Prosize kapsule

Seks poze koje žene vole

Prema istraživanju seksologa i autora brojnih knjiga za poboljšanje seksualnog života, dr Iana Kernera iz Njujorka, ženama odgovaraju određene seks poze kako bi mogle da više da uživaju. Naime, on tvrdi: „Žene, za razliku od muškaraca mnogo lakše „izgube“ orgazam.“, a da se ovo ne bi dogodilo on preporučuje sledećih osam seks poza, koje omogućuju, kako kaže, „prirodan“ seksualni čin.

Evo malo misionarim..

Evo malo misionarim..

Misionarska

Ovo je jedna od najstarijih i najprirodnijih poza zbog direknog kontakta očima. Međutim, njena mana je što muškarac mnogo brže postiže orgazam, pa sam seks može trajati kratko. Da bi se ovo sprečilo, muškarac bi trebalo da zauzme takav položaj da više pritiska partnerkin klitoris, a da pritom vrši manju penetraciju.

Pazi da te ne odnese "pauk"..

Pazi da te ne odnese "pauk"..

Pauk

Muškarac treba da sedne blago nagnut unazad, sa savijenim kolenima, a žena treba da sedne naspram njega, takođe sa savijenim kolenima, nagnuta unazad, oslonjena na svoje ruke. Ovo omogućuje ženi da oseti dublju i intenzivniju penetraciju, nego u misionarskoj pozi, sa manje trenja.

Kakav ti je ovo mladež?

Kakav ti je ovo mladež?

Okrenuta

U ovoj pozi žena je na muškarcu, ali mu je okrenuta leđima. Prilikom upražnjavanja ove poze, stimuliše se G-tačka kod žene, a muškarac može duže da izdrži, a da ne doživi orgazam.

dobar kuca..!

dobar kuca..!

Pseći stil

Žena kleči, nagnuta napred, oslonjena na ruke, a muškarac je iza nje, takođe u klečećem položaju. Ovo je jedna od najuzbudljivijih poza za muškarce, jer je potpuno prirodna i on ima svu kontrolu. Ugao omogućava dublju penetraciju i povećava šanse da dođe do stimulacije G-tačke.

Bolje od sklekova

Bolje od sklekova

Na stomaku

Ispod ženinih kukova postavi se jastuk, kako bi joj karlica bila odignuta i omogućila bolji ugao penetracije. Muškarac je iznad nje oslonjen na ruke, kako ne bi vršio pritisak na njeno telo.

"Ma nisam lenj nego ovako bolje vidim TV.."

"Ma nisam lenj nego ovako bolje vidim TV.."

Lenj muškarac

Još jedna poza koja garantuje intimnost. Muškarac je u sedećem položaju, a žena je na njemu, ali oslonjena na prste, a ne na kolena (u čučećem položaju). Ovo je poza koja omogućuje veoma duboku penetraciju, vrlo blizak kontakt očima, a sva kontrola je prepuštena ženi.

"Ja ipak volim da je*em bez pribora.."

"Ja ipak volim da je*em bez pribora.."

Kašika – viljuška

Ova poza slična je pozi „kašika“, ali je malo ambicioznija. Žena je na leđima, a muškarac leži skoro pa normalno u odnosu na nju, tako da joj jedna noga prelazi preko njegovih nogu, a druga (u slučaju da je dovoljno gipka) preko njegovog ramena. Ova poza unosi promene u seksualni čin i stvara most ka još kreativnijim pozama.

"Sedi da ti objasnim.."

"Sedi da ti objasnim.."

Muškarac – stolica

Muškarac je u sedećem položaju sa raširenim nogama, a žena je ispred njega, okrenuta leđima, oslonjena na prste (čučeći položaj). Ova poza naročito uzbuđuje ženu, jer ima kontrolu, kao i „pogled“ na čitav čin.

©MuškiMagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Seks poze koje žene vole

  1. Pingback: Misionarska poza | Muški magazin - M@N!