Prosize kapsule

Samsung sa SRS tehnologijom

Samsung je izgleda rešio da pokaže šta zna kada je reč o kvalitetu zvuka na lap top računarima nudeći SRS TruSurround XT tehnologiju na N120 i N310 seriji računara.

sasung-laptopOvom tehnologijom je moguće dobiti kvalitetan surround zvuk, dok će se SRS WOW XT tehnologija pobrinuti za stereo zvuk i jaku bas liniju. Zahvaljujući ovim tehnologijama, moguće je proizvesti visoko kvalitetan zvuk samo sa zvučnicima ugradjenim u lap top.

Korisnici koji su osetljivi na kvalitet zvuka će primetiti poboljšanu čistoću zvuka, kao i nisko frekventni odgovor koji nudi bogat i dubok bas. Poboljšan je i kvalitet zvuka dijaloga, omogućavajući da se izgovorena reč čuje iznad haosa zvučnih efekata i muzike u pozadini, što će se sigurno dopasti ljudima koji vole da gledaju filmove na svojim lap top računarima.

SRS WOW XT tehnologija je posebno dizajnirana da poboljša kvalitet mono i stereo audio plejbeka na doslovno bilo kojoj mobilnoj spravi, obezbedjujući bogat bas za video igrice i muziku na zvučnicima koji su smešteni blizu jedan drugog.

Biće interesantno videti koliko ljudi će se odlučiti za Samsungovu N120 i N310 seriju, baš zbog audio tehnologije.

sasung2Što se tiče ostalih performansi N120 i N310 poseduju Atom CPU, 1.3 megapikselnu kameru, tri USB 2.0 porta, 3-u-1 čitač memorijskih kartica i Bluetooth 2.0 sa EDR-om..Poseduju 1GB RAM memorije, i 160GB hard disk prostora.Težina im je oko 1.28kg, što znači da nisu mnogo teži od ostalih uređaja u Samsung ponudi. Verzija N310 se može nabaviti i u četiri različite boje, a cena mu je oko 430 eura., dok je N120 jeftiniji i može se kupiti za oko 350eura.

©MuškiMagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar