Prosize kapsule

WoM@N! of the week – PAMELA Anderson!

Ona je Merilin Monro 90 -ih, ona je najčešće lice s naslovnice svih vrsta magazina (naročito muških), ona je sinonim klasične plastične lepote, i dobar primerak američke JEDRE devojke. Ona je – Pamela Anderson..

Lepa si Pamela, ljubim svaki deo tvoga tela.. rekao je u jednoj pesmi šaljivi Blaža. Međutim, ničeg šaljivog ne bi bilo u tome da niste čuli za nju. Prema jednoj verziji, u svet slavnih i poznatih probila se ulogom CJ. Parker u kultnoj seriji Baywatch. Prema drugoj verziji, takođe se pominje gore navedena serija, ali se u prilog proboja dotične dodaje i par zanosnih silikona koji su obeležili čitavu jednu epohu. Pri tome ne mislimo samo na onih 40 minuta, koje ste proveli blenući u iste dok je odvažno spašavala živote po kalifornijskim plažama.

Zvezda je rođena!

Pamela Denise Anderson, rođena je u gradiću Ladysmith,  prvog jula 1967.  Kao da se već po samom rođenju nazirala budućnost obeležena naslovnim stranama.. Naime, Pamela je bila prva beba rođena na stoti rođendan Kanade – lep način da se započne drugi vek državnosti, zar ne? Naravno, baby Pamela je završila na svojoj prvoj naslovnici, a nije izostala ni novčana nagrada – koga hoće, hoće ga od rođenja!

Kamere su je otkrile, ali i bukvalno, kada je ušla u objektiv jedne tokom ragbi utakmice koju je propratila u majici sa natpisom poznate kanadske pivare. Publika je već tada prsatu lepoliku plavušu prihvatila s oduševljenjem, a isto je delovala i na vlasnike pomenute pivare koji joj nude prvi ugovor za njene uslužne delatnosti – ne budite bezobrazni, nije ono što mislite. Pamela se upušta u svet manekenstva, a 1989. usledila je prva Playboy naslovnica. Koliko puta je reprizirala istu ne može se nabrojati, ali jedno je sigurno – zvezda je rođena!

Da se ne lažemo, pored Baywatcha, Barb Wire, i par drugih manjih filmskih ostvarenja, Pamela se baš i ne može svrstati u nagrađivane, značajne, pa možda čak ni glumice. Ali zbog svojih filmova ona nije ni omiljena. Kada se kaže Pamela, misli se na SEX, SEX i …. SEX! A u ulozi SEX simbola nema joj ravne, a obzirom na obline – kako bi i bilo. Ali hajde da ne budemo nepravedni prema Pam, ima tu još par stvari – kao što su Tomi, Kid Rock, Hepatitis C, borba za prava životinja.. Milijarde je vole i zbog peha sa filmićem koji je procurio na internet, a u kom (se) igra sa bivšim mužem Tomi Lijem. Što se filmskih rola tiče, ako izuzmemo CJ. Parker, tu je fatalna Barb(promiskuitetna akciona heroina budućnosti), zatim Striperela (još jedna malopre navedenog opisa heroina), ali i uloga u parodiji Scary Movie 3. Tako, sad kad smo u par reči rezimirali njenu karijeru glumice, da se vratimo karijeri sex simbola. Prvo u malo teksta, a posle i nekoliko slika – jer slika ipak govori više od reči.

Tommy & Pamela

Najviše volimo kad je Pamela u centru (naše) pažnje. A to je definitivno najčešće bilo u relaciji sa Tomijem. Za one koji slabo poznaju ovu stranu slike naše ljubimice, Pamela je brak sa nezgodnim bubnjarem Motley Cruea zakonski overila nakon 4 dana zabavljanja sa istim. Pored brojnih video radinosti iz njihovog kreveta, koje su svima verujemo poznate, iz istog kreveta(valjda) 1997. godine potekao je i njihov prvi sin Brandon. Nedugo posle toga usledio je i prvi razvod, ali to nije bilo dugog veka – tipičan slučaj bitange i princeze. Sledeće godine rodio se i njihov drugi sin Dylan.  Ko zna, možda je inspiracija za imena potekla iz Beverli Hilsa

Pamela nakon Tomija

Napokon, Pam se definitivno razvodi od problematičnog Tomija, od koga je pored dva sina, nekoliko godina turbulentnog braka i uloge života, u amanet dobila i Hepatitis C. Iste godine kad je u javnost iznela činjenice o svojoj bolesti, dakle 2002.,  ulazi u šemu sa kontraverznim Kid Rockom. Ne znam kako vama, ali nama ova priča sve više vuče na onu o dve bitange i jednoj  ribici. Sa njim se razvodi 2006. nakon što ju je ovaj dobro nakrpio u medijima, te se naša zečica (da sačuva obraz kad rep već nije) odlučuje na razvod. Od tada se posvetila naizmeničnom povećavanju i smanjivanju grudi (proporcionalno muškim uzdasima), novim ulogama i razmišljanju o  budućnosti ugroženih životinjskih vrsta..

A mi razmišljanju o njoj – Pamela, ugroženi smo! Zaštiti nas…


©MuskiMagazin.com

Slični tekstovi

1 komentar on “WoM@N! of the week – PAMELA Anderson!

  1. uh kad bi mi pamela pozajmila tange da ih nosim a i ujedno da ke karam.