Prosize kapsule

Destinacija – Romantika…

by Sonja Madžar


Bilo da si u dugoj i stabilnoj vezi, bilo da si u strasnoj kombinaciji pa čak i da si na početku nečega (što podrazumeva tebe i nju), u ovim, često veoma dosadnim danima, do pravog osveženja, ali i do izvora njene privrženosti i sreće možeš  doći vrlo lako. Naime, ako imaš makar malo nekog novca u šteku bilo bi dobro kada bi  ga iskoristio na realizaciju „Destinacije Romantika“. Veruj nam da čak i produženim vikendom na skromnijem (ali romantičnom) mestu možeš da zadobiješ mnogo, mnogo, mnogo više „zasluga“ kod nje koje će ti u mnogome učvrstiti vezu, kombinaciju ili šta god da imate. A ujedno će to biti i savršena relaksacija i beg od svakodnevne buke i trke.


destinacija-romantikaKada se odlučiš na ovo romantično bekstvo, pre svega moraš proveriti i uskladiti vaše slobodne dane a onda čekirati i zaokružiti i onaj faktor koji odlučuje o destinaciji i luksuzu – novac!

Ako nemaš dovoljno novca makar i za kraći put, ni to nije razlog da odustaneš od plana. I nekoliko dana, ali pažljivo isplaniranih, provedenih u stanu može biti romantično i opuštajuće samo ako imaš dobru volju i još bolje ideje. Čak i ako si slab na idejama, evo mi ti pomažemo da se prisetiš (onog što već znaš) svih slatkih detalja koje će sigurno obradovati tvoju lepšu polovinu.

Sitnice koje sigurno moraš da imaš sa sobom, za koju god lokaciju da se odlučiš, jesu one koje će vas oboje dodatno uzbuditi i poboljšati raspoloženje i komunikaciju na svim nivoima. Dakle, iskusno – ulje za masažu, neki CD sa pesmama koje su „vaše“, čokoladice i slatkiši koje ona posebno…

Ukoliko si se odlučio za varijantu ostanka kod kuće, onda si u prilici da zakažeš neku od istovremenih masaža za vas dvoje a o detaljima kao što su muzika, slatkiši, prigušena svetla i raznorazni mirisi ne treba ni govoriti jer su ti u tom slučaju bukvalno nadomak ruke. Sve ovo ti sad možda deluje kao neki „kliše“ iz glupog romantičnog filma ali veruj nam, sve dok joj takve stvari izmamljuju osmeh na licu do tada si u romantici i nemoj da brineš.

Najbitnije od svega jeste održavanje prijatne i ušuškane atmosfere zato je poželjno da svaki nepredviđeni događaj i svaku neprijatnu situaciju koja može da iskrsne ispratiš sasvim smireno i kul jer nervoza je nešto što je potpuno zabranjeno u ovim situacijama – sa njom sve propada. Dakle, trudi se da nekoliko dana izdvojiš samo za vas dvoje, a pri tom se maksimalno potrudi da zaista to vreme iskoristite u relaksaciji, uživanciji, smehu… i još po nečemu. Jer, veruj nam, šta god da se desi vas dvoje ćete imati lepu uspomenu, a ti ćeš u ovom slučaju prikupiti dodatne poene za savršenog frajera kome gotovo da ništa ne predstavlja problem i koji je tu da stvari učini lepšima.

Slični tekstovi

Comments are closed.