Prosize kapsule

Šta pije mačo muškarac?

Pijemo kad smo žedni, kad nazdravljamo, zbog društva ili iz nekog drugog razloga. To radimo često i nekada može da bude bitno šta i kako pijemo. Bitno je da li pijemo da bismo utolili žeđ, da bismo se opili ili iz nekog drugog razloga. Neko bi mogao pomisliti da nije bitno koju vrstu pića pijemo i na koji način to činimo.

Čaša piva i čaša konjaka u muškoj ruci bi moglo da izgleda potpuno drugačije. Na odabir pića sigurno utiču povod, ponuda pića, dubina džepa, ali i garderoba. Naravno da to nije isključivo; niko Vam neće zameriti ako u diskoteci pijete kašasti sok od jagode, a izgledate kao Marlon Brando, ili na nekom gala prijemu pijete pivo, i to iz flaše. To verovatno nikome neće smetati, ali može da zasmeta baš njoj ili Vašem klijentu.

Mačo muškarac?

Mačo muškarac je osoba jakog karaktera, koja izgleda odmereno i ponaša se u skladu sa situacijom u kojoj pije. To je alfa muškarac koji priča pametno.

Đus samo protiv mamurluka

Đus samo protiv mamurluka

On u baru umesto đus-votke, piva ili limunade, pre bira, npr, konjak, viski ili rum.On je mačo i pre podne i poslepodne i noću. Situacija u kojoj se nalazi skoro nikada neće uticati na izbor pića mačo muškaraca. Mogli bismo steći utisak da mačo muškarac pije samo skupa pića, ali to nije pravilo. Na poslu pije jaču espreso kafu, pre nego nes kafu, posle večere pije vino, pre nego pivo. U koktel baru najverovatnije nikada neće piti bezalkoholni koktel, a u McDonald’s-u pije koka-kolu, pre nego šejk od vanile, dok će na izletu u prirodi piti pivo, pre nego multivitaminski napitak.

Šta nas čini mačo?

Nije dovoljno samo da odaberete pravo piće i da budete mačo muškarac. Nećete postati mačo zbog toga jer pijete neko određeno piće, ali ćete sigurno izgledati više zavodnički držeći u ruci čašu sa stopom i u njoj neki obojeni alkohol, nego limenku piva. Izgledaćete zrelije, što je jedna od odlika mačo muškarca. To ne mora da znači da ste zbog toga mačo. Pravi mačo muškarac kakvog verovatno većina od nas zamišlja nije samo zavodnik sa izraženim muškim crtama lica, on dok pije ima odmerene pokrete ruku i tela dok drži čašu, ima posebnu mimiku lica dok nazdravlja, osmeh, pogled i pokret usana. Na rejv žurkama pije energetski napitak, pre nego sok, ili tekilu. On bira svoje piće jer je mačo, a ne da bi bio mačo.

Mačo muškarac prvi otvara šampanjac, svoju čašu toči poslednju i nazdravlja, što ne mora da znači da je on jedini mačo, on je zbog toga samo više mačo od ostalih prisutnih. On otvara posebno vino u običnim situacijama. Pije polako i nikada ne prelazi granicu opijenosti. Piće ne vlada njim, nego on pićem.

Ako na restoranskoj čaši ostane trag grožđane masti, najverovatnije ste u pravu ako pomislite da iz nje nije pio mačo muškarac.

©MuškiMagazin.com

Slični tekstovi

3 komentara na “Šta pije mačo muškarac?

  1. veću glupost u životu nisam pročitao!!! daj bre ljudi, budite prirodni. ovaj vaš "mačo" ima da dobije izliv krvi na mozak ako se bude ovako ponašao, tj. ovoliko razmišljao!

    • Nema sta tu da se razmislja… Ili si takav ili nisi. Ne moze niko da glumi maco muskarca!

  2. moze jedan deo vremena ali to ce da te izludi ako zaista nisi takav po prirodi…ovo jedino moze da te iskoriguje ako vec posedujes takav stav