Prosize kapsule

Mark Wahlberg (Mark Valberg)

Američki glumac i pevač Mark Wahlberg je dobar primer lošeg dečaka koji je uspeo u životu. Rodio se u Bostonu kao najmlađi od devetoro dece. Nije završio školu, ali je to nevažno naspram njegovog impresivnog mišićavog tela, koje mu je donelo dugogodišnji ugovor sa kompanijom Calvin Klein, za promociju donjeg veša. Muški model izvajanog tela poznat je kao “kralj pornića”.

Sećamo ga se kao Marky Marka

Sećamo ga se kao Marky Marka

Drugo ime mu je Marky Mark, izvođač pesme “Good Vibration” sa prvog albuma “Music for The People”. Drugi i poslednji album “You Gotta Believe” je izašao godinu dana kasnije. Bio je član planetarno poznate grupe New Kids On The Block, koja se brzo probila na svetsku scenu, ali i brzo nestala sa nje. Posle raspada benda nastavio je muzičku solo karijeru, koja je trajala ukupno šest godina. Devedesetih godina je bio prvi na listi 40 hitova poznate TV kuće VH1.

U glumačkim vodama je od 1993. godine. Glumio je u filmu “Renaissance Man”, a najzapaženiju ulogu je imao kao Dirk Diggler u filmu “Boggie Nights”, preveden kao “Kralj pornića”. Izgubio je ulogu u filmu “Brokeback Mountain”, kao i u filmu “Ocean’s Thirteen” koju je umesto njega dobio Matt Damon. Sa Damonom je glumio u filmu “The Departed” (Pokojni), koji mu je doneo nagrade Oscar i Golden Globe za najbolju sporednu mušku ulogu, u kojem je glumio i Leonardo Di Caprio, s kojim je snimio filmove “Cocaine Cowboys” i “The Basketball Diaries”. U filmu “The Fighter” glumi sa Bradom Pittom.

Prema video-igri ”Max Payne” snimljen je akcioni film čija radnja ne odskače previše od originalne radnje PC igrice. Glavnu mušku ulogu, Maxa Paynea, glumi Mark Wahlberg, a glavnu žensku Mila Kunis, poznata iz serije “Lude sedamdesete”.

E ovde je već faca za uzor

E ovde je već faca za uzor

Mark je u mladosti često imao probleme sa zakonom. Vrlo rano je postao ovisnik o kokainu, a kao tinejdžer je često učestvovao u tučama i krađama. Prošle godine su ga paparaci fotografisali kako piški u sred Venecije, što je samo nastavak njegovih provokativnih aktivnosti pokazivanja i hvatanja za sopstvenu muškost. Misli da su Paris Hilton i Britney Spears vrlo loš primer za njegovu ćerku, zbog čega želi da se odseli iz Holivuda, kojoj ni sam ne zna kako će objasniti svoju Marky Mark prošlost. Novinarima je nedavno izjavio da je za njega Marky Mark bio frajer, ali kreten.

Sudski postupak koji se vodi protiv Marka je tužba njegovog bivšeg telohranitelja Leonarda Taylora koji traži preostalu isplatu zarada od 2001. godine u iznosu od 20 hiljada dolara, pored pet hiljada dolara koje je već dobio kao odštetu zbog fizičkog napada.

Ima troje dece, dva sina i jednu ćerku, sa ženom Rheom Durham, sa kojima voli da igra Nintendo, a u slobodno vreme rekreira se uz tenis i golf. Na svom telu ima četiri tetovaže – Boba Marlija na levom ramenu, inicijale MW na desnom ramenu, lančić oko vrata sa natpisom “U Boga verujem” i lik mačka Silvestera i Tvitija na nozi.

Citiramo Marka:

“Neću da zvučim kao svetac, jer sam daleko od toga. Posle dva meseca u zatvoru shvatio sam da ne želim ostatak svog života provesti zaključan. Možda se ponekad ponašam kao životinja, ali ne želim biti zatvoren. U zatvoru sam počeo da dižem tegove i te godine sam od mršavih 60 kg došao do mišićavih 80 kg”.

Čovek drži do sebe

Čovek drži do sebe

“Muzička karijera me je često dovodila u neprilike zbog mog dugačkog jezika i bio sam optužen od strane nekih novinara da sam homofobičan. Iako volim svoj životni stil odlučio sam da pokušam da promenim karijeru. Vrlo brzo je usledila prva filmska uloga i reperski život je počeo polako da se gasi”.

”Povratak muzici me ne privlači. Sada sam mnogo stariji i malo mudriji. Svakoga dana nešto novo naučim. I da se moja karijera sutra završi, bio bih srećan”

“Želim da se David i Victoria Beckham odsele iz Los Anđelesa jer izazivaju veliku uznemirenost u komšiluku. Poznati fucker živi blizu mene i mogao bi da se vrati u Englesku, jer su paparaci sve vreme oko moje kuće, ali ni u Engleskoj ga ne žele nazad.”

“Muškost treba unovčiti na fin način, pogotovo ako imate šta da pokažete. Nekada se zbog preokupiranosti mog izgleda u donjem vešu potpuno dekoncetrišem na snimanjima, misleći stalno o tome”.

©MuškiMagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar