Prosize kapsule

Plastična hirurgija za muškarce?

Muškarci u Srbiji najčešće kao deca operišu uši i noseve. Kada malo odrastu i dožive miline orgazma i slasti kuhinje, često se potpuno zapuste i tek retke epizode trbušnjaka na glupim top šop proizvodima predstavljaju tragikomične pokušaje odbrane od „pivskog“ stomaka.

Kao da me je udario voz prepun plastičnih hirurga!

Kao da me je udario voz prepun plastičnih hirurga!

Poslednji trzaji su transplantacija kose, botoks i zatezanje lica. Naravno i liposukcija…do kraja života. Sva sreća dame više vole da štipnu stomak svog dragana, a ne da se dive njegovim trbušnjacima – ali da je obrnuto, većina muškaraca na Balkanu ostala bi bez žena. Prema nekim istraživanjima 83% muškaraca podržalo bi svoje devojke ili supruge da se operišu, a samo 30% žena bi to isto učinilo svojim bračnim partnerima. Večna stavka da je muškarcima bitnije vizuelno sasvim je deplasirana. Dame podjednako vole lepo …i unutra i spolja…Muškarci bi najradije pored sebe uspešnu poslovnu ženu kojoj je ipak najpreča porodica, ali ima i vremena da izgleda poput Džesike Albe…Ali danas bi i dame sposobnog muškarca koji im obezbeđuje lagodan život, ne švrlja, tu je za decu, ali i izgleda poput Metjua Mekonahija…

Iron Abs za vas

Činjenica da je hirurgija nekada bila samo za povlaštene slojeve – zvezde i aristokratiju, danas je daleka prošlost. Neinvanzivne, male intervencije izvode se skoro neopaženo, a cene su im posve pristupačne. One veće zahtevaju posvećenost i malo više finansija, ali nisu neizvodljive…Uostalom, ukoliko možete da dignete kredit za letovanje, što ga ne biste digli za svoje zdravlje!

Orjentacioni cenovnik bi izgledao ovako: transplantacija kose 2 evra po transplantatu, operacija nosa je između 1.000 i 2.000 eura, liposukcija i transplantacija masti oko 1.000, korekcija prednjeg trbušnog zida (abdominoplastika) 2.500-5.000, lifting vrata oko 2.000, povećanje usana od 500 do 1.200, zatezanje lica 2.000 do 10.000, podizanje obrva 1.500 do 2.000.

Ako vam se koža diže na glavi, setite se da vam uvek preostaju kreme, masaže, sport i gomile serija trbušnjaka. Naravno, ekstremne metode poput blefiranja da ste zbog velike saobraćajne nesreće sprečeni da se bavite fizičkom aktivnošću i da do kraja života treba da mirujete i da vas paze, dobre su samo na kratke staze…inače upropastiste se načisto!

Evo, ostavljeni između dve vatre, konsultujte se sa svojom savešću i džepom i krenite u akciju!

©MuškiMagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar