Prosize kapsule

Mis plastike 2009.

Druga pratilja: žrtva gravitacije

Druga pratilja: žrtva gravitacije

U Mađarskoj je 9. oktobra održano nesvakidašnje takmičenje – Mis plastike. Ovaj izbor za najlepšu “neprirodnu” devojku uključio je 18 natecateljki koje su svojim pojavama pokušale da dočaraju blagodeti plastične hirurgije.

Prema rečima plastičnog hirurga dr Tamaša Rožoša, cilj ovakvog takmičenja bio je da se pokaže kako zahvati korektivne hirurgije ne moraju nužno podrazumevati predimenzionirane grudi, natečene usne ili kožu zategnutu do pucanja.

Organizatori tvrde kako su učesnice očekivalo da pokažu “savršenu harmoniju tela i duše”, no takmičenje koje se sastojalo iz tri dela skoro isključivo je bilo koncentrsano na fizičke atribute devojaka. Usudili bi se reći – pa nego na šta drugo!?

Aleksandra Horvat, koja je bila jedna od favoritkinja na izboru za “Mis plastike”, bila je primorana da odustane od takmičenja zbog teže povrede ligamenata kolena. Devojka je, naime, zbog teških silikonskih grudi izgubila ravnotežu na visokim potpeticama i pala niz stepenice dok se vraćala iz prostorije u kojoj su joj sudije ocenjivale grudi. Završila je u bolnici i trenutno je u kolicima jer zbog bolova u kolenu ne može da hoda. Uprkos tome, tražila je da nastavi takmičenje, ali joj nije dozvoljeno. “Ne vidim zbog čega ljudi ne bi mogli da se dive mojoj lepoti i u kolicima”, zapitala se Aleksandra. Na izboru za “Mis plastik” mogle su da se prijave samo devojke koje imaju silikonske grudi ili usne, odnosno koje su bile podvrgnute bar jednoj plastičnoj operaciji.

Pobednica je Reka Urban, 22-godišnja hostesa koja je osvojila stan u Budimpešti, prva pratilja je Edina Kulčar – osvojila nova kola, a druga pratilja Aleksandra Horvat kuči je odnela dijamantski nakit u vrednosti od 10.000 dolara.

Prva pratilja: Ovo je naša favoritkinja

Prva pratilja: Ovo je naša favoritkinja

I kako čovek onda da reciklira plastiku?

Pobednica: I kako čovek onda da reciklira plastiku?

Težak izbor, zar ne?

©MuškiMagazin.com

1 komentar on “Mis plastike 2009.

  1. Pingback: Tweets that mention Mis plastike 2009. | Muški magazin - M@N! -- Topsy.com

Ostavite komentar