Prosize kapsule

M@N! sex saveti – osvežite vaš sex!

Novi svet, moderno doba, brza hrana, sintetička odela, stres, ozonske rupe… mogli bi navesti bar još milion poštapalica kojim bi opravdali manjkavost koju pokazujete u krevetu sa partnerom. Jednostavan i pravi razlog je – muškarac ste, i ulenjili ste se! Kako biste izbegli santu ka kojoj hitate, poput Titanika među čaršafima vaše zajedničke postelje, evo par saveta kako da otopite neizbežno ledenu atmosferu.

Novo mesto

Što se tiče ovog pravila, izbor je veliki i zavisi od vaše kreativnosti, egzibicionizma, a i potreba. Nekima je dovoljno, jednostavno, da promene sobu, krevet, sto, stolicu, ili pod.. dok se drugi mogu opredeliti za drugi stan, ulicu ili grad. Provereno je – pali! Ako ste adrenalinski zavisnik, probajte sa nekim javnim mestom, možda u kolima na gradskom parkingu, prolazu (nadomak, a skriveni od ljudskog oka), liftu.. osvežite intimu svoga odnosa rizikujući da postane javan!

Nova poza

Iako ne tako smeo kao prethodni savet, pokazalo se da i ovaj može imati podjednakog efekta na poboljšanje vašeg seksualnog odnosa. Iako ste već stekli dva osnovna uvida u umeće ženskog orgazma, preporučujemo vam da probate i nešto novo – jer ste sa ova dva,verovatno, već smorili. Idealno rešenje za to je – nova poza! To, koja će biti, kazaće vam se samo, samo pustite mašti na volju. Bitnije od toga koja će biti, jeste KAD ĆE BITI! Odgovor je – onda kad ste primetili da stvar prelaz u rutinu. Idealan trenutak da isprobate nešto novo..

seks-koji-se-pijeDirty talk

Ovo pali i oduvek je palilo! Kao što već pomenusmo u nekom našem tekstu, bezobrazne reči uzbuđuju naš najveći polni organ – mozak! Reči pobuđuju emocije, senzualnost i krv pojuri gde niste ni znali da može. Ipak, treba napomenuti da dirty talk spada u veštine, jer treba znati granicu između zavođenja poganim jezikom i psovke. Pređete li je zamilimetar, rezultat može biti razočaravajući..

Mr Instruktor

Često, samouvereni u poznavanju načina da je izludimo, pravimo grešku ne znajući da možda postoji još neki. Ne gubeći samopouzdanje i poziciju onog koji vodi igru, predložite joj neke stvari koje niste probali (a hteli biste), i dopustite da i ona predloži neku. Nakon toga – prepustite se i uživajte. Upravo ste je naveli da učini baš ono što ste imali na umu, a da niste izgubili kontrolu.

Povez!

Još jedan od onih saveta koji se vezuju uz mozak – naš najveći polni organ. Iako je magija očiglednog očigledna, jer je tu sve do gole kože, garantujemo da će vam se podjednako dopasti i erotika na neviđeno. Tu mašta pali svoje senzore.. Tajna ovog saveta leži u tome, što se u nedostatku čula vida, sva ostala čuda znatno više aktiviraju, te će prosti dodir (neočekivan, jer ona ne zna gde ste) imati ulogu savršene predigre kao najboljeg uvoda u neviđen seks. Ipak, nemojte suviše ponavljati iste radnje, jer završeci nerava lako oguglaju na iste stvari.

Savet iznad svih je – budite maštoviti!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Ostavite komentar