Prosize kapsule

Žizela Bundšen

Plavooka Brazilka nemačkog porekla Gisele Caroline Bündchen je najtraženija svetska manekenka. Lepotica gracioznog hoda i zavodničkog pogleda, s izgledom koji zrači prirodnošću, svežinom i zdravljem.

Uobičajena poza za sunčanje

Uobičajena poza za sunčanje

Ima sve kvalitete na koje malo koji muškarac ostaje ravnodušan. Šarmantna 28-ogodišnja manekenka do sada je fotografisana za preko 500 naslovnih strana i godišnje zarađuje preko 25 miliona evra. Simpatična klinka koja je zapažena u McDonald’su jedući big-mek, danas je jedna od najseksipilnijih manekenki.

Gisele je lepotica koja uvek rado učestvuje u humanitarnim akcijama. 2006. godine je bila angažovana u reklamnoj kampanji „Uzmi Mek“, koju je organizovala kompanija Apple. 2008. godine je dobila skoro 200 hiljada dolara za snimanje kolekcije erotskih fotografija, a 2002. je napadnuta na modnoj reviji Victoria’s Secret, na kojoj je nosila životinjsko krzno. Za tokijsko izdanje časopisa Numero snimila je editorijal obučena kao S/M dama sa visokim potpeticama od 25 cm, gde je izazvala totalnu histeriju među Japancima, a časopis je rasprodat za nekoliko sati.

Uobičajena poza za šankom

Uobičajena poza za šankom

Svojim neodoljivim šarmom i talentom za PR, reklamirajući ženske japanke za dan i noć, povećala je njihovu prodaju i time donela više novca kampanji pošumljavanja Atlantske prašume, što je bitno za očuvanje pitke vode u Brazilu.

2004. godine se pojavila u popularnom filmu Taxi (Luk Besson), a 2006. u filmu Đavo nosi Pradu. Bila je u vezi sa Leonardom Di Caprijem i profesionalnim surferom Kelijem Slejterom. Danas je u braku sa američkim fudbalerom Tomom Bredyjem, koji ima sina iz prethodne veze sa Bridget Moynahan. Venčali su se dva puta – jednom u Los Anđelesu i drugi put u Kostariki.

Procenjuje se da je do sada zaradila preko milion dolara u sportskim kladionicama, kladeći se na italijanskog pravaka Inter. Za magazin Venity Fair otkrila je da su je zbog mršavosti stalno zadirkivali u školi, i da su je zvali Oliva, prema devojci mornara Popaja. Danas je devojka koja potpiruje vatru u telu mnogih muškaraca sveta i njenje fotografije spadaju u kategoriju najtraženijih devojaka na netu.

Ovu sliku smo jedva iskopali, zato cenite...

Ovu sliku smo jedva iskopali, zato cenite...

U najnovijem editorijalu snimljenom za magazin Elle možete videti fotografije Gisele u raznim pozama, na kojima slika ili jede špagete. Time je odlučila podstaći čovečanstvo na razmišljanje i akciju za borbu protiv AIDS-a, u cilju rešavanja tog velikog problema s kojim se Afrika suočava već dugi niz godina.

Potpisala je ugovore sa prestižnim modnim kućama – neke od njih su: Dolce & Gabbana (najpoznatija je reklama za parfem), Bulgari, Strenesse, Christian Dior, Missoni i Ralph Lauren. Voli da odlazi s društvom na zabave, a neke od bliskih prijateljica su joj Tyra Banks, Claudia Schiffer, Kate Moss i Rebecca Romijn.

©MuškiMagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar