Prosize kapsule

6 najneobičnijih novogodišnjih jelki!

Nova godina u poslednje vreme sve više postaje praznik koji je tu da bi se ispoštovao. Praznična rasveta na ulici, rasprodaje, jelka koja svojim ukrasima podseća na nešto što bi za svakoga trebalo da predstavlja  ono posebno doba u godini.. ali u svom tom šarenilu, kao da se izgubio duh novogodišnje atmosfere, a mi postali robovi ustaljene rutine. Pre nego spakujete svoje ukrase u kutije, i spremite se da ih ćušnete iza nekog ormana kako bi sačekali sledeći decembar, dopustite da vas podsetimo slikama koje smo odabrali za vas da je Nova godina ipak nešto posebno. Ako ništa, makar novi početak!

Za početak, bacite pogled na ovu futurističku jelku, napravljenu od LED i neonskih lampi.

Zatim tu je i ova jelka koja se nalazi u Madridu, u Španiji, a inspirisana je čuvenom igricom Pac-Man.

Iz crtaća svi znamo za slatku, malu, izvrnutu tortu, ali da li je neko čuo za izvrnutu jelku!?! Prednost – zauzima manje prostora, a pod njom ima više prostora za poklone!

Reklame ne poznaju granice. Tako je i čuveni brend Swarovski dizajnirao svoju kristalnu jelku, naravno – u reklamne svrhe!

Jelka od krompira – verovali ili ne.. Peruanski studenti u ovaj projekat uložili su 96 kg krompira. Nadamo se da će jelka biti pojedena nakon praznika – kakav sjajan vid recikliranja.

A sada, za kraj – jelka san svakog muškarca. Pred vašim očima je PIVO JELKA! Samo jedna ovakva biće dovoljna da se setite zbog čega je Nova godina posebna.. Uživajte i SREĆNI PRAZNICI!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.