bi idealno kada bi sadržaj poruke bila neka „tajna“, nešto što je namenjeno samo njoj i zbog čega će se ona sa tobom osećati „posebnom“.

Ne balavi i ne grizi kao vampir

Ne balavi i ne grizi kao vampir

Kad si već preduzeo prve korake i probio led, i kada si već u predelu ženskih erogenih zona, ne bi bilo loše da se u toku večeri orijentišeš i na vrat koji je verovatno jedna od najerogenijih tački na ženskom telu. Kada stigneš do strastvenih poljubaca po njenom vratu, znaj da ti je to dobra ulaznica za seks. Pri tom, moraš da paziš i da se kontrolišeš tokom ljubljenja jer su „šljive na vratu“ ipak rezervisane za srednjoškolske dane.

Ne budi kreten

Ako su sve tehnike zbližavanja dobro prošle i ako ste se konačno našli sami i započeli ono što ste do tada čekali, ostaje ti samo još da ni tu ne forsiraš tako što ćeš upaliti svetlo ili na bilo koji drugi način učiniti da se ona ne oseća udobno. Jer ako se devojka pored tebe oseća zadovoljno, sigurno i poželjno pre svega, onda je krajnje vreme da se oboje prepustite i počnete „igru“ u kojoj ćete sami postavljati pravila (i deliti nagrade).

Sve ovo na kraju može pasti u vodu ukoliko ne poslušaš najbitniji savet: Nemoj biti kreten! Ne žuri nikuda! Polako joj se približavaj i postepeno prelazi sa jednog nivoa na sledeći – to je jedini put da zajedno uživate i da kasnije u životu nemaš gorak ukus u ustima kada se setiš muvanja sa nekom devojkom. Verovao ili ne, ali žene se zaista pale na pažljive i strpljive muškarce!

©MuškiMagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.