Prosize kapsule

Energetski ŠEJK!

Sigurno ste već dovoljno puta čuli da je doručak najbitniji obrok u toku dana. To je naravno i istina. Uz dobar prvi obrok lakše ćete pregurati ostatak dana, čime god se bavili tokom njega. Ali, pre nego krenete u borbu sa svakodnevnim obavezama ili na jednostavno džogiranje oko kvarta razmislite o dodatku vašem doručku u vidu mineralno- vitaminsko-voćne bombe zvane ŠEJK!

Evo nekoliko saveta kao ćete vašu energiju dovesti DO VRHUNCA!

Jagoda breakfast shake

Jagode su bogate vitaminima A i C, a napitak koji ćete napraviti sledeći naš recept, snabdeće vas sa mnogo svežine i pozitivne energije – dovoljno za ceo dan!

Iron Abs za vas

Šolja jagoda (prirodno uzgajanih)

Šolja jogurta ili šlaga

Dve kašičice smeđeg šećera

Mikser će obaviti ostalo…

banana almond smoothieBanana badem shake

Banane su bogate proteinima, vitaminima B i C, hranljivim vlaknima. Zato su jako dobre kao sredstvo za obnavljanje snage mišića, i nije ni čudo kada vidimo tenisere tokom meča da ih konzumiraju. Dodajte malo mleka, jogurta i badema i dobićete odličan energetski napitak, koji čak može poslužiti i kao zamena za doručak. Ubacite sastojke u mikser i smiksajte vašu bombu za danas!

Pola šolje mleka ili jogurta

Jedna banana (očišćena i iseckana)

Možete ubaciti i malo vanile

Badema prema želji..

Uživajte!

A za one kreativnije, evo nečeg baš zanimljivog!

freshiii..!!!Kaktus shake!

Kaktusovo jezgro nije džaba zaštićeno kaktusovim bodljama. Istraživanja su pokazala da je ono veoma zdravo kao antioksidans i po efikasnosti jednako vitaminu C, beta-karotenima i hranljivim vlaknima. Dodatno – snižava šećer! Zato, evo jednog, zaista zdravog šejka..

U mikser ubacite sledeće sastojke-

Dve manje kruškice kaktusa (oljuštene i iseckane)

Jednu bananu

Četiri kockice leda

Kašikicu meda

Pola do cele šolje mleka ili jogurta

I miksajte!

4 komentara na “Energetski ŠEJK!

    • Na sat vremena pre treninga je korisnu uneti manji obrok – kombinaciju oko 20g proteina i duplo više ugljenih hidrata niskog glikemijskog indeksa. To može biti proteinski šejk sa vodom i polukuvana riža sa kašicicom lanenog ulja. Na pola sata pre treninga može se uzeti kofein (o suplementaciji pre treninga pročitaj naš tekst http://www.muskimagazin.com/2011/07/05/suplementa…

Ostavite komentar