Prosize kapsule

Osnove udvaranja

by Tijana Đuričić

Veština udvaranjajedna je od prvih prirodno proisteklih potreba bića. Da li Sunce greje Mesec , mužjak doziva ženku ili muškarac pruža ruku pozivajući damu na ples, sasvim je sve jedno, bitno je samo uočiti da je čitav kosmos zapravo zapleten u zanosnoj igri zavođenja, a da su ljudska bića jedina koja zavrzlamusvesno osmišljavaju ne postupajući samo dejstvu sile ili instinktima (mada su oni uvek dobrodošli).

Čarobna formula

Smejem se (x3) a...

Smejem se (x3) a...

Ne postoji jedinstvena formula za čarobni recept udvaranja devojkama. Svaka žena je svet za sebe – svet navika, osobina, osećanja, senzibiliteta, znanja i potreba, pa je tako za svaku po na osob potrebno ,,smućkati’’ jedinstvenu formulu. Da, Vaša mašta tu dolazi do izražaja, ali samo ako znate koji su potrebni sastojci….

Spoznaj pa vladaj

Polazna premisa je svima poznata: potrebno je da uradite sve u Vašoj moći da joj se dopadnete, ali da ostanete svoji. Iz toga sledi da prvo treba da otkrijete koje su to Vaše osobine, koje sami cenite i koje bistevoleli biste da i drugi primete. Zatim, da poradite na njihovoj lepo osmišljenoj prezentaciji – ne smete postati egocentrični opsednuti samoljubac, već osoba svesna svojih kvaliteta i mana; osoba koja ih je prepoznala, prihvatila i koja je odlučila da zagospodari zvojim životom, tako što će ispoljavati vrline, a po mogućstvu korigovati slabosti.

Neodoljivi zlatni bljesak

Duhovitost je esencijalna nit duha i osobina koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Najsmejte je i opustiće se, dajući Vam šanse i prostor za upoznavanje. Neka Vas predvodi osmeh – blistav i topao – čistih zuba J – sigurno će razoružati bilo koju devojku.

Energetski vapaj

Dame vole da osete energiju muškaraca – hrabrih, sposobnih ratnikaupakovanu u svilene rukavice (čitaj : džentlmenske manire). Nemojte se čitavom svojom seksualno-emotivno-intelektualnom snagom baciti na subjekat Vaših simpatija, već pokušajte da kontrolišete svoje kapacitete. U početku neka vlada osećaj muževne topline i blage zainteresovanosti, zatim probudite u njoj strast dozom seksualne energije, a onda je intelektualnim vragolijama (uz emotivne naznake) pripremite za romantični vrhunac. Iako možda zvuči apstraktno, kada stvari uradite kako treba na senzibilnom nivou, neće Vam biti potrebne ni reči, ni mudrovanja.

Igrajte na jedan adut

Upoznajte njene osobine i odaberite jednu koja se Vama najviše dopada ili ste stekli utisak da njoj najviše znači, a onda je svakoga puta na različiti način podsetite šta je to zapravo najzanosnije kod nje (ne misli se na deo tela!!! već na duševne osobine).Odredite i jednu svoju osobinu koju najviše cenite ili volite i pokušajte da je učinite uočljivom.

Zajednička interesovanja

Nakon prvog razgovora znaćete da li ih imate i koja su. Uvek kada razgovor zamre možete se podsetiti onoga o čemu zajedno maštate. Podsticanje i održavanje zajedničkih vizija učvršćuje šansu za sutrašnjim druženjem.

Lepa reč i gvozdena vrata otvara

U širem značenju – lepo ponašanje, ljubaznost, kultura, vaspitanje i tretman brižnosti daju veće rezultate od slatkorečivosti.

Govor tela

Dopustite Vašim željama da se diskretno ispolje suptilnim govorom tela – slučajnim dodirom (njene ruke), zagrljajem (ukoliko osetite da bi ga rado prihvatila), i korišćenjem „srećnih okolnosti“ – upalo joj je nešto u oko, isflekala se, kosa joj leti, nokat joj je pukao, minđuša se uvrnula, šlic otkopčao… iako je kliše – dame vole kada im se nađete. Ako se u ovakvim situacija ponesete kao džentlmen, i pritom to učinite javno, velike su Vam šanse da brzo zadobijete njenu naklonost.

Nemojte hodati tik uz nju ili je gurati, ali joj ponudite ruku oslonca ukoliko je klizavo, strmo ili ona nosi cipele sa visokim potpreticama.

Neverending Classic

Cveće, čokoladice, pisma, poruke, sitni pokloni i pokloni koje je sama naglasila da bi ih rado imala, tradicionalno su provereni instrumenti pridobijanja simpatija ženskog pola.

Originalnost i nepredvidivost

Osmislite specifičan poklon – Vašu kompilaciju pesama na CD-u, DVD-u, karte za pozorište, za luna park, za neku sportsku avanturu, samo Vama poznat restoran (a ne Vaš dom)….napišite joj pesmu, poklonite knjigu za decu ili trombolinu…

Iznenađenje, šok, zaprepašćenost kada imaju pozitivan predznak vode verovatnim rezultatima – upoznavanju, zbližavanju i ekstremnoj zainteresovanosti. „Banite“ do njenog fakulteta, radnog mesta i donesite joj sok, kafu ili cvet, a onda odmah nestanite…

Diskrecija, priroda i romantika

Smelost u namerama, umerenost u delima i oblaci zanesenjaštva u mislima pri nehajnoj šetnji parkom ili nepoznatim delom grada; sport na livadi ili piknik u centru grada; zajedničko opuštanje u suton ili zoru; i mnogo muzike, romantične duše devojaka ( a sve su romantične čak i kada neće to da priznaju ili se prave baš suprotnim) osvajaju bez sumnje!

SPECIJALNI SAVET: Opustite se i slobodno joj pokažite luckasti deo sebe, zabavićete je i lako će Vam pasti u zagrljaj!

©MuškiMagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “Osnove udvaranja

  1. Pingback: Udvaranje « Top saveti za muškarce

  2. Udvaranje je umetnost koja se "zaprljala" novim tehnologijama, ali nije umrla. Pisite jos o toj nasoj ceznji da naidje neki koji ume tako lepo da laze…

  3. tijana ili bilo ko voleo bih ako bi mogli da mi pomognete….imam 12 god i ocu da smuvam jednu devojku(imala je pre decka …zna da se ljubi) al ja ne znam pa bih voleo da mi objasnite sta trebam da radim jezikom kad se ljubim(da ga pomeram levo desno ili da ga vrtim)?/??? ili sta vec? POMOC plss poz svima