Prosize kapsule

Kako otvoriti flašu bez otvarača?

Kada se za nekog muškarca kaže da ima problem sa pićem, to obično znači da ne može da otvori svoju flašu – zar ne? Šalu na stranu, znači to i nešto drugo, ali hajde da razmotrimo i ovu šaljiviju stranu pomenutog problema. Dakle, evo nekoliko predloga kako se izboriti sa tvrdoglavim čepom.

Problematika zatvorene flaše ima dve podvrste, u zavisnosti od toga da li ste bespomoćno zastali pred pivskom ili vinskom flašom. Ozbiljno i sistematično, pristupićemo obema – sve dok obe ne otvorimo!

Pivo/Upaljač metoda

Najpraktičnije je da nađeš ribu koja je dobra sa ustima

Najpraktičnije je da nađeš ribu koja zna sa ustima

Upaljač je pred simbolike mnogih kantri hitova, ali hajde za trenutak da se ostavimo pevušenja laganih melodija uz bendžo, i da upaljač upotrebimo za nešto od epohalne važnosti – otvaranje flaše. Postavite dno vašeg upaljača pod čep pivske flaše. Slobodnu šaku obavijte oko grlića flajke, tik ispod upaljača i zatim sistemom poluge, a koristeći obavijenu šaku kao zemlju, razlabavite lagano upaljačem čep flaše.. nastavite u krug sve dok se čep ne preda, a sadržaj flaše ne bude na dohvat vašeg čula ukusa.

Ključ metod

Ponekad je u svrhu otvarača moguće koristiti i ključ. Još jednom vam je potreban isti sistem – slobodna šaka obavijena oko grlića flaše, i ovoga puta ključ smešten pod sam čep. Pritiskom na čep olabavite ivice čepa i nastavite sa procesom u krug, kao u prethodnom slučaju – sve dok čep ne popusti.

Flaša se flašom otvara

Za ovaj metod potrebna vama je, jadni vi, još jedna flaša. Jednostavno, postavite čep jedne pod čep druge flaše i sistemom čep o čep otvorite flašu. Jedino pitanje je, šta sad sa drugom…

Kopča metod

Da! Za otvaranje flaše možete upotrebiti, čak i kopču vašeg kaiša. Korak prvi – skinite kaiš. Prednost ovoga je i u tome što ćete već prvim korakom privući značajnu pažnju ženskog roda – striptiz u najavi! Postavite kopču pod čep, šaku obavijte oko grlića flaše, i na polugu eliminišite čep! Nakon ovoga, ne zaboravite da ponovo stavite kaiš, pre nego navalite na penušavo zlato da se u jednom trenutku zaista ne bi našli u striptiz sceni, sa pantalonama oko kolena..

wine-lg-63555269Vino

Metod udarca

Pampur čep na vinskoj flaši zaista ume biti, što bi braća Ameri rekli – pain in the ass! Ali evo prvog trika kojim mu možete doskočiti. Obmotajte vašu flašu u neki peškir, nekoliko krpa.. naročito obraćajući pažnju da je dno dobro ušuškano. Zatim, pristupite udaranju flaše odozdo o neko drvo ili drugu stabilnu površinu. Šta se dešava? Stvara se pritisak u flaši koji deluje na čep odozdo, i već nakon par minuta moćićete vrlo lako da ga izvučete.

Metod guranja

Ako neće napolje, hoće unutra. ovaj metod zahteva vrh kašike, viljuške, olovke.. bilo kog dugačkog, a tankog predmeta kojim biste mogli da ugurate čep U FLAŠU! Jedna napomena. Može vam se desiti, da se usled pritiska u flaši ona jednostavno slomije. Da biste izbegli neprijatnost fleka od crvenog vina po vašim prelepim farmericama, košulji ili džemperu, evo jednog korisnog saveta. Prvo nožem ostružite gornji deo čepa, negde do polovine, a zatim pristupite GURANJU.

©Muskimagazin.com

1 komentar on “Kako otvoriti flašu bez otvarača?

  1. Pingback: Kul otvarači za flaše! | Muški magazin - M@N!