Prosize kapsule

M@N! Fashion – modni trendovi ove zime!

by Milena Stanisavljević

Kako uz mnogo stila i malo noviteta u ormaru i ove zimske modne sezone možete biti IN?

Nezaobilazni detalj garderobe svakog muškarca- džins i ove zime je u modi. Sigurno imate bar jedan par farmerica, koje u kombinaciji sa drugim komadima odeće, uz malo mašte mogu izgledati nesvakidašnje.

Na modnim pistama mogao se videti teksas svih boja- plavi, u sivim i teget tonalitetima- pa sve do crne. Zastupljene su i rokerske pocepane farmerke, različitih debljina, “ukrašene” alkama i zakrpama.

Ukoliko se odlučite za upadljive, pocepane farmerice ili one sa efektom iznošenih i izbeljenih pantalona, uz njih možete kombinovati belu majicu dugih rukava, ili pamučne majice ukrašene štampama i zakrpama koje su, na primer, inspirisane svetom muzike.

sesir_228176s4Dobro odabran šešir, kačket, šal ili rukavice upotpuniće vašu zimsku odevnu kombinaciju.

Odavno je prošlo vreme kada su se u hladnim zimskim danima muškarci “čeličili” bez rukavica, šalova i kapa. Ne samo da će vas ovi odevni dodaci, možda, sačuvati od prehlade, ili od grubih, ispucalih ruku od hladnoće i vetra, već će dati i posebnu, nesvakidašnju notu vašem oblačenju.

Tako će, na primer, šešir “otvoriti” jednostavnu kombinaciju jednobojne majice i pantalona, a ukoliko vam se u nekom trenutku ne dopada da budete zapaženi i upadljivi, biće dovoljno da skinete šešir.

Odevnu kombinaciju možete upotpuniti jednim neobičnim detaljem. Bitno je zapamtiti da više upadljivih detalja lako mogu preći u kič!

I ove godine u vašem ormaru dobrodošlo je odelo za sve prigode, koje će vam olakšati odabir garderobe u svečanim prilikama.

Prisutne su i perjane jakne od najnovijih materijala, zanimljivi sakoi, kaputi, ali i kožne jakne. Bez obzira da li se odlučite za neku trendi varijantu, ili klasične krojeve, sigurno će dobro doći u hladnim danima koji su pred nama.

Ukoliko niste sigurni koji detalji bi se ukolpili u vaš stil, prošetajte malo, možda razgledanjem izloga dobijete neku ideju. Ipak, trudite se da ostanete verni sebi , jer najbitnije je da se dobro osećate u garderobi koju nosite, ali i da svakoj kombinaciji date lični pečat, kako biste uspešno plivali u moru zvanom – moda.

Slični tekstovi

Ostavite komentar