Prosize kapsule

M@N! cica – Dita von Teese

Iako mi imamo našu Branku, Ružu i druge profi skidačice i bacačice muške svesti u nesvest, postoji nešto što se i u svetu striptiza zove stara škola, a najbolja predstavnica te škole, svakako je Dita von Teese. Mada, je ona sve samo ne stara…

Jedna je od devojaka koje su najčešće krasile naslovnicu Playboy magazina. Spada u kategoriju koja voli isključivo starinski veš, ali kada kažemo starinski, pre svega mislimo na čipku, puno čipke. Toliko čipke da osim nje ništa starinsko u tom vešu i nema. Dokaz da i nije od onih staromodnih devojaka je njena sklonost ka svim vidovima fetiša.. Ipak, akcenat Ditinih performansa je na zavodljivim autfitima, burleskama i nastupima koji, pre svega, odišu – EROTIKOM!

Biografija

Rođena je 28. septembra 1972. u Ročesteru, SAD. Od malena je bila omađijana mjuziklima i muzičkim nastupima, tako da se njena karijera, doduše u nešto naivnijem vidu mogla naslutiti već tih prvih godina njenog života. Sa 16 godina bila je opsednuta modom, a kako je radila u prodavnici donjeg veša lako se zaljubila u najlepše primerke onoga što joj je danas najveći fetiš.

Dita & Playboy

Nakon što se neko vreme bavila manekenstvom, erotskim show-programima i snimanjem pornića danas retko dostupnih igde na svetu, bila je spremna za sledeći korak. Nakon što se istančanim ukusom za golotinju pokazala i dokazala pred brojnom, naravno muškom publikom,  prilika da na pomenutu golotinju, napokon lupi i marku, konačno se ukazala. U njenim ranim 20im usledile su prve fotke za Playboy, što je razgorelo vatre u muškim očima, tako da je u narednih nekoliko godina postala neprikosnovena fetiš kraljica i pinup model. Do danas stranice Playboy magazina ukrasila je oko 30 puta, a potpunu međunarodnu slavu ostvarila je filmovima sa zaštitnim logom Hju Hefnera – Wet & Wild Live i Girlfriends 2. Najpoznatije fetiš publikacije ove mlade fetiš umetnice su, svakako, Marquis i Bizarre.

Dita lično

Kako je ona ipak sado-mazo fetiš kraljica, za životnog partnera nije ni mogla odabrati nikoga drugog do američkog rokera Merilin Mensona. Ipak, brak je okončan 2007. Ko zna, možda je Dita bila suviše sado-mazo da bi je Menson smazo!? A lepo je jednom i sama rekla – ja sam od onih devojaka za koje ti je majka jednom rekla čuvaj ih se!

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

Comments are closed.