Prosize kapsule

Seks za jednu noć

Za izreku one night stand u srpskom jeziku ne postoji adekvatan prevod. Možemo čuti “veza za jednu noć”, “seks za jednu noć” i tome slično. Jednostavno rečeno, ovo znači da izađete uveče, upoznate nekog, provedete noć sa njim ili njom, možda zajedno dočekate jutro, možda doručkujete zajedno, i to je to.

Prećutno ili otvoreno, oboje pristajete na ovaj dogovor, i najčešće ne ostanete u kontaktu. Možda se javite jedno drugom u prolazu, ako se opet sretnete. Ovo može biti jedno strasno i fizički uzbudljivo iskustvo za svakog.

A šta je sa seksom preko dana? Jel se to važi?

A šta je sa seksom preko dana? Jel se to važi?

Važno je da imamo na umu nekoliko stvari kako bi se zaštitili i bili u mogućnosti da zaista uživamo. Kada ste već upoznali osobu sa kojom bi želeli da provedete noć, pre nego se upustite u avanturu, obezbedite zaštitu. Imajte na umu da ne poznajete osobu sa kojom ste. To doprinosi uzbuđenju, ali nosi sa sobom i potrebu da se dodatno zaštitite.

Kondomi su za sada najbolja zaštita od seksualno prenosivih infekcija. Najbolje je da kondome kupujete u apotekama, te da koristite one koji ne stoje po džepovima neko duže vreme.

Kada dođe do čuvenog pitanja “Da li ćemo kod tebe ili kod mene”, razmislite šta je za vas jednostavnija, i na neki način, sigurnija opcija. Da li je vaš stan sređen? Da li možete jednostavno i lako da odete ili kažete osobi da ode, ukoliko stvari krenu suprotno od onoga što ste planirali? Važno je da se u svakom trenutku osećate slobodno da kažete šta želite i na taj način zaista uživate u noći koja je pred vama.

Poznanstva i seks za jednu noć vam omogućavaju da budete šta god želite. Možete da ispunite neku svoju fantaziju. Iskoristite mogućnost da probate nove stvari. Zapamtite da uživanje podrazumeva da u svemu poštujete i svoje i tuđe granice. Otvoreno pitajte i govorite šta želite. Otvoreni razgovori mogu da podstaknu maštu, a bićete sigurni da radite ono u čemu oboje uživate.

Naravno, budite opušteni. Ova noć vam pruža priliku da zablistate. Budite otvorenog uma i slobodni da istražujete i budete istraženi. Možda otkrijete da volite neke nove poze u seksu koje vam ranije nisu padale na pamet.

Nakon ovakvog iskustva, možete imati lepezu emocija. Možda ćete osetiti da su vam ego i samopouzdanje na vrhuncu. Potrudite se da zbog toga ne budete nepažljivi prema osobi sa kojom ste proveli noć. To što ovo iskustvo ne nosi sa sobom obaveze kao u vezi, ne znači da ne možete da budete nežni jedno prema drugom i da se prijateljski pozdravite.

Možda ćete osetiti potrebu da bolje upoznate misterioznu osobu sa kojom ste proveli noć. Ponekada se “one night stand” pretvori u vezu ili prijateljski odnos. Ukoliko ste zainteresovani, pitajte, razmenite brojeve telefona, e-mail ili sl. Ne plašite se da čujete ne kao odgovor. Ako ne pitate, nikada nećete saznati, a ako je odgovor ne, imaćete lepo sećanje na vreme koje ste proveli zajedno.

©MuškiMagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “Seks za jednu noć