Prosize kapsule

Hugh Hefner – vijagra od 80 leta

blažen među - zečicama

blažen među - zečicama

Ovaj prosedi dedica, u najboljim 80-im godinama, osnivač je jednog od najekskluzivnijih časopisa posvećenih muškoj populaciji, ikada. Kao što verovatno već znate, u pitanju je magazin Playboy, a čovek o kome govorimo je legendarni Hugh Hefner. Kralj sexa, kako je inače poznat, imperijom od nekoliko stotina miliona dolara vlada u svilenoj pidžami, okružen svojim Zečicama na Playboy mansion imanju.  M@N! vam predstavlja život i delo najvećeg PLAYBOYa ikada, koji je definitivno uspeo da spoji posao i užitak. Mr Hugh Hefner, za Zečice – Hef…

Biografija

Rođen je 9. aprila 1926. godine u Čikagu. Kako nije bio preterano zainteresovan za školovanje kroz taj period života je protrčao. I pored toga, ne treba zanemariti Hughovu inteligenciju. Njegov visok IQ od 152 bio je od početka garancija da će tokom vremena skriveni potencijal isplivati. Tokom studija bavio se pisanjem, osnovao je školske novine, a pomalo se bavio i animacijama i crtanjem. Do kraja studija bio je i predsednik studentskog saveta. Svoju kreativnu delatnost Hef (kako dobija nadimak) nastavlja i u vojsci koju je služio tokom 1944. goine, a ona se najviše ispoljavala u brojni vojnim časopisima za koje je pisao.

Može se reći da je staza na čijem se kraju nalazio Playboy započeta krajem tih ratnih 40- ih, kada je Hef diplomirao na Univerzitetu Ilinoisa u oblasti crtanja i umetnosti. Po završetku studija počeo je sa pisanjem duhovitih tekstova za Daily Ilinois, a nakon toga usledilo je i nešto što je najviše ličilo na današnji Plaboy – studentski magazin Shaft.  Staza ka Playboy nastavlja mnogim sitnijim poslovima u nekoliko prvih godina 50 – ih, tokom kojih je upoznao i oženio svoju prvu suprugu. Prekretnica dolazi 1953 kada počinje sardanju sa časopisom Esquire. Kada se časopis preselio u New York, Hugh je odlučio da riskira i započne sopstveni. Ostalo je istorija..

Playboy

Prvi primerak Playboy magazina stvoren je na kuhinjskom stolu Hugh Hefnera, a sa kalendara se smeškala američka ikona Merilyn Monroe. Kako Hugh nije bio siguran da će moći da izbaci sledeći broj, na noslovnoj strani osim imena magazina nisu stajali nikakvi drugi podaci – broj, tiraž niti datum izdanja. Ipak, prvi primerak rasprodat je u više od 50. 000 kopija, tako da Hugh više nije morao da brine ni o sledećem broju, ni o svojoj finansijskoj sigurnosti – za života. Tokom druge polovine 20-og veka naslovnice Playboya ukrasile su brojne lepotice koje su dobile poseban status, takozvane Zečice. Sve su one bile i Hughove devojke, a za ovog prosedog pastuva i danas važi da ima libido jednak pakovanju vijagre.  A tek mu je 80..

Prošle godine, Playboy je proslavio i svoju 55 -ogodišnjicu, a na naslovnoj strani magazina u tu čast našla se ukrajinska lepotica Dasha Astafieva. Jednom prilikom o svom životnom delu Hefner je rekao – Kada sam započinjao Playboy na umu mi nije bila nikakva revolucionarna ideja. Želeo sam jednostavno da napravim najbolji mogući časopis za muškarce, u kojem će se delom pisati i o seksu. Kako je vreme prolazilo, ispalo je da je to ipak bila revolucionarna ideja.

Ovih dana za Hefnera se vezuju tračevi da skoro svo slobodno vreme provodi u orgijanju sa svojim zečicama, iako je u nekoliko navrata skoro umro tokom seksa. Ako je do one stare – svak ima određen broj koraka u životu, reklo bi se da Hugh očigledno ima još koji extra.

Hugh lično

Iako trenutno živi na svom Playboy imanju (kom je to i adresa, dakle – Playboy mansion), okružen Zečicama među kojim su mu poslednje pravile društvo Kendra, Holly i Bridget, Hugh je bio dva put ženjen. Prvi put početkom 50-ih, kako smo već pomenuli, a od prve supruge s kojom je imao dvoje dece (Christie i David) razvodi se 1959. Ponovo se ženi 1989. sa zečicom i devojkom godine – Kimberly Conrad. Sa njom se rastao 1999. iako zvanično još uvek nisu razvedeni. Iz ovog braka Hefner je, takođe, dobio dva deteta, ovog puta sinove.

©Muskimagazin.com

Slični tekstovi

2 komentara na “Hugh Hefner – vijagra od 80 leta

  1. Pingback: Top 10 Playboy zečica | Muški magazin - M@N!

  2. Pingback: Top 10 Playboy zečica | Muški magazin - M@N!