Prosize kapsule

Za štiklu viša

by Sonja Madžar

Ne da nije problem nego je vrlo često i poželjno da je muškarac iznad prosečne visine. U njegovom zagrljaju se devojke osećaju zaštićeno i sigurno a još ako je i razvijen i širok onda je tu već urađeno gotovo pola posla u korist njegove muškosti. Sa druge strane ako su u pitanju visoke devojke tu je po sredi sasvim druga priča. Naravno, svoju visinu devojke mogu iskoristiti u sportu ili manekenstvu, ali ako nije slučaj ni sa jednom od ove dve opcije onda se može pričati o pomalo klizavom terenu.

Zapravo za većinu muškaraca idealna devojka je niža od njih jer kako smo već rekli, tu njihova muškost dolazi do izražaja. Ali, veruj nam, nije to uvek slučaj – kada muškarac izabere devojku koja je viša od njega jedna njegova osobina tu dolazi do izražaja a to je da on ima zaista svoj stav i da ne briga mnogo oko društveno prihvatljivih normi i stereotipa.

Bilo kako bilo, ako ti se desi da se baš, baš zagreješ za devojku koja viša od tebe, njena visina ne treba da ti predstavlja ni „p“ od prepreke jer nikad ne znaš šta se zapravo krije ispod spoljne fasade. Postoji verovatnoća da je to najbolja devojka koju si ikad sreo ili ona koja je sve ono što si do sada tražio. Ukoliko se desi da je za štiklu viša od tebe, evo, mi ti dajemo nekoliko saveta kako da lakše i spretnije osvojiš njeno srce.

kada gazi ne maziTi si nizak, ali i ona je visoka!

Sasvim je moguće da devojke koje su malo iznad prosečne visine, oko sebe stvorile neku vrstu zida oko sebe jer su tokom odrastanja uvek bile najviše ili najkrunije i na neki način odskakale od ostalih. Verovatno im je zbog toga malo teže prići i možda je malo duži put do njih pa je stoga potrebno i malo više strpljenja ali istovremeno to nikako ne znači da treba da budeš previše mek i sladunjav nego vrlo odlučan u nameri da je osvojiš.

Kada si joj prišao i kada ste počeli nekakvu konverzaciju, jedino što treba da imaš na umu je da pod obavezno izbegneš komentare tipa „Sigurno teško nalaziš odeću/obuću“ ili pitanja „Jesi li trenirala košarku ili odbojku?“… Veruj nam da su ti beskorisni komentari i pitanja već odavno rezervisani za dosadnu rodbinu ili porodične prijatelje koji bi da budu duhoviti. Umesto toga, možeš se smejati njenim forama i pohvaliti način na koji razmišlja.

Duge noge za..

Još jedna činjenica koja se nikako ne može zaobići a usut ide i tebi u prilog jesu njene duge noge. Daj joj kompliment da ima neverovatno seksi noge i da je tebi to u većini slučajeva najprivlačniji deo ženskog tela. Taman kad si tu možeš nabaciti i priču o modi i modnim dizajnerima koji zapravo daju akcenat na dugim nogama jer tako sva odeća deluje daleko bolje, elegantnije, zavodljivije…

Za ostale komplimente moraćeš sam da se potrudiš, bitno je samo da fokus sa njene visine prebaciš na kvalitete koje poseduje i na taj način premostiš razliku u visini. I naravno, nije na odmet da ti kao pandan, sve vreme budu u glavi Nikol Kidman i Tom Kruz i pitanje „Da li je postojao muškarac na svetu koji mu nije zavideo dok je bio sa Nikol?“.

Ostavite komentar