Prosize kapsule

Zulay Henao

Zavodljiva kolumbijska glumica Zulay Henao je vlasnica verovatno najlepših military grudi na filmu. Postala je prepoznatljiva po ulozi u filmu “Fighting”, gde je glumila pod imenom Zulay Valez.

Priznaj da nisi do sada čuo za nju, a vidi kakva je!

Priznaj da nisi do sada čuo za nju, a vidi kakva je!

S porodicom je emigrirala iz Kolumbije u Nju Džersi još u danima dok je bila devojčica. Uvek se potajno nadala da će biti uspešna i napraviti svetsku glumačku karijeru, koja je počela kada je u Nju Jorku upisala studije glume. Ubrzo je postala prava žena ratnik sa ulogama u serijama i filmovima, kao npr. “Feel The Noise” i “Grizzly Park”.

U filmu “Fighting” pokazala je sve svoje military atribute, koje je stekla još nakon srednje škole, odlučivši da ode u vojsku, gde je imala nekoliko humanitarnih misija u Južnoj Americi, radeći kao prevodilac. “Ceo život sam u uskoj vezi s vojnim svetom. Radila bih u nekoj dobroj vojnoj priči s nekim nepoznatim herojima. Ne morate biti super-heroj, postoji mnogo heroja iz raznih priča, sa raznih aspekata”, rekla je Zulay. Ona svakako može biti novi glavni krivac preokupiranosti vojničkih misli, koje razmišljaju o raznim vojnim akcijama, u kojima bi se uz seksipilnu Kolumbijku moglo pobediti na svim ratištima. Zulay Henao je kao najpoželjnija nova svetska meta u koju bi verovatno svako od nas vrlo rado ispalio sve svoje metke. Jedan od heroja koje je pomenula sigurno bi mogao biti i neko od nas.

Od 2005. godine je u ljubavnoj vezi sa Terrenceom Howardom, koji iza sebe ima brak s Lori McCommas, s kojom je nakon 14 godina ljubavi odlučio okončati brak. Terrence je poznat po ulogama u filmovima “Iron Man” i “Lovačke družine”, a Zulay je upoznao na snimanju ratnog filma “Red Tails”, u Pragu.

Osmeh zlata vredan

Osmeh zlata vredan

Dođi da ti šapnem nešto...

Dođi da ti šapnem nešto...

Iako nikada nisu javno priznali svoju vezu, uhvaćeni su nekoliko puta zajedno na raznim žurkama poznatih ličnosti, i pretprošlog leta kako se kupaju u moru. Bivšoj ženi Lori je napisao pesmu koja otkriva njegove mračne tajne iz prošlosti, koju je izdao na albumu pod nazivom “Shine It Trough”. Šuškalo se da je bio dečko Naomi Campbell.

Pred Zulay Henao je sigurno vrlo uspešna glumačka karijera, a sudeći po njenom seksipilu, ne bi nas mnogo iznenadilo da je vidimo i u nekim drugim ulogama.

©MuškiMagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar