Prosize kapsule

Doručak u krevetu!

doručak je poslužen!

Doručak do jaja!

Da li će to biti jaje na oko, čokoladica ili francuski tost sa toplim čajem, mlekom, kafom… nije bitno. Ono što jeste važno je da je dan započeo jednim malim znakom pažnje kojim ste u njenim očima postali romantični heroj i džentlmen. Koliko intimnosti u sebi ima taj jedan obrok ne možete ni naslutiti, ali nikad ne treba zaboraviti onu – najbrži put do nečijeg srca vodi preko stomaka!

Zato, evo nekoliko saveta za savršen početak dana…

Trik je u iznenađenju

Za početak, bitno je da ostavite sebi dovoljno vremena da bi iznenađenje uspelo. Ustanite ranije, a u slučaju da se i ona probudi u trenutku dok se krišom budete izvlačili iz kreveta, uspavajte je nekom od onih umirujućih fora – spavaj još malo.. idem samo do toaleta.. i ja sam tek ustao..

Ljubavni meni

Za šta god se odlučili da se tog jutra nađe na vašem ljubavnom meniju, važno je da bude od srca. Ako smo nešto naučili to je da žene obraćaju pažnju na detalje. Naš savet je da se umesto pola kilograma dobro prepečene slaninice i malo turšije (što bi oduševilo svakog od nas), na poslužavniku ili breakfast stolčiću, nađu vafli u obliku srca, palačinke prelivene nekim voćnim sosom, žitarice poslužene u nekoj posebnoj činiji koja će poručivati volim te.. naravno, možete se odlučiti i za tost sa medom ili marmeladom, uz koji ćete poslužiti sok od pomorandže, čaj, mleko, kafu.. Ali, takođe, uopšte ne morate ni kuvati. Možete se neopaženo izvući iz stana i u pekari kupiti vaš ljubavni paket, koji ćete joj poslužiti na najromantičniji način. I zapamtite, akcenat nije na obroku, već na pažnji!

Breakfast accessories

Kao što smo rekli, akcenat nije na obruku, mada je, naravno, poželjno da bude pristojan i jestiv. Sve ćete učiniti mnogo prijatnijim i događajem za pamćenje ako vaše jutarnje iznenađenje začinite sa par sitnica. Ruža ili drugi cvet po izboru, uvek je poželjan detalj. Međutim, uz nju dodajte i salvete u posebnom love dizajnu u koje će biti umotan neki lep pribor za jelo, sakrijte neku ljubavnu poruku, pesmu ili jednostavno crveno srculence na belom papiru i oborili ste je, a da nije još ni ustala! Svemu možete dodati i korpu svežeg voća, poneku čokoladicu, jutarnje novine.. i projekat je uspeo.

Čistoća je pola zdravlja..

…ali i druga polovina uspešnog ostvarenja vašeg iznenađenja. Ne zaboravite da počistite kuhinju, nakon što ste završili pripremanje doručka, a pre nego što ste joj ga odneli.. jer će ona kad tad ustati iz kreveta, a svinjac koji ste ostavili za sobom može joj smučiti i doručak i ostatak dana. Dakle, počistite! Takođe, postarajte se da imate par salveta, krpu imate i kraj kreveta, jer nezgode se događaju, ali mogu biti brzo sanirane..

Ako ste sledili sve ove upute, projekat doručak u krevetu je uspeo, a sada je red na njoj da vam iskaže zahvalnost za sav trud.. i ne zaboravite – pošto je ljubav ovde u prvom planu, kao aperitiv pred obrok poslužite joj jedan nežan poljubac

Slični tekstovi

Comments are closed.