Prosize kapsule

Malin Akerman

Plavokosa kanadska glumica, model i pevačica, rođena 1978. godine u Švedskoj, karijeru je započela u svojoj petoj godini glumeći u TV reklamama. Pohađala je francusku školu i provela godine učeći ples i klizanje. Sa 16 godina otkrio ju je agent za modele, među gomilom tinejdžerki u lokalnom tržnom centru, da bi u 17. godini postala Fordov supermodel Kanade. U svojoj 23. godini je otišla u Ameriku gde je odigrala prve glumačke role.

Crveno je boja ljubavi

Crveno je boja ljubavi

Najviše pažnje je privukla ulogom u humorističkoj drami “The Comeback” u produkciji HBO-a. Ulogom Lori Juspecik (Silk Spectra II) u filmu Watchman, tj. Nadzirač, otpočela je svoju svetsku karijeru. Glumila je u filmovima: “27 Dresses”, “The Proposal”, “The Brothers Solomon”, “The Heartbreak Kid”, “The Invasion”, te sporedne uloge u filmovima “Harold and Kumar Go to White Castle” i “The Skulls” još na početku svoje glumačke karijere.

Iako glamurozna, Malin je vrlo opuštena i duhovita devojka, što je idealno u kombinaciji sa lepotom i seksipilom koji poseduje. Podjednako voli da glumi i da peva, što može biti jedan od bitnih razloga zbog kojeg se udala za italijanskog muzičara, tačnije bubnjara Roberta Zinconea. Glasovne mogućnosti je oprobala u bendu The Petalstones, koji postoji dve godine i koji gostuje po klubovima u Los Anđelesu. Svirali su na žurki povodom završetka snimanja filma „Srcolomac“, u kojem je glumila sa Benom Stilerom, a pojavili su se i u jednoj epizodi serije “The Comeback”. Do sada su izdali jedan CD pod nazivom “Stung”.

Govori tri jezika i volela bi da sledi put nekoliko svojih idola, kao što su: Susan Sarandon, Sissy Spacek i Meryl Strip. Iako je najčešće glumila u komedijama, ne bi volela da se ograničava na taj filmski žanr i da je publika pamti kao komičarku, izjavila je Akermanova.

malinakerman-4

Malo smo ukrali fotku, ali nema veze...

Malo smo ukrali fotku, ali nema veze...

U martu 2009. godine štampa je objavila paparaco fotografije snimljene dok je Malin izlazila iz jednog kluba, na kojima se vidi znatiželjnima ono najslađe – njena ”mačkica”. Magazin Maxim je objavio seriju fotografija na kojima je pozirala u toplesu. U filmu Srcolomac njeno najjače oružje protiv sila zla su lateks i koža uz neodoljiv šarm i seksi guzu. Iako nema bujne grudi, Malin je devojka kakvu bismo mogli zamisliti kada nam je u mislima potrebna seksi plavuša zanosnih pokreta i vrelog izgleda.

©MuškiMagazin.com

1 komentar on “Malin Akerman

  1. Bila bih Vam izizetno zahvalna ukoliko biste mi prosledili e mail adresu Vaseg sajta, buduci da mi se dopada, pogotovo sto je MUSKI online magazin. Ukoliko ste zainteresovani pisala bih za Vas magazin, buduci da sam diplomirani novinar sa Fakulteta politickih nauka sa dobrim poznavanjem muskaraca ;)))

Ostavite komentar